Eskişehir Düzenli Sahne, İl Dışı Konser ve Etkinlikler İçin Ekip/Yol Arkadaşları Aranıyor

Merhaba ben Kubilay YILDIZ. Vokal, gitarist ve şarkı yazarıyım. Aynı zamanda diş hekimiyim, bir özel klinikte çalışmaktayım. Spotify YouTube vb. dijital platformlarda profilimi inceleyebilirsiniz.
Instagram @kubilayyildizofficial

Enstrumanına hakim, ekipmanı olan, müziğini farklı bir seviyeye taşımak isteyen arkadaşlar, aslında 2 yıllık altyapısı olan hazır bir projeye dahil olacaksınız.

Akustikhane gibi tv programlarından, youtube kanallarından tutun, il dışı mekan konserleri, yasaklanmazsa :( festivaller birçoğuna menajerim vasıtasıyla ulaşabiliyorum ve
birlikte çokça zaman geçireceğimiz için sadece müzisyen değil, "yol arkadaşı" arıyorum yazma sebebim de bu.

Sahnedeki Enstrumanlar alışılagelmiş alternatif pop rock grubundaki gibi; Bateri, Klavye, Bass, Lead Gitar/Lead enstruman, Vokal+Ritm Gitar şeklinde olacak.
Grupta en az bir kişi back vokal yapabilmeli. Gerektiğin altyapı da kullanacağız. Çokça belirtiyorum ama başta iyi bir baterist arıyoruz.

Şehrimizde yapacağımız düzenli sahnelerde eğlenceli pop rock şarkılarla, hareketli enerjik bir sahne planlayacağız. Sound olarak güncel tarzları takip edeceğiz. Yerli yabancı bilinen şarkıları mash up yapacağız.

Özetle; kendine güvenen, yaş sınırı yok, enstruman hakimiyeti yüksek, kendini bilen, çalışkan, müzikte maddi manevi bir yerlere gelmek isteyen, hayal kurabilen arkadaşlar detaylar için görüşelim.
 
Geri
Üst