Bilgisayara Footswitch Bağlamak

Merhabalar, bildiğiniz üzere Blackstar ID CORE 10 V3 modelinde footswitch takmak için jak girişi yok. Ancak çalmak istediğim bazı şarkılarda bir anda cleanden overdrivelı bir tona geçiş yaptığı için bu şarkıları çalma isteğim gidiyor. Architect programı üzerinden bilgisayara footswitch bağlamam mümkün mü?
 
Blackstar ID CORE 10 V3 amfinizi footswitch ile kullanabilmek için modifiye etme işlemi, biraz teknik bilgi gerektiren ve garantiyi de ortadan kaldıran bir işlemdir. Ama yine de yapmaya niyetli iseniz sırasıyla;

Öncelikle 1/4" dişi TRS Stereo Panel Montaj Jakı ve uyumlu bir footswitch gereklidir. Bunları aldıktan sonra
Amfinizin orta panelini tutan vidaları çıkararak paneli açın. Güç düğmesinin hemen altındaki yuvarlak plastik kalıbı delin. Presolda yapılmış 3 küçük tel ile jakı montajlayın ve deliğe yerleştirin. O iş bittikten sonra Jakın uçlarına lehimlenmiş telleri amfinin PCB'sinde belirtilen noktalara lehimleyin. Genelde W5, W6 ve W8 diye işaretli noktalar olurlar bunlar.
Hepsi bu. Bence bu işlemleri iyi bir elektrikçi ile yapsanız daha iyi olur. Kolay gelsin şimdiden
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bu yöntemle daha önce de karşılaşmıştım ancak garantiden çıkması bu işlemden beni alıkoymakta. Başka yöntemler arayışındayım. Ancak yine de sağolun.
 
Geri
Üst