Apartmanda komşum - yöneticimle yaşadığım garip diyalog

Hiç beklenmedik bir olay yaşadım ve sizlere anlatmaya değer buldum dostlar.

Geçen gün kapı çaldı. Kimseyi de beklemiyorduk. Açtım kapıyı bir baktım yönetici. Buyrun dedim. Gitarı siz mi çalıyordunuz? dedi (O sırada çalmıyordum, 2-3 saat önce falan çalmıştım en son) . Dedim eyvah eyvah şikayet vol.1... Daha önce de hiç şikayet edilmedim, ses seviyesine dikkat ederim, hep apartmanda oturduğumuz için alışkınım yani. Evet ben çalıyordum buyrun dedim. Ya dedi çok güzel çalıyorsunuz tebrik ederim çok güzel oluyor bu zamanlarda hep evdeyiz zaten sesi biraz daha yükseltebilirsiniz dedi şok oldum 😁😁😁 Ben de şikayet edeceksiniz sandım, ses nasıl geldi, hep de kısıkta aslında dedim. Aa olur mu ne kadar güzel, biz hep pencerenin kenarında dinliyoruz ses tam gelmiyor, biraz daha açın lütfen dedi iyi günler diledi gitti. Hayatımda yaşadığım en garip şeylerdendi.

Herkese böyle komşular yöneticiler diliyorum :) :)
Ben de istiyorum ondann
 
Çoktan unuttuk iyi komşunun davranıssssını...
images (5).jpeg
 
On numara olay.. Bende de işte kendi evime çıktığım haftada akşam 8'de amfisiz (elektro) gitar çalıyorum diye yandaki komşu duvara vurup duruyordu.. Yöneticiye şikayet edince de "onlar düzgün çocuklar iyi öğrenciler ama sen gitar çalıyorsun" demişti 🙄 Allah göstermesin
aynısı benim başıma gelıyor sürekli, amfisiz elektro gitar çalıyorum zaten hafif de bir tuşem var sürekli eline sopa mı alıyor nelye vuruyorlarsa benden çok gürültü yapıyorlar. Bir gün sabrımı taşıracak ama bakalım.
 
Geri
Üst