| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Haku

|
Tarih: Çrş 20.09.2006 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz geç oldu ama bende bişiler yazayım
bu tip alıştırmalar paralittle tarzında alıştırmalar genelde el göz beyin kordinasyonunu sağlıyor
kısaca açıklamak gerekirse
R Ve L Right ve Left Ten gelir sağ ve sol el
ordaki ritm ise 2 li vuruş ve son tek anlamına gelir anlıyacağın sağ sağ sol sol sağ anlamında bu ellerini geliştirir ve hızını ...
Bu yeni başlıyan davulculara verilen basit alıştırmalardır.
Bunlardan sonra ise daha kasıntı şeyler gelir ..
Örnek RLRRLRLL ve ikilisi RLRRLRLLLRLLRLRR
takıldığın bir yer olursa veya yeni ritmler duymak ve kendini geliştirmek isteyen herkezi beklerim ...
Msn : Bluescrape@hotmail.com _________________ Be Good Be Evil Be a Lover |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ardaaa Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 28.09.2006 22:28 Mesaj konusu: |
|
|
bateri dersı verılır .......
Bugüne kadar birçok ilde stüdyolarda çalistik. Gördüğümüz şeyler bizleri dehşete düşürdü.
Para kazanmaktan başka bir düşünceye sahip olmadıklarını gördük. Stüdyo Kuzgun olarak bizler
Müzisyen arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya karar verdik.
Sizlerin ruh ve yaratıcılığınıza katkıda bulunmak bizim en temel hedefimiz oldu.
Bu ölçüde Stüdyo Kuzgun'u kurduk.
VERDİĞİMİZ HİZMETLER:
1-Stüdyo hizmetinin bir saati 15 YTL'dir.
2-Hücum kayıt hizmetimiz ücretsizdir.
3-Kanal kayıtlarımız piyasadan daha ucuz ve kalite garantisindedir.
4-Stüdyo içerisinde bekleme odasında birçok konser izleme imkanı.
5-Çay ve kahve hizmetimiz ücretsizdir.
6-Bütün grupların kamera kayıtları o gün için belirlenen fiyat içerisindedir.
7-Elektro gitar, Bateri, Trompet, Saksafon, Şan, Klasik gitar, Perküsyon, Yan flüt, Bas gitar, Karnet dersleri birebir verilir.
8-Organizasyon Müzik aletlerini kiralayabilme, menejerlik, danışmanlık v.b. hizmetlerde en iyi şekilde verilmektedir.
STUDYO KUZGUN
NO:0312 417 25 85
ADRES:mıthatpasa caddesi 72/b
http://www.studyokuzgun.net/ |
|
| Başa dön |
|
 |
bumb

|
Tarih: Prş 28.09.2006 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
nota ve nota değerlerini davul çalmayı gerçekten ilerletmek istiyorsan, öğrenmen şart. çünkü herkez bişeyler anlatmaya çalışmış farkındaysan ama hiçbirinde tam cevap olamıyor, ama nota bilirsen işin kolay
bunu öğrenmek için bilen bir davulcudan sadece nota dersi ve nota değerlerini öğrensen yeter gerisini gördüğün her notadan öğreneceksin. |
|
| Başa dön |
|
 |
gbanes374

|
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 19.10.2006 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
bu yardımcı olur sanırım. bizzat kendim çizdim
baştaki ritm en basit ritmlerden biridir. rock şarkılarının yarısında duyulur... _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
erento1903

|
Tarih: Cum 07.09.2007 15:05 Mesaj konusu: |
|
|
ya peki bu olay için önerebileceğiniz kitap vs. bişey var mı? _________________ Where's your crown King Nothing?.. |
|
| Başa dön |
|
 |
iron_cobraa

|
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
slayea

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
| kitap olarak bişe yok ya netten de öğrenirsiniz notaları filan da önemli olan tekniği öğrenmek.. herkesin dediği gibi RL sağ ve sol eli simgeler ki arkadaşımızın gösterdiği alıştırmada ( drumclubtaki) bunlarda aksanlar var .. ve ilk başlayan biri için aksan çalışmak yersiz.. RLRL RLRL LRLR LRLR olarak metronom ile çalışmak başlangıç için iyidir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
baget22

|
Tarih: Cum 14.09.2007 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar aslına bakarsanız ben tab olarak değil de nota olarak arıyorum .. sitelerde genelde tab olrk var.kulaktan da cıkarıorum ama nota okumayı geliştirmek açısından buna da ihtiyacım var
bildiğiniz site v.b. var mı şarkıalrın notasını indrmek için? |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
slayea

|
Tarih: Cmt 15.09.2007 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
| baget22 demiş ki: | Arkadaşlar aslına bakarsanız ben tab olarak değil de nota olarak arıyorum .. sitelerde genelde tab olrk var.kulaktan da cıkarıorum ama nota okumayı geliştirmek açısından buna da ihtiyacım var
bildiğiniz site v.b. var mı şarkıalrın notasını indrmek için? |
iide bu gösterilen nota zaten mesela arkadaş hatta kendi çizmiş göndermiş bak yukarıda...RLRL tarzı alıştırmaların notaya dökümüdür onlar.. gerçi arkadaşımız klasik rock kalıbı göstermiş.. internetten nota değerlerini ve yerlerini öğrenebilirsin.gerisi matematik zaten ) |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Cmt 15.09.2007 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
şarkıların notasını indireceğin site yok benim bildiğim kadarıyla. tab okumak da kolay ama ben tabları kullanışlı bulmuyorum. en iyisi guitar produr gerçekten.
not: yukarıda yanlışlıkla floor tom un yerini yanlış çizmişim, bir alt boşlukta olacak, haberiniz olsun  _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
|