turkrock.com

anarko gitarist
anarko gitarist
Şimdi beş dakika boyunca aynı alt yapının üstüne aynı şeyleri çalıp duracağım yerseniz.
ogulcaan
ogulcaan
Bir elestiri de size oyleyse; bazen insanin durup, her seyin kendisine hizmet etmedigini fark etmesi gerek.
anarko gitarist
anarko gitarist
ne konuda?
ogulcaan
ogulcaan
Her konuda boyle. Bu konu uzerinden ornek olarak, her seye yorumumuz olmak zorunluluguyla gelmiyoruz dunyaya. Insanlarin yaptigi her eylemin size bir sey katma, ortaya konan her urunun size fayda gutme zorunlulugu yoktur.
ogulcaan
ogulcaan
Bu sekilde dusunurseniz kendinizin ve cevrenizin daha mutlu olacagina eminim. Simdi derseniz ki, "benim mutlulugumu yorumlamak sana mi kaldi?", hemen kendi yazdiginiz elestiri yazisina bir tekrar bakin derim.
anarko gitarist
anarko gitarist
Tam olarak benim yukarıda eleştiride bulunmamdan duyduğunuz rahatsızlığın nedenini açıkça yazar mısınız? "her seye yorumumuz olmak zorunluluguyla gelmiyoruz dunyaya." Bu çok saçma bir cevap zira. İstediğim eleştiriyi yaparım.
B
bg453
yorum yapma fikrine katılmıyorum yani her konuda olabilir paylaşabilirsiniz de eleştirebilirsiniz de ancak size hizmet etmesi gerekmediği kısmı doğru ve en kritik nokta. Ben ogulcaan a katılıyorum bu yaklaşım sizi sadece rahatsız eder bırakın millet naparsa yapsın.
haşmet
haşmet
bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler efendiler
masterofmasters
masterofmasters
Adam Smith rahmet istedi :) "Çok saçma bir cevap" ta çok saçma bir cevap değil mi.. Özgürce eleştiririm derken yerinde eleştirilmeye tepki göstermek.. Güzel paradoks.. (Bu arada size kesinlikle bir tepkim yok, Oğulcan'ın uyarısı yerinde gibi bence).
anarko gitarist
anarko gitarist
Yorum yapmak farklı şeydir. Eleştirmek farklı şeydir arkadaşlar. Yukarıda yaptığım yorum değil eleştiridir. Ayrıca ben nerede demişim bu bana hizmet etmiyor o yüzden bu pis kötü kaka diye?
masterofmasters
masterofmasters
Bence de yorum ve eleştiri aynı şeydir.. İkisi de olumlu veya olumsuz olabilir, yapanın yetkinliğine göre değer kazanır ama objektif olamaz, zaten öyle bir kaygısı olmamalıdır....
  • Beğen
Tepkiler: bg453
masterofmasters
masterofmasters
Zaten siz Oğulcan'ın ilk mesajının altına "elbette doğrusunuz, ben zaten öyle bir şey de yazmadım, nereden çıkardınız.. Tamam gitar fetiş işi biraz da ama bu kadarı sizi de irite etmiyor mu?" yazsaydınız karşıt gözüken iki insan yerine başka bir sohbetteki iki insan olurdunuz.. Ben ilk mesajınızı bu maksatla yazdığınızı düşündüm şahsen..
darkside
darkside
Hoşbulduk! Bu tür videoları sonuna kadar destekliyorum. Müzik için yatırım yapmayı sorunlu bulmuyorum. Bu tür eleştirileri sorunlu buluyorum. Bu da benim eleştirim. ;)
blackfriday666
blackfriday666
Mesela stüdyosunda gezinirken, ekipmanları kıyaslarken, belirli ürünleri test ederken videolar atıyor birçok insan, ve ben bunların herbirinden mutlaka birşey öğreniyorum, faydasız bir tane olmadı. Hatta geçen gün 6 tane gitarımı aldım tek tek aynı riffi 5 dk çalarak kıyas videosu yaptım, çokta eğlendim, umarım yarın öbürgün birisi o videoyu izleyip almadan önce fikir edinir, bir işe yarar.
Geri
Üst