Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Engellenmis icerik var hepsini goremiyorum @J-P Senin yazdiklarinin da hepsini okuyamadim icimi baydi. Ama ne degisir zaten? Lakin madem bir vesile oldu referans yazayim basligin amacina hizmet olsun: senden 4×12 kabin aldim arabanla tasidin 5 kat merdiveni benlen ciktin, JSX amfilerimi ABD den getiremedim bir daha istesem de bulamayacagim fiyat ustunden takasla senden aldim, belki 5000 dolarlik al sat yaptik seninle hatta daha fazla ve hep ayni gonlu genis-eli bol tavir, eh daha yeni DD-20 aldim, ben almadan kararsiz kaldigim icin satis belki 1 ay uzadi ve arada (senin aleti aldigin ve nihayetinde bana sattigin zaman diliminde) dolar neredeyse iki katina cikti sen israr ettin ve zerre zam yapmadin ve ayiptir soylemesi 300 liraya sattin sifir durumdaki cihazi. Samsun'a gittin benim yapmadigim ve talep dahi etmedigim pazarligi benim icin yaptin japon DD-3 getirdin. Ben gozumle birini magdur ettigini gorsem inanmam. Demem o ki alim satimda sen her ne taraftaysan ben o taraftayim @J-P senden daha hakkaniyetli ve iyi niyet erbabi alici/satici gorene kadar da bu degismez. Benim alim satim basligi altinda senin isminin gececegi bir mesajda diyecegim budur. Bu arada engelleme butonunu kullanmayi ihmal etme vallahi yatmadan yogurt yemek kadar rahatlatici...
Madem bu başlık "alışveriş yaptığınız kişiler hakkında yorumlarınız" şeklinde atılmış ben de söyleyeyim. Ben de zamanında EMM'nin "alışveriş ahlakıyla" ilgili bir şeyler tecrübe ettim. Kendisi daima kara listemde olacaktır. Forumda aktif olarak alım satım yapmanın bir güvenilirlik ölçüsü olmadığını bu sayede öğrendim.
 
@anatolia999 'dan bir adet Fender Custom Shop Texas Special Köprü Manyetiği aldım. Hızlı ve güzel bir alışveriş oldu. İlk alışverişimiz olmasına rağmen bana gösterdiği güven için kendisine teşekkür ederim.

Hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz.

İyi akşamlar.
Asıl güveniniz konusunda ben teşekkür etmek isterim, ürünü almadan önce parayı gönderdiğiniz için. Güle güle kullanın. :)
 
br_mn nickli Kemal Bey'den iki pedal aldım,tüm alış veriş sorunsuz ve muhabbet keyifliydi.Donanımlı bilgili insanlarla alış veriş yapmak ayrı keyifli oluyor.Kendisine buradan çok teşekkür ederim.
 
@halilpazarlama Harun Abi'den Cort G 270 gitar aldım. Her zamanki beyefendiliği ve güzel muhabbeti ile beni işyerinde misafir etti.

Neredeyse "beleşe" mükemmel bir gitar almış oldum. Kendisine teşekkür ederim.

Hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz.
 
Ben bir arkadaştan Digitech rp90 prosesör aldım. Fiyatı nedeniyle 5-6 ay anca götürür gibi düşündüm. Prosesörü gördüm. Sıfırdan farksız. Satın aldığım kişi çok iyi birisi konuşması, mütevaziliği müzik marketi açsın en iyi müşterisi olurum o derece iyi bir insandı kendisi :D
 
Geri
Üst