turkrock.com

Coder_
Coder_
Coder_
Coder_
Ben de tabi Göker'le denememden edindiğin tecrübeler doğrultusunda iki kelam edeyim.
2x12 Laney CAB'e Ironball'un Power katını kullanarak Eleven Rack'i girmiştik. Metal presetleri harika idi. Dolgun, sıkı tonları var idi. Modelleme sayısı da tatmin edici kadar çeşitli idi bence. Haftasonu da AXE FX XL deneyeceğiz bakalım neler çıkacak :)
yusufknc
yusufknc
Bende var ve hali hazırda kullanıyorum. Beni hala çok şaşırtan bir alet ve bütün modellemeleri iyi çalışıyor. Orjinaline yakınlar mı ? bilemem ER'de kullandığım bütün modellemelerin orjinal amfilerini çalmadım , ama duyduğum kadarıyla gayet güzel , Volume potansına olan tepkisi , tuşeye olan tepkisi çok iyi. Evim kayaşehirde istanbuldaysanız deneyebilirsiniz bende.
kubi_net
kubi_net
25 kilo amfi taşımaktan bıktım ayrıca tüp masrafıyla araba alınır o yüzden uygun yollu bi sistem kurmak istedim zengin olup Axe FX alana kadar Eleven Rack kullanmayı denicem sizlerinde olumlu yorumlarınız sayesinde ısındım birz daha pek beğenmemiştim tonları modelleri kötüydü ama çok kurcalama vaktim olmamıştı belki güncelleme felan yaptılarsa yazılımına düzelmiştir,şimdi tası tarağı satma vakti o halde ;)
yusufknc
yusufknc
ya tabi ne derece çalıyorsunuz ne çalıyorsunuz bilemem. Ama Her birinin farklı tarzda modellemesi var , bence AxeFx'e kanalize olmak yerine bir deneyin ve kendiniz görün.
kubi_net
kubi_net
Progressive metal, senfonik metal çalıyorum hocam normalde tonum belli ama lojistik açısından sıkntım var
yusufknc
yusufknc
bence gideri var. Tabi board alacağınızı varsayarak konuşuyorum
kubi_net
kubi_net
Voodo LAb Ground control düşünüyorum bakalım bi arkadaşta var 11rack deneyip karar vericem =)
Mystery of Scarlett
Mystery of Scarlett
@Coder_ Valla kankam bahsetti zaten olayı. Başlangıç olarak Eleven Rack öneririm. İlk çıktığında çığır açan, 8.5 şiddetinde depremlere neden olacak manşetlerle gelen bir cihazdı. Clean tonlarını ve kolay arayüzünü her zaman sevdiğim kompakt bir cihazdır kendisi.
Mystery of Scarlett
Mystery of Scarlett
Ancak Axe Fx ile kıyaslamak yanlış olur. Tonal ve içerik olarak Axe Fx fena baltalar Eleven Rack'i. İlk duyduğumda garip gelen Axe Fx ince modiflerle Godzilla'ya dönüştü resmen. Tabi alınacaksa ikisini de denemek lazım.
Geri
Üst