Satılık Silinebilir satıldı

Şehir
İstanbul
Takasa
Kapalı
Fiyat
26000
Para Birimi
TL


Yurt dışından kutusundan çıkarılıp orjinal gigbag ile getirildi, gitar sıfırdır... Yeni seridir, 2022 üretim tarihli, seri no' dan kontrol edebilirsiniz. Tr mağaza fiyatı 34000 TL. Abanoz klavye, masif ceviz üst, akağaç boyun ile tam anlamıyla üst sınıf bir akustik elektro gitardır.

Fiyat, Thomann fiyatıyla aynıdır, kur artışı olursa aynı oranda artacaktır.

Taylor BBT-E akustik-elektro gitar, yeni başlayan veya tecrübeli gitaristler için harika bir seçimdir. BBT-E'nin son derece rahat çalınabilir sapı, sağlam katmanlı ceviz kombinasyonu size sıcaklık ve keskinlik arasında mükemmel bir denge sağlar. Bunun da ötesinde, köprü altı yerleşik ES2, sisteme takılı olarak çalarken gerçek akustik tonunuzu muhafaza eder.

Eşsiz Tonlar

BBT-e için seçilen tonwoodlar ayrıntılı ton, güçlü projeksiyon ve dayanıklılık sunar. Katmanlı ceviz, gitarın modern akustik tonuna yardımcı olur ve enstrümanın değişken iklimlerde, zorlu kullanım koşullarında stabil kalmasına yardımcı olan sağlam bir yapı sunar. Sapındaki abanoz kombinasyonu, düzenli mid aralık sağlar. Ceviz gövde, üst frekans aralığında iyi dengelenmiş güçlü bir ton için en iyi ahşap seçeneklerden biridir.

Taylor Expression Sistemi 2

Taylor'un Expression Sistemi 2, eyerin arkasında özel bir alıcı kullanır. Pikabın ayrı ayrı kalibre edilmiş, hassas şekilde konumlandırılmış üç piezo-elektrik sensörü, eyerden aktarılırken cihazın akustik enerjisine organik olarak yanıt verir. Taylor'un özel tasarımlı ön amfisi ile uyumlu olarak sonuç, inanılmaz dinamik aralık ve duyarlılığa sahip doğal bir akustik sestir.

Türkiye'de stokta olan ladin modelden 170€ daha pahalıdır yurtdışı fiyatı, middle case kasaya sahiptir, Taylor Academy 114e ile aynı büyüklüktedir.

Takas düşünmüyorum...

Web sitesi üzerinden gitarın kaydını yapmanız durumunda 12 yıl Taylor garantisi vardır.

Diğer Özellikleri;
*Masif ceviz üst kısım.
*Dreadnought gövde.
*İnce boyun.
*Orijinal Batı Afrika abanoz klavye.
*Taylor’s Expression System® 2 piezo design. *Alkaline pille 500 saat amfi pil ömrü (tuner 50 saat)

Uluslararası garanti belgesi, faturası var.
Not:BT serileriyle karıştırmayın!

İstanbul içi gelip deneyebilir.

5076435020

Not2: BBT modeliyle de karışt
ırmayın! İlandaki gitar BBT-E.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst