İlk elektro gitar için öneri

Yaklaşık 8 aydır klasik gitar çalıyorum zaman zaman arkdaşlarımın elektro gitarlarını ödünç alıp çaldığım oluyor (ibanez ve yamaha kullandım daha önce) ve artık elelektro gitara geçiş yapmak istiyorum.Yaklaşık 3 aydır ikinci el piyasasını sıkı takipteyim fakat hala istediğim gibi bir gitar denk gelmedi bu yüzden 0 başlangıç gitarı almaya karar verdim. Aşağadaki modeller hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
 
Ne tarz muzik dinliyorsun ve butcen ne ? Ona gore bir gitar secimi yapman lazim.Ayrica bilinmedik markalardan gitar satin almani tavsiye etmem .
 
Aria Pro II ucuz gitarların en iyisi bence, alınır o fiyatlara. Bilinmedik bir marka da değil kesinlikle, tüm dünyada satan bir marka.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Aria Pro II ucuz gitarların en iyisi bence, alınır o fiyatlara. Bilinmedik bir marka da değil kesinlikle, tüm dünyada satan bir marka.
Ihlamur ağacı olması beni biraz korkuttu sadece bir de tonunu strata benzetemeyenler ver alınca uzun süre kullanacağım için pişman olacağım bir şey almak istemiyorum.
 
Öyleyse 3000TL değil, 13000TL vermen gerek. İstediğin fiyatlara iyi bir gitar bulamazsın, Aria bulabileceklerinin en az kötüsünden. Manyetikleri de çoğu stok manyetikten daha iyi bence ama bu gösterdiğin en ucuz Aria modellerinden. Eğer 4000TL verebiliyorsan şunu al, 4000TL civarına daha iyisi yok sıfır olarak ama benzeri bulunur tabii, bunun manyetikleri epey iyi: Aria Pro ll JET1CA Elektro Gitar

Ağacın ne olduğu önemli değil, bu fiyata ne alsan suntadan bir tık üst olacak.
 
Geri
Üst