Satılık Mesa Boogie Mini Rectifier + Mini Rectifier Slant 1x12" + Hediyeli!

Şehir
Ankara
Takasa
Kapalı
Fiyat
1700
Para Birimi
EUR
Herkese selamlar,

2015 yılında Do-Re müzikten almış olduğun ve 1 watt'lık JVM serisi Marshall amfinin ev ortamında kullanımı daha rahat olduğu için fazla kullanma fırsatı bulamadığım amfimi ve kabinini satışa çıkarıyorum. Tüm aksesuarları tamdır, fakat faturasını bulamadım. Eğer Do-Re'den adla fatura çıkarma gibi bir şansımız varsa isteyebilirim.

Yanında Thomann'dan aldığım attenuator'ı da hediye edeceğim. Aynı zamanda kullanabilmeniz için 2 adet kaliteli (yanlış hatırlamıyorsam markası PRS'ti) power kablosunu da vereceğim. Footswitch'in kablosu var mıydı yok muydu hatırlayamıyorum ama zaten takılıp çıkarılabilir bir kablo olduğu için herhangi bir ensrtruman kablosu işinizi görecektir. Lambalarının durumundan emin değilim ve bilgim olan konular değil, kontrol edebileceğim bir yöntem varsa söylerseniz mutlaka kontrol ederim.

Yeni ekipman alacağım için takas düşünmüyorum. Fiyat konusundaki yorumlara açığım, çok fazla satılık örnek bulamadım. 1.700 euro - 50.000 TL gibi düşündüm. (6 Ekim 2023 kuruyla)

Sorular;
S: Takas var mı?
C: Hayır yok.

S: Kabin ayrı satılık mı?
C: Hayır, birlikte satmak önceliğim, aynı anda kafayı ayrı kabini ayrı kalmak isteyen kişiler çıkarsa tabii ki olur.

S: Attenuator almasak şu kadar olur mu?
C: Hayır, attenuator satışı cazip kılmak için bir eklenti.

S: Kargo olur mu?
C: Hem kargo ücreti çok tutacağından hem de sağlam gidip gitmeyeceğinden emin olmadığım için bence olmamalı, ama ben riski alırım derseniz parayı gönderdiğiniz gibi kargolarım.

Ciddi alıcılar -o da ne demekse- Ankara'da evimde deneyebilirler almadan önce.
 

Dosyalar

  • IMG_2591.jpg
    IMG_2591.jpg
    2.7 MB · Gösterim: 139
  • IMG_2592.jpg
    IMG_2592.jpg
    2.5 MB · Gösterim: 92
  • IMG_2593.jpg
    IMG_2593.jpg
    2.4 MB · Gösterim: 92
Geri
Üst