Ankara Ankara Rock grubuna baterist ve vokal aranıyor.

Tercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.
 
vokal ile birlikte gitar ve klavyeylede destek çıkabilirim sahne tecrübem var kendi şarkılarımda var ulasbks insta hesabından iletişime geçebiliriz isterseniz
 
Tercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.
Ses rengim alternatif rock şarkılarına çok uygun.
halisefemusic instagram hesabından eklerseniz konuşabiliriz.
Videolar biraz eski ve amatör ama 1 yıl şan eğitimi aldım.
Bir çok bestem var çıkmamış, çıkmayı bekleyen.
Spotify'da 2 adet şarkım var.
Diyafram ve sesimi kullanmayı iyi biliyorum.
Elektro Akustik gitarım var. Orta-iyi seviyede çalabiliyorum
Geçtiğimiz yaz düğünlerde çaldım sahne tecrübem de var.
 
Hocam yaklaşık 1.5 yıldır davul çalıyorum repertuvarlarımız uyuşuyor gibi görünüyor. Instagram'dan iletişim kurabiliriz "brk.n3"
 
Merhaba,

27 yaşında Dilbilimciyim (Linguistics). 1 senedir şarkı söylüyorum, 2 haftadır da şan dersi (antik aryalar) alıyorum. Ses aralığım çok geniş, 2,5 oktavdan biraz fazla göğüs sesim var. Her türlü şarkıyı vokali beğendiğim sürece söyleyebilirim. Herhangi bir dilde şarkı söyleyebilirim ama hali hazırda söyleyebildiklerim Almanca, Fransızca, İtalyanca, İngilizce ve Türkçe. Tarz olarak genel hatlarıyla Rock vokal yapıyorum. Askere gittikten sonra şan bölümünde okumayı düşünüyorum.

Söylemeyi en çok sevdiğim sanatçılardan/gruplardan bazıları: AC/DC, Guns N Roses, Alice in Chains, Soundgarden, Chris Cornell, Megadeth, Queen, Black Sabbath, Black Label Society, Rammstein, Stevie Wonder, Jamiroquai, Rick James, Müslüm Gürses.

Adım Berkay. 05059990749 numarasından bana ulaşabilirsiniz.
Bilgilerim burada. Sahne tecrübem yok.
 
Geri
Üst