Headrush Prosesör Bilgi Paylaşımı

Bu konu içinde de aradım, bulamadım(sanırım yok bu özellik).

Önceden loopera kaydettiğim bir döngüyü oluşturduğum preset/rig ile ilişkilendirebiliyor muyum? Şöyle, X isimli parçam için loopera kaydettiğim döngüyü yine X isimli parçanın rigine atayıp, X için oluşturduğum rigdeyken looperı açtığımda X için oluşturduğum loop start butununa bastığımda hazır olarak çalsın istiyorum. Böyle bir özellik var mı? Looperdan tek tek kayıt seçme zahmeti olmasın kısacası.
Onanda hangi rig seçili ise (oynatirken) onun tonunda açıyor. Gigboard ve Pedalboard ile looperda neyle kaydettiysebiz, oynatirken de o tonla açıyordu galiba
Yanlış hatırlamıyorsam
 
1 rig ve 2 amfi modellemesi yükledim.

IMG_20240426_135122.jpg
 
headrush konusunda az çok hepiniz az çok bilgilisiniz aşikar, kimisi çok övüyor kimi çok dijital diyor, sizce boss gt1000 core mu alayım headrush mı?
headrushı dinamiksiz bulan bir kullanıcı var mı?
 
@ChuckSchuldinerDeath ile şu parça için konuşurken o da dedi biraz gitar kuru kalmış diye 🤣 Bu tonla kaydetmiştim parçayı da. Delay'i biraz adam gibi yediremedim lead kanala diyeyim.

Ama Cleande reverb iyi durumdadır ona laf ettirmem 😁
Bu esnada delay reverb gibi efektleri amfi-kabin-ir dan sonraya almak daha iyi olur. Eklediğin delayin etkisinin az olması da bundan dolayı büyük ihtimalle. Sürükle bırak ile yarını değiştirin farkı görün
 
Son düzenleme:
Bu esnada delay reverb gibi efektleri amfi-kabin-ir dan sonraya almak daha iyi olur. Eklediğin delayin etkisinin az olması da bundan dolayı büyük ihtimalle. Sürükle bırak ile yarını değiştirin farkı görün
Seni mi kıracağım @ChuckSchuldinerDeath 🤣 ama çok teşekkür ederim tavsiyen için. Yine seninki gibi yapamasam da delay daha iyi geliyor kulağa.

Eskisini sildim, yeniden yükledim @gokhanakcagoz, hatta clean kanala chorus da ekledim.

Bu arada keşfedemeyenler için ek bilgi : 3.fotodaki en soldaki bank A/B butonuna uzun basınca Stomp seçeneğiniz +5 kanal daha artıyor. Bank A'ya amfi geçişlerini, Bank B'ye ise pedal açma kapama seçeneklerini ekledim.

IMG_20240501_012652.jpg

IMG_20240501_012705.jpg

IMG_20240501_012709.jpg
 
Geri
Üst