İnce Sap/Gövdeli Akustik Gitar Önerisi

Selamlar,

Sap kalınlığı, tuşe ve gövde olarak elektro gitara yakın önerebileceğiniz akustik gitar modelleri var mıdır?

Fiyat aralığı 3.000-10.000 olabilir 2.elde. Açıkcası buradaki amacım kaliteden ziyade sert parçaların akustik versiyonlarını çalmak. Kayıt/sahne amacı gütmüyorum.

Hatırladığım kadarıyla ovation'ların gövdeleri inceydi, sapları daha zarifti ama bilgilerim oldukça eski.



İyi forumlar dilerim
 
Ovation markasına bakın, veya bulabilirseniz Carvin eski yıllardan çok güzel akustikleri var, elektro gitar gibi ama büyük ihtimalle çok pahalı olur. O fiyat aralığında en iyisi Ovation. Bir de ESP LTD'lerin elektro akustikleri de olabilir.
Son olarak da fiyat olarak butcenizin çok üstünde olmakla birlikte Godin markası çok kalitelidir. Özellikle klasik ve akustik modelleriyle ünlüdür
 
2 ibanez kullandım ikisi de oldukça ince saplıydı AE serisi özellikle satin cila ve ince bir sapa sahip. Gövde inceliği konusunda bilgim yok bi Harley Benton nashville var bildiğim bir tek.

Bende hala bir tanesi bulunuyor. İlan da açtım zaten forumda , ilgileniyorsan bakabilirsin.
 
Hocam memnun musun? bende fender cd-60 var kalas gibi klavyesi var el ağrısı yapıyor sattıysan var mıdır bir önerin?
Memnunum elimde bir kaç vintage akustik var onları daha çok çalıyorum ama bu daha sorunsuz ve modern bir gitar. İşçilik malzeme kalitesi üst seviye, zaten 785 dolar liste fiyatı vardı. Dore teşhirden almıştım vernikle alakalı ufak bir kusuru vardı luthiere yaptırdım şuan bir problemi yok. Satmadım düşünürsen izmir'deyim deneyebilirsin.
 
Geri
Üst