Elektro akustik gitar önerisi

Merhaba, gitar çalmaya elektro gitar ile başladım ve 3.yılımı doldurmak üzereyim bir yandan da akustik gitar da çalmak istiyorum. Güncel kurla 10.000 TL ye kadar olan gitar modellerinden önerilerinize açığım maalesef oturduğum şehirden kaynaklı gidip deneme gibi bir şansım olmadığından sizin de önerileriniz duymak istedim teşekkürler.
Not : solo da çalmak istediğimden kesik kasa gitar önerebilirseniz sevinirim.
 
Cort AD880CE tqm fiyat performans ürünüdür. Rezonansı çok güzel. Ama işçiliği çok başarılı değildir.

Daha iyi bir şey bakmak istiyorsan Cort MR serisi ya da Takamine GD serisine bakabilirsin 2.elden.

Bu arada denemedim ama Lag gitarlar da çok met ediliyor. Ayrıca Yamahalara da bakabilirsin. Klavyesi oldukça rahat gelmişti bana.
 
Ufak tefek çizik gibi kozmetik kusurlar olabilir ama özellikle sapta ve gövde bölümlerinde çatlak kırık olmamasına(tamir dahi görmemiş) dikkat ederim kendi adıma. Bununla beraber fretlerin çok erimemiş olmasına ve tercihen sap ayarının doğru olmasına da bakarım.
 
İllaki kendin denemene gerek yok. Forumda hatırladığım kadarıyla başka şehirlerden gitar gönüllü gitar deneyecekler tarzı bir başlık vardı ona yazabilirsin. Ben de İstanbul-Ankara yapacağım yakın zamanda ve elektro akustik gitarımı satıyorum yaklaşık 600$ fiyatı 2. elde de uyguna koydum eğer varsa bu şehirlerde denetebileceğin birileri değerlendirebilirsin.
 
Geri
Üst