İzmir Metal Müzik - Grup Oluşumu (İzmir)

Müzisyen arayan Elektro gitar​

Ticari, Proje​

Elektro gitar​

Merhaba,

Bu ilan tamamen kendi şarkılarına odaklanacak bir Metal Müzik grup ilanıdır. Cover'a yer verilmeyecek olup sadece eğlencesine takılmalık bir grup ilanı değildir. İlan ile ilgilenen arkadaşların bu doğrultuda okumasını tavsiye ederim.

Tarz olarak herhangi bir şeye perçinlenmemiş, tamamen kendi harmanını ortaya çıkaracak bir grup kurmak istiyorum. İlan ile ilgilenen arkadaşların yaş ortalamasının 25-40 aralığında olması, okul vs gibi durumlarla ilişiğinin olması şahsen tercih sebebidir. Sebebini zaten biliyorsunuz.

Kendim gitar & vokal yapacağım. Gruba katılacak arkadaşlar diğer konularda da kendilerine yer edinebilirler (back vocal vb.) Aradığım elemanlar ana hatlarıyla;

Davul
Lead Gitar
Bas Gitar

İlk anlaştığımız arkadaş ile direkt olarak işe koyulacağız. Dolayısı ile üretkenlik, sabır ve disiplin önemli. Uzun bir süre lead & rythm olarak idare edebilirim. Fazlaca tecrübem mevcut. Kendi evimde fazlaca kayıt ekipmanı ve harici donanım mevcut. Merak edenler profilimden ekipman detaylarını görebilirler.

Herkes kendi malzemesini ortaya koymakta özgürdür. Yeter ki ortada bir şeyler olsun. 8-10 arası şarkı tamamlandıktan sonra belki 3-4 cover eklemesi yapabiliriz herkesin kendi sevdiği tarza göre. Türkçe/İngilizce takıntım yok.

Sahne için ise çeşitli şehirlerde, organizasyonlarda ve bazı şehirlerin ana sahnelerinde bağlantılarım mevcut.

Ortadan kaybolacak, sorumluluk alamayacak, GELMEYECEK, yeri geldiğinde seyahat edemeyecek, vazgeçecek kişilerin ilgilenmemesini önemle rica ediyorum.

Esen Kalın
 
Son düzenleme:
Geri
Üst