| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DARK-LORD

|
Tarih: Prş 10.08.2006 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
rainbow adamı sanada kolay gele hayırlı teskereler zamanın birinde 3 yıl van merkezde kalmıştım işine yararsa gece hayatı ile ilgili bilgi verebilirim
Amma çok asker varmış sitede, TSK toplu kıyım yaptı heralde bize ipin başını ben çektim sağ salim geldim sıra sizde tez gelin geriye _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Prş 10.08.2006 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
| DARK-LORD demiş ki: | | anarchist demiş ki: | Saygıdeğer arkadaşlarım Cihan'dan sonra, sevgili Aykut'u da Ankara'ya transfer etmiş bulunmanın sevincini yaşıyoruz İzin günleri daha keyifli geçecek bundan sonra  |
Vallahi aykut'u tanımıyorum ama iyi biridir heralde ( cihandan iyidir tanımasamda ) ama cihan gibi bir adamla hafta sonları nasıl takılıyorsun ece allah size sabır versin bitmez onun mızmızlığı  |
askerde terbiye etmişlerdir onu  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 10.08.2006 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Aziz_Korsan demiş ki: | | DARK-LORD demiş ki: | | anarchist demiş ki: | Saygıdeğer arkadaşlarım Cihan'dan sonra, sevgili Aykut'u da Ankara'ya transfer etmiş bulunmanın sevincini yaşıyoruz İzin günleri daha keyifli geçecek bundan sonra  |
Vallahi aykut'u tanımıyorum ama iyi biridir heralde ( cihandan iyidir tanımasamda ) ama cihan gibi bir adamla hafta sonları nasıl takılıyorsun ece allah size sabır versin bitmez onun mızmızlığı  |
askerde terbiye etmişlerdir onu  |
Aynen öyle Aykut. Kuzu gibi yanımızda, kuzu. Sevgili DARK-LORD, bırak mızmızlanmasını, ne dersek "He" diyor, yanımızda uslu uslu oturuyor.
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Prş 10.08.2006 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
İşte askerlikde insanı adam ederlermişde inanmazdım ( hoş bende gittim bende etkisi yok sadece piskopat oldum ) hey gidi cihan seni öyle görmeyi çok isterdim  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 12.08.2006 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
Aykut adamının Ankara'ya düşmesine sevindim en son tesadüfi bir şekilde Manisa Askeri Hastanesinde karşılaşmıştık. Yoğun uğraşlar sonucu komandoluktan kurtardık yoksa gidiyordu gül gibi rocker  _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pzr 13.08.2006 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
Bu sabah Ece'yle birlikte Aykut'u tren garından aldık, Kızılay'a götüdük, karnını doyurduk, sırtını paklayıp, altını bezledik ve onu karargahına bırakacak emin ellere teslim ettik. Cihan ve Atak'ın ağabeyi de bizimleydi. Hoş bir sabah geçirdik bu askerler ve acemi askerle.
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
Aykut gitmiş karargah S1 yazıcısı olmuş. Keşke olmasaydı kardeşim Çok yoğun olur onun işler şimdi. Kendinden geçer ilk bir kaç ay. Kolay gelsin demek istiyorum, aynı zamanda ağlamak istiyorum.
Ben de burda yazıcılığı bıraktım bu arada  |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
| rainbow demiş ki: | Aykut gitmiş karargah S1 yazıcısı olmuş. Keşke olmasaydı kardeşim Çok yoğun olur onun işler şimdi. Kendinden geçer ilk bir kaç ay. Kolay gelsin demek istiyorum, aynı zamanda ağlamak istiyorum.
Sevgili Kenan, Aykut'un vatani görevini Barış Gücü'nde yaptığını düşünürsek, yazıcı olması, olur olmadık yerlere gönderilmesinden iyi. Zaten bize şoför olarak gittiğini söylemişti. Sonra bir aradı, yazıcı olmuş.
Geçen cuma konuştum Aykut ile, haftasonu çıkarsa arayacağını söyledi ama muhtemelen çıkamadı. Önümüzdeki haftalarda bekliyoruz kendisini.
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Prş 14.09.2006 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
| rainbow demiş ki: | Aykut gitmiş karargah S1 yazıcısı olmuş. Keşke olmasaydı kardeşim Çok yoğun olur onun işler şimdi. Kendinden geçer ilk bir kaç ay. Kolay gelsin demek istiyorum, aynı zamanda ağlamak istiyorum.
Dağlara çık kardeşim en rahatı oralar  |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 14.09.2006 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
| DARK-LORD demiş ki: | | rainbow demiş ki: | Aykut gitmiş karargah S1 yazıcısı olmuş. Keşke olmasaydı kardeşim Çok yoğun olur onun işler şimdi. Kendinden geçer ilk bir kaç ay. Kolay gelsin demek istiyorum, aynı zamanda ağlamak istiyorum.
Valla ben de bazen sıkılıyor ve daralıyorum doğuyamı istesem diye
bizim 5 e 4.9 devre rainbow adamı en iyisini yapmış bırakmakla
aykutta niye böyle bir hata yapmış anlayamadım şoförlük yatış yazıcılık yardırıştır batıda çünkü
üstelikte doğuda olmadığımız için de rütbeliler hep düşman gözüyle bakıyorlar bizlere. Sanki ben istedim burada kalmayı |
|
| Başa dön |
|
 |
Setheist Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 14.09.2006 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
| misanthrope-viper demiş ki: | | DARK-LORD demiş ki: | | rainbow demiş ki: | Aykut gitmiş karargah S1 yazıcısı olmuş. Keşke olmasaydı kardeşim Çok yoğun olur onun işler şimdi. Kendinden geçer ilk bir kaç ay. Kolay gelsin demek istiyorum, aynı zamanda ağlamak istiyorum.
Valla ben de bazen sıkılıyor ve daralıyorum doğuyamı istesem diye
bizim 5 e 4.9 devre rainbow adamı en iyisini yapmış bırakmakla
aykutta niye böyle bir hata yapmış anlayamadım şoförlük yatış yazıcılık yardırıştır batıda çünkü
üstelikte doğuda olmadığımız için de rütbeliler hep düşman gözüyle bakıyorlar bizlere. Sanki ben istedim burada kalmayı |
Vayyy da vay. kimler gelmiş.
Rainbow adamı nerelerdesin sen ya.
Misan, sende askerlik yaptım dersen var ya
herkese selam göreve devam  _________________ İyi ki doğdum, Bak 25 Oldum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Pzr 17.09.2006 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar anlıyorum sizleri ama boş boş oturuncada vakit geçmiyor bee. zaten karargah bölüğü yatış yeri birde yazıcı olmasaydım sıkıntıdan patlardım. ayrıca S1 tabur komutanı ile irtibat halinde olduğu için söför ve ya habercisi değilsen en iyi yer. bunun yanı sıra beni S1'e seçen elemanın yaklaşık 7GB metal video ve mp3 arşivi miras olarak bana kalacak.
valla ben yerimden memnunum koşturmalarda olsa. zaten başımızdaki Kd.Bçvş. şeker gibi adam. birde yüzbaşı var oda öyle. durum böyle. eğer ilerleyen günlerde bir aksilik olmazsa izin kullanmadan askerliği bitirmeyi düşünüyorum 23 gün erken çıkmak çok iyi olur. özledim sizleri. gelince bi do rock yaparız artık  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 30.09.2006 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
geldim, yine geldim ve yinede geleceğim ama horny.yide kulağından tutup getireceğim bu gelişimde. başka türlü olmuyor  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Pts 13.11.2006 12:33 Mesaj konusu: |
|
|
| DARK-LORD demiş ki: | | rainbow demiş ki: | Aykut gitmiş karargah S1 yazıcısı olmuş. Keşke olmasaydı kardeşim Çok yoğun olur onun işler şimdi. Kendinden geçer ilk bir kaç ay. Kolay gelsin demek istiyorum, aynı zamanda ağlamak istiyorum.
Bizim burda bir 7 nolu mevzi var. Epey yüksekte, kayalıkların dibinde nöbet tutuyorsun. Gece görüş dürbünüyle gözetleme yapıyorsun. Orada nöbet tutmak için can atıyodum (henüz nöbetten düşmemişken) Gece ses duysan, hareket olsa adrenalin yükseliyor, hemen arıyorsun ani müdahale mangası geliyor falan. Bir koşmaları var yokuş yukarı, dağa çıkar gibi, gülmekten ölürsün. Şu aralar keşke diyorum karargahta değil de hemen yanımızdaki 8 nci hudut bölüğüne düşseymişim. Onlar operasyon bölüğü. Yazları 3 ay pusuya çıkıyorlar hudut hattına. Dağlarda taşla sopayla mazot kaçakçısı kovalayan karakol askerlerine destek çıkıyorlar. Gene de bu ay sonu kantin sayımı için de olsa hudut hattına gidiyorum. Denk getirebilirsem İran İslam Cumhuriyeti tabelası önünde bi foto alırım. Hatıra olur
Bu arada selamlar herkese, hudutta şafak 154  |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 14.11.2006 6:01 Mesaj konusu: |
|
|
Aykut, duydum ki İstanbul'a gelmişsin bir ara..
Söyleyeceğim bu kadar.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 18.11.2006 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | | Purgatory demiş ki: | Aykut, duydum ki İstanbul'a gelmişsin bir ara..
Söyleyeceğim bu kadar.. |
Yok canım, gitseydi ben bilirdim. Bir hafta sektirmeden yanıma geliyor adam, hangi ara gidebilir ki İstanbul'a?
Sevgiler... |
onur doğru diyor. ne zaman gitcem de dönecem. hem ben istanbula gelcemde sizinle görüşmiycem öylemi? bu gelişimde yoğrutçu ile zincirde fener maçı izlemekle de kurtaramazsınız. daha açıcı aktiviteler isterim sizden. görüşmek üzere. bu arada bizimkilerde ancak intikale çıkar arada. ben ona da gitmiyorum. yazanede çok iş var.
görüşürüz canlarım ankaraya bekleriz... _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 18.11.2006 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman bana bu istihbaratı veren kişinin üzerine bineyim ben.. Evet evet.. Rezil ettin ulan beni cümle aleme..!!!  _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
|