Crossfire

raikhor demiş ki:
albüm çıktıktan sonra grup ulaşabildiği her yerde, mümkün olduğunca çok ve sık konser vermek için uğraşacaktır zaten. elinde konser ayarlama , tavsiye imkanı olan arkadaşlar ulaşırlarsa bunlar mutlaka değerlendirilir.

Kesinlikle!!!
Onlar çalacak, bizler de konser nerede olursa olsun gidip coşacağız!
 
yuxexeste izleyemedim ben onları ya.çok dinlemek isteyip , şarkılarını bulamadığım grup kendileri.

sitelerine baktım şimdi.bir önerim olacak.sitelerine bazı şarkılarını koyarlarsa çok iyi olur.hem grubun daha çabuk bilinmesi sağlanır.daha çok kişiye ulaşılır.
 
ZOKANNA, programı tam izlememişsin...
Yine de gruptan birileri önerini dikkate alacaktır :LOL:

Rebel_Werewolf demiş ki:
AGGRESSION TREATY Albümü, 18 MART 2005 büyük destanın yazılışının 90. yıldönümünde raflarda yerini almış olacak.

Albümde GELIBOLU adlı bir parça var, adına aldanmayın Türkçe değil. Türkçe versiyonu da var ama albüme konmadı.
Albüm çıkış tarihi tesadüf değildir !!!

CROSSFIRE, 18 Mart'ta Çanakkale'de olacak !!! (erken gidip gezmek gerek biraz)
AGRESSION TREATY albümün çıkışının ardından 20 MART 2005 Pazar günü, albümde de yer verdiği destanın yazıldığı topralarda, ÇANAKKALE'de albümün tanıtım konserine çıkıyor.
 
metalangel demiş ki:
yuxexes'te dinlediğim ve çok amatör bulduğum grup. taklitle hiçbir yere varılmaz.

Sence hangi grubu taklit ediyorlar??Eğer bir eleştri yapacaksan nedenleriyle, açık açık yazarsın.Üslübuna bakılırsa bu işten çok iyi anlayan birisin galiba :!: ,hangi dergide yazıyorsun?Metal Hammer??Terrorizer??Rock Hard??...
 
metalangel demiş ki:
yuxexes'te dinlediğim ve çok amatör bulduğum grup. taklitle hiçbir yere varılmaz.

Bu durumda profesyonellik anlayışı olan birisinden Crossfire'ın müziğindeki eksikleri detaylıca duymak isterim. Bir de Crossfire'în taklit ettiği grubu ben bilmiyorum, söylersen eğer bulup dinlemek istiyorum.

Saygılar...
 
metalangel demiş ki:
yuxexes'te dinlediğim ve çok amatör bulduğum grup. taklitle hiçbir yere varılmaz.

Eleştirilere saygı duymak gerekir (üslübunu tasvip etmesem de). Ama eleştiri yaparken de iddiaların kimi şeylere dayandırılması gerekir bence. Hangi grubu taklit ettiğini merak ettim.
 
Taklitle çok yerlere ulaşılabilir nitekim queensyrche'la başalyıp o gruptan ilham alıp bugün çok iyi yerlerde olan gruplar var...

Önemli olan taklidin ne yönde olduğudur. Benim çok severek dinlediğim bir grubun müziğine çok yakın bir müziği bir Türk grubu yapıyorsa onu başımın üstünde tutarım.

+ Crossfire'ın taklit olduğunu düşünüyor değilim. Ama olsa dahi birşey değişmez. Tarzını bu ülkede en kaliteli şekilde yapan gruptur Crossfire...

Ama yine de bir öz eleştiri, lütfen dinleyiciler olarak her türlü yoruma saygılı olalım. Sonuçta Nightwolves'un Crossfire ile olan bağları fan/grup bağından daha ötedir. Bu yüzden acımasızca savunmaya geçmeyelim. Eminim ki grup elemanları bir cevap yazacak olsa çok daha sakin ve olumlu yaklaşacaklardır bu duruma.

Bu savunma yazımın Crossfire'ı sevmemle veya onlarla olan tanışmışlığım/dostluğumla bir ilgisi yoktur.
 
Doğrusun eleştiri konusunda.

Diyeceğim; taklitle etkilenim farklı şeyler. Taklit etmeyi ve bunu kullanmayı araklama olarak algılıyorum ben. Bu da ağır bir suçlama. O gözle baktığım için merak ettim.

Müzik işine girerken bir ya da birkaç gruptan etkilenmemen mümkün değil. Şu piyasadaki grupların da hepsi en az bir grubun etkisi altında kalmıştır. Bunun kadar da normal bir şey olamaz.
Bir de araklama boyutu var ama. Özellikle Ankara piyasasında çok popüler olan bir grubun da -adını vermeyeyim- en gaz parçası araktır. Bunlar pek tasvip etmediğimiz davranışlar. :LOL:

Neyse, bunlara girmeyelim.
 
Jeff_Loomis demiş ki:
Eminim ki grup elemanları bir cevap yazacak olsa çok daha sakin ve olumlu yaklaşacaklardır bu duruma.

Cevap yazılacak bir durum yok. Her insan kendi düşüncelerini istediği gibi belirtebilir. Zaten bu eleştiriler olmaz ise sorun var demektir. Her insan beğenecek diye bir şey yok. Yeterki eleştiriler yapıcı ve bir takım şeylere dayansın. Kötü bir niyet olmadan,ön yargıyla yaklaşmadan. Bunlardan ders alınır,hatalar bilinir ve düzeltilir. Taklit olayında ise hakikaten ben de merak ediyorum yapılan müzik neye benzetiliyor acaba?

Jeff_Loomis demiş ki:
Nightwolves'un Crossfire ile olan bağları fan/grup bağından daha ötedir.

Nightwolves her zaman bizim için çok önemli bir hareket oldu. Hareket sözcüğü az kalır. Aile kelimesi daha anlamlı. Çünkü işin duygusal boyu kendi adımıza çok daha fazla...

Çok sevdiğimiz gruplar(...)dışında bize karşı ayrıca cephe alındığı hissine kapılıyoruz artık.Kimseyle herhangi bir problemimiz olmasın diye uğraşıp,herkezle iyi geçinmeye çalışıyoruz. Çünkü kardeş gruplarımızı,aynı sahneyi paylaştığımız müzisyenleri seviyoruz. Bu müzik türünde zaten az bir kitleyiz. Birbirimizi kaybedersek kim kalacak? Kin ve nefretle grubun arkasından bir takım konuşmalar yapıldığını ve bazı konulara çok önyargıyla bakıldığını biliyoruz. Ankara ve Ankara dışındaki gruplar tarafından. Umarım bu gözle bakanlar değişir...

Yurt dışında gruplar dostluk içinde,konser bitiminde sahne arkası
birlikte içip nasıl eğleniyorlar? Artık Türkiye'de gerçekten kendi adıma çok özlediğim bir konu. Birilerine birşeyler kanıtlama gereği duymadan,sahnede eğlenerek çalmak,kasılmadan müzik yapmak,güzel ve eğlenceli backstage muhabbetleri ve güzel seyirci desteği(sadece Nightwolf'lar sayesinde konserler iyi geçiyor).Yabancı grupları kıskanıyorum çoğu grup hayatlarının konserlerini Türkiye'de veriyor. Hiç dinlenmemiş ve isimlerinin bilinmemesine rağmen ama Türk gruplarına gelince?

Beklentiler artık nedir insanlardan bilemiyorum ama umarım albümden sonra bir takım şeyler değişir.Görüşmek üzere...
 
Eleştiriler grupları vs.. ne yonde olursa olsun bu muzik vs.. baska bi alanda olabilir .. Daima ileriye götürür.. Hatalar görülür , çözümlenir , daha iyisi yapılır , ders alınır .. Ama bence bu arkadasın taklit vs.. diye attıgı mesaja bu kadar fazla cevap vererek , ekmegine bal sürmeyelim .. Konuyu kapatalım onu kale almaya bile degmez neden ? Eleştiri de nedenler vardır .. Birşey diyip cekip gitmek yoktur.. Birşeyleri birşeylere dayandırmak gerekir... Kale almamıza hiç mi hiç gerek yok çünkü bu bir eleştri değil CEKEMEMEZLİK ... Ya ne guzel bi söz bu değil mi ?
" Meyve veren ağacı taşlarlar " bu kadar basit... Hatta ust kısmı bile gereksiz yazmısım sadece bu söz bile yeterli ... ;)
 
Bildiğim kadarıyla EKİM ayına kadar Ankara'da bir konser yok :cry:
Ne yazık ki bir süre daha bekleyeceğiz albüm sonrası canlı canlı Crossfire seyretmek için :cry:
 
CROSSFIRE, Ekim ayına kadar Ankara'da konser vermeyecek olsa da bu arada Ankara dışında 8 konser planlanıyor. Kimisi kesin, kimi henüz proje aşamasında.

7 Mayıs - ÇANAKKALE (18 Mart Ünivertsitesi)
2 Temmuz - İSTANBUL (Rock Republic Fest)
15 Temmuz - YALOVA (Yalova Rock Festivali)

banner.jpg


NIGHTWOLVES olarak CROSSFIRE konserlerine tur düzenliyoruz. Bu konu ile ilgili detayları http://nightwolves.crossfirenet.com adresinde ya da sitemizde bulunan Forumumuzun konserler konu başlığından edinebilirsiniz.
 
Geri
Üst