2024’de ne almayı hayal ediyorsunuz?

gotfather.jpg


kur çoktandır 30 üstü... gidişat belli değil... firmalar en standart kolay satarız diye düşündüğü şeylerle bizi oyalıyor, yeni ürünleri nasıl getirecekler belli değil
sanırım bu sene ne alacağımızı Mario Puzo 1969'da yazmış.
 
Yıllardır beklediğimiz bir miras davası vardı, bu yıl çözülecek gibi. Çözülürse şöyle kalite kontrolü düzgün yapılmış bi' Iced Tea Burst çakmayı planlıyorum :)
 

Dosyalar

  • GLP.jpg
    GLP.jpg
    648.2 KB · Gösterim: 57
2023 yılında w900 istiyorum yazmisim, hedefe ulaşmışım ek başka bir şeyler ile. 2024 yılında Schecter Apocalypse E-1 almayi çok istiyordum bugün almış oldum kısmetse haftaya kavuşuruz 😂. Bunların dışında kemper player veya Mooer Ge1000 hedeflerim arasında, hayırlısı diyorum.
 
İşe girdim.Yaza doğru bi Neon Yeşil Rg550 almayı düşünüyorum.Köprüde pembe Dp100 sapta mavi paf 36th middle da sarı ne olursa artık :D
 
Martinez mscc-14ms 2024 için hayırlı olsun, hayatımda bu kadar rahat klasik gitar çalmadım, ince sap ince gövde düşük teller mükemmel tını , hem sahne hem günlük kullanım için birebir , Godin acs sa alacaktım akustik sesi yok diye almadım , Martinez aldım iyiki de almışım Godine marka parası verecekmişim sadece.
 
Salı günü Yunan'a geçiyorum. Son anda çıktı. Biraz daha vaktim olsaydı şundan ısmarlardım. Bir sonraki gidişime kaldı artık.
Kombosuna bayıldım. Bu sene kapatıcam bitane bundan.

sl1wtpicaahs3uduss9q.jpg

Onun haricinde geçen sene bitane MJ Seriesi Jackson aldım. Şahane çıktı gitar.
Henüz karar verememekle birlikte bu ikisinden birine fikse oldum
Jackson MJ Series Rhoads RR24MG WH
Jackson RRT Rhoads MJ Series WH
5150 Amfiler resmen gel bende emg yüklü Flying V ile bir şeyler çal diye bağırıyor
 
Geri
Üst