| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sonco

|
Tarih: Cum 14.04.2006 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
| manisaspor başkanımız iyidir diyorduk o da cıvıttı... f5-manisaspor maçının açık tribün bileti 50ytl olarak belirlendi... şimdi yani ne demek istiosun diyceksiniz... demem o ki; manisada 50ytl werip manisayı destekleyecek kadar zengin insan yoktur.. başkanda bunun bilincinde,başkanın amacı stadı fener taraftarıyla doldurmak... geçen hafta 3 oyuncumuzun kırmızı kart görmesi we bu olay birleştirildiğinde fenere yapılan kıyak ortada... yazıklar olsun başkan sana!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
revolte

|
Tarih: Pzr 16.04.2006 12:25 Mesaj konusu: |
|
|
Valla özür diliyorum manisa camiasından (Ersun Yalan dahil), bu maç verilecek diyordum Anladığım kadarıyla bizim aslan parçalarımızda (Arda, Zafer) müthiş bir maç çıkarmışlar.. _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 16.04.2006 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
şeytan bakanın gözündedir . manisa gayet haklı ve güzel bir galibiyet aldı.
manisa kadar çok sevdiğim bir şehirde bir tek manisalının çıkardığı (ki yakında deşifre edilir kim olduğu) olay yüzünden polis bölücülere uygulamadığı şiddeti uyguladı. alacaklardı adamı aha bu sakin olun diyeceklerdi. kadın,çoluk,çocuk,yaşlı bir çok taraftarımız yaralandı.
bu işte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Pzr 16.04.2006 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
Manisa'ya helel olsun ne maç otnadılar ama... _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Pzr 17.09.2006 21:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada FB'nin beraberliğiyle bu haftanın sonunda ligin lideri V.Manisaspor oldu...tebrikler gerçekten _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
ceterisparibus

Kayıt: Oct 14, 2004 Mesajlar: 453 Nerden: izmir&bazen istanbul
|
Tarih: Pts 18.09.2006 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
Caner çocuğunun golünü beğendim... _________________ 30 ekime kadar yaşama hakkı tanıdım kendime... |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Pts 18.09.2006 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
Umarım bu ivmeyi kaybetmezler. Ersun 2003'te bizle kaybettiği şampiyonluğu Vestel'le kazanır. Vestel'in arkası bizden dahada sağlam. Bizi hakemler ve kartlarla durudurdkları ve 100yıl geyiğini yaşayan bjk'ye verdikleri şampiyonluk gibi olmaz. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
Firewall

|
Tarih: Pts 18.09.2006 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Tebrikler Manisa ! Umarım bu güzel futbol devam eder ve hatta şampiyon olursunuz da bu istanbul hegamonyası biter bu ligde artık. |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pts 18.09.2006 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
Şu anda ligin en iyi futbol oynayan takımı Manisa ve bunun karşılığını da liderlik ile alıyorlar zaten. Umarım sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olurlar da ligimizde değişik heyecanlar görürüz. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
bloodline666

|
Tarih: Pts 18.09.2006 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
| u senenin flaş ekibi gayet güzel oyunla galibyetleri alıyorlar yolları açık olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
karmancho

Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 196 Nerden: ankara,çerkezköy/tekirdağ
|
Tarih: Sal 19.09.2006 3:40 Mesaj konusu: |
|
|
| manisa'nın düşüşü acaba hangi hafta başlıycak?çok merak ediyorum.bu zamana kadar hep böle oldu bu işler.her sene bi anadolu takımı ligin başında patlama yapıyo.ama sonra nedense birden işler tersine dönüyo. |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Sal 19.09.2006 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten Ersun Yanal'ın şikeyle ilgili yazı dizisini biraz okusaydınız daha iyi anlardınız...
Gençlerbirliği zamannda son haftalara kadar gelmişti...Birden kaybetmeye başlamıştı ve son 5 maçı galiba kazansaydı şampiyondu _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
oGSum_uA

|
Tarih: Sal 19.09.2006 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
Manisa'ya helal olsun tebrik ediyorum ve sampiyon olmaların istiorum(Galatasaray olamayacak nasılolsa).Ama bir şeye dikkat etmenizi istiyorum bu hafta 5 tane attı ama dakika 73 e kadar durum 1 - 0 dı.Gençlerbirliği 10 kişi sonra da 9 kişi kalınca fark oldu.Bakın sakın yanlış anlamayın gönülden tebrik ediyorum, sadece bu hafta 5 attı düye liderliği ele geçirdi diye sükse yapılması yanlış.İnşallah sezon sonuna kadar devam ettirirler bu çıkışı. _________________ uA |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 19.09.2006 15:41 Mesaj konusu: |
|
|
ilk 3'e girmesi bile hayal bence.
ersun yanal'a yapmadıkları söylemedikleri kalmayanlar yine gülünç durumdalar  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Sal 26.09.2006 19:30 Mesaj konusu: |
|
|
7. hafta sonundada yenilgisiz lider durumdalar...
Büyük ihtimal sezon sonunda vay be manisa lidermiş 7. haftaya kadar diycez, bana kalsa şampiyon olsunlar a...ma _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
tanu

|
Tarih: Çrş 27.09.2006 12:29 Mesaj konusu: |
|
|
MEDUNA BIRAKMA KARARI ALDI !..
Galatasaray ile oynanan maçta geçirdiği kalp spazmı nedeniyle ölümden dönen Vestel Manisaspor'un Çek golcüsü Michal Meduna, ülkesinde doktorlarla yaptığı görüşmelerin ardından futbolu bırakmaya karar verdi..
26 Eylül 2006, 15:16
Olaydan sonra, "Hastalığımı kendi dilimi konuşan doktorlardan öğrenmek istiyorum" diyerek Çek Cumhuriyeti'ne giden Meduna, futboldan uzaklaşarak günlerini balık tutarak geçirmeye başladı.
Hafta sonunda Çek Cumhuriyeti'ne giderek Meduna ve ailesiyle görüşüp Çek doktorlarla durum değerlendirmesi yapan Vestel Manisaspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Gürcan, şunları söyledi:
"Meduna'ya ülkesinde de aynı teşhis konmuş. Ancak Çek doktorlar, ameliyat halinde bile futbol oynamasının riskli olacağını söylemişler. Meduna'da bu şartlarda ameliyat olmayı düşünmediğini ve futbola devam etmeyeceğini söyledi. Kararına saygı duyuyoruz."
Meduna'nın ameliyat olmama kararının kesinleşmesi durumunda, ritm bozukluğuna önlem olarak bir süre önce kalbine takılan pilin vücudunda kalacağını da sözlerine ekleyen Dr.Mustafa Gürcan, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Vestel Manisaspor olarak sonuna kadar Meduna'nın yanındayız. İstediği ülkede, istediği şartlarda kendisini ameliyat ettirebileceğimizi söyledim. Maddi ve manevi açıdan hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı ilettim. Ancak şu anda futbolu düşünmediğini dile getirdi. Zaten gittiğinden bu yana yaklaşık 5 kilo almış. Önümüzdeki ay Manisa'ya gelerek arkadaşlarını ziyaret edeceğini söyledi." |
|
| Başa dön |
|
 |
reals

|
Tarih: Çrş 27.09.2006 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
ersun yanal ın çalıştırdığı takımlar genelde başlarda böyle oluyor.benim de şüpheyle baktığım bu olay.inşallah devamı gelir de türk futbolunda devrim olur. _________________ gerçek orada bir yerde |
|
| Başa dön |
|
 |
olcy_duman

Kayıt: Aug 23, 2006 Mesajlar: 160 Nerden: kirklareli - istanbul - çanakkale
|
Tarih: Çrş 27.09.2006 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
ama soyle dusunmek lazım gecen senede kayserı aynı seyı yaptı ama bence yınede oldukca ıyı gıttıler we lıgı ıyı bı sekılde bıtırdıler anadolu takımları ıcın boyle yukselısler buyuk basarı kımse onlardan şampıyonluk bekleyemezkı yanı bence kucumsenıcek bısı deıl cok ıyı oynuyolar bence dewamı gelır bunun ... basarılar MANISA tebrıkler bu arada _________________ www.pulrock.com ----- www.altust.org |
|
| Başa dön |
|
 |
varek13

|
Tarih: Cum 06.10.2006 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
manisada yaşıyan biri olarak gururluyuz manisa sporun bu basarısından umarım saman alevi gibi parlayıp sönmeyiz ve turk futbolunda kalıcı olur sehrimiz çünkü hakkediyoruz bunu ben ersun yanal a cok güveniyorum onun tezlerini kullanmıştım ödev olarak gercekten bu işi biliyor en büyük kazancımız..vede manisa şehrini ii biliyor (c.b.ü besyo)mezunu umarım bu basari sürer... _________________ carnage! no pain no game! |
|
| Başa dön |
|
 |
|