turkrock.com

sweetrock
sweetrock
Acil şifalar dilerim...
Grimreaper21
Grimreaper21
tunckk
tunckk
Çok geçmiş olsun, geçen sene yeğenimde aynı sorun oldu. Şimdi iyi çok şükür umarım sizde en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
H
Halilozz
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Grimreaper21
Grimreaper21
@Halilozz amin çok teşekküt ederim çok sağolun @tunckk inşallah atlatırız bizde abi :) çok teşekkürler
tunckk
tunckk
Atlatırsın merak etme, bildiğim kadarıyla tedavi başarı oranı çok yüksek bir kanser türü bu. Allah büyük rahat ol. Benim annemde de mesane kanseri vardı, yendi çok şükür. Anneannemde gırtlak kanseri vardı o da yendi. Ki bunlar daha zor türler. O yüzden sakın moralini bozma tasalanma.
s.ozturk
s.ozturk
bu tam tersi ne mesajı biliyor musun? ne kadar güçlü kalabiliyorsun bakalım mesajı. ayakta dur , ve herşeyden önce yeneceğim de. tabiki yüzünden gülmeyi eksik etme , bardakta bir damla bile olsa sen o damla olan yerden bakmayı dene.. geçmiş olsun tekrardan , mutlu ve pozitif günler!:)
ktlcn
ktlcn
Hocam benim baterist abim de aynı hastalıktan muzdaripti. Ama rahat atlattı bir kere ameliyat oldu, az da kemoterapi aldı. Diğer kanser türleri arasında tedavisi rahat olanlardanmış sanırım. Allah tez zamanda atlatmayı nasip etsin. Yardım edebileceğimiz bir konu olursa ulaşırsanız çok sevinirim. :)
egehanbirge
egehanbirge
Geçmiş olsun ,bu tip hastalıklarda moral çok önemli ,kesinlikle tedavisi mümkün bir hastalık ,sevenleriniz için her şeye rağmen güçlü olmak zorundasınız ,müzisyen olmak bunu gerektirir :)
D
devastator
Acil şifalar dilerim. Hobisi olan biri için aşılabilecek bir hastalık. ;)
Grimreaper21
Grimreaper21
@tunckk abi yanlış anlama da bi Check Up yaptırsan. Senin için söylüyorum çünkü anladığım kadarıyla aile fertlerinde sık görülüyorsa sende olma ihtimali diğer insanlara göre yüksek oluyor. Çok teşekkür ederim. Darısı benimle beraber diğer bütün kanser olanlara :)
Grimreaper21
Grimreaper21
@s.ozturk harika bir mesaj. Tam bir motivasyon kaynağı. Çok teşekkür ederim iyi dilek ve temennileriniz ile iyileşeceğim :) Yaşasın pozitif olan her şey!
Grimreaper21
Grimreaper21
@ktlcn çok teşekkür ederim. Zahmet gösterip geçmiş olsun mesajı atmanız bile ne derece yardımsever olduğunuzun bir kanıtı :)
  • Beğen
Tepkiler: ktlcn
Grimreaper21
Grimreaper21
@egehanbirge yine şükrediyorum aslında. Çok beter bir kanser tipi değil. İyileşme oranı çok yüksek. Çok şükür atlatacağım bunu :) whatever doesn't kill you simply makes you stranger :)
Grimreaper21
Grimreaper21
@devastator Teşekkür ederim Selçuk abi. Hobisi olan adama bu hayat hiçbir şey yapamaz. Zaten hastaneden eve gelirken angel of death çalmak istiyordum :) Yani gitara daha sıkı sarılmam lazım aslında
ktlcn
ktlcn
Bir de hocam internet aleminde hastalıkla ilgili bir şeyler anlatanların yorum yapanların yazılarını okuma. Genelde hep abartılı olumsuz şeyler yazıyorlar. En sağlıklı insanı bile hastalık hastası yapacak insanlar var. Yorumlara takılma yani :)
L. B. Jefferies
L. B. Jefferies
Çok geçmiş olsun. Okuduklarım kadarıyla çok kısa sürede üstesinden geleceğinizden inancım tam.
end_of_beginning
end_of_beginning
Geçmiş olsun hocam. Umarım sağlığına bir an önce kavuşursun. Bence bu süreçte pozitif kalmana müzik ve gitar sevgisi de yardımcı olacaktır. Enstrümanından sakın kopma. Çabucak düzelmesi dileği ile. Sevgiler.
masterofmasters
masterofmasters
2 sene önce çok yakın bir arkadaşım habis akciğer kanserinden bir dizi operasyonla yırttı. Şu an normale döndü. Siz çok daha gençsiniz, direnciniz çok daha yüksek.. umarım iyi huylu çıkar, çabuk atlatırsınız..geçmiş olsun.
Buried
Buried
Çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun, daha alınacak nice ekipmanlar çalınacak nice gitarlar var :) Sağlıklı ve müzik dolu bir ömür diliyorum size...
Geri
Üst