| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SMITD

|
Tarih: Prş 16.03.2006 1:48 Mesaj konusu: Persefone |
|
|
andorra lı bu grubu bilen varmı bilmiyorum ama
turkrockta Arama sonucu herhangi bir bilgi çıkmadı bende açıyorum..
öncelikle grub hakkında biraz bilgi vermek gerekirse
2001 yılının sonlarına doğru gitarist carlos lozano(birkaç sene sonra adını sıksık duyabileceğimiz başarılı bir gitarist),jordi gorgues ,toni mestre, xavi perez tarafında kuruldu. başlangıçta arch enemy, Dissection ve in flames gibig rubları coverladılar.. bir kaç ay sonra gruba klavyeci Miguel Espinosa dahi oldu. daha sonra “Niflheim (the eyes that hold the edge)”
isimli bir demo kaydettiler..
2002 'ni yazına doğru “Truth inside the shades” bir kayıt daha çıkardılar..
2003 şubat ayında xavi perez grubdan ayrılır. 2003 haziran ayında aleix dorca josa davul yer alır...
grub buarada Adipocere records (fransa) ve rusyada cd -maximum anlaşır.
2004 de genç vokal osıra 18 yaşında olan marc martins geçer..
ve grub böylelikle tam kadrosunu oluşturur.
grub hakkında detaylı nilgi almak isteyenler
www.persefone.com tıklayıp hem grub hakkında daha fazla bilgi hemde Truth Inside the Shades albumun samplelerini download edip dinleyebilir. ayrıca carlos lozano nun truthsolosu izleyebilirler..
herhangi biryerden alıntı yapılmamıştır.
beğeneceğinizi umduğum bir grub.. kelime ve tercumede hatavarsa lütfen uyarın...
persefone |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
SMITD

|
Tarih: Çrş 31.05.2006 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
kimse birşey yazmamış
neyse uzun şarkıları var
keyboard u biraz fazla abartmışlar gibime geldi.
zaman zaman yavaşlayan muzik birden hızlanıyor veya sertleşiyor.gitar soloları guzel şarkılara ayrı bir hava katmışlar
albumlerinde 6 şarkı var neredeyse hepsi 8 -10 dakika arasında değişiyor en kısa şarkılarılar 1 dakikayı biraz geçiyor sadece keyboardla çalınmış.melodik bir şarkı
en uzun şarkısı 10 dakikayı geçiyor
ve bazı dakikalarda şarkı sert giderken birden yumuşaya biliyor ,sonda tekrar hizlanıyor
farklı birşeyler dinlemek isteyenlere bir bakın dinleyin derim.
tracklist
1 My Unwithered Shrine (Prologue)
2 The Whisper Of Men
3 Truth Inside The Shades
4 Niflheim (The Eyes That Hold The Edge)
5 Atomperal Divinity
6 The Demise Of Oblivion _________________ ''hayat bir boşluksa,boşluğu dolduran bizleriz''
Kirâmen kâtib-în |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Çrş 31.05.2006 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bende ilk çıkan albümlerinin bir kopyası vardı. Dergicilik yapan bir arkadaş çekmişti cd'yi promosundan.
Daha tarzları tam olarak oturmamış bir grup. Malmsteen, Bodom ve biraz da film müzikleri tarzı bir şey vardı ortada. Ama müzikte akıcılık çok yok. Devamlı bölüm değişiyor. Dur kalklarda fazla.
Henüz müziğe bir kişilik verememeişler.
İyi niyetle yapılmış türün ortalama örneklerinden. Ayrıca vokalin scream olduğunu hatırlıyorum. Melodik vokal daha iyi gidermiş. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
SMITD

|
Tarih: Çrş 31.05.2006 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
| DamnationGame demiş ki: | Bende ilk çıkan albümlerinin bir kopyası vardı. Dergicilik yapan bir arkadaş çekmişti cd'yi promosundan.
Daha tarzları tam olarak oturmamış bir grup. Malmsteen, Bodom ve biraz da film müzikleri tarzı bir şey vardı ortada. Ama müzikte akıcılık çok yok. Devamlı bölüm değişiyor. Dur kalklarda fazla.
Henüz müziğe bir kişilik verememeişler.
İyi niyetle yapılmış türün ortalama örneklerinden. Ayrıca vokalin scream olduğunu hatırlıyorum. Melodik vokal daha iyi gidermiş. |
bende sana katılıyorum. tür biraz oturmamış özellikle keyboard kullanımı çok abartılmış _________________ ''hayat bir boşluksa,boşluğu dolduran bizleriz''
Kirâmen kâtib-în |
|
| Başa dön |
|
 |
SMITD

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
persefone 2. albumu core bu sene çıkmış
buldum ve dinledim. 4 şarkıdan üçü 23 -24 dakika arasında ve parçalar başlayıp bitene kadar brutal vokal de clean vokale female vokalde scream ve parçalar içidne parçalara geçiyor diyebiliriz. 4. parça 3 dakikalık bir parça ve bence tüm şarkılar bu parça gibi olsaymıştı diyorum. herne kadar senfonik death metal diye geçsede ben fazl bir death metal havası duyamadım. death metal dışında nerdeyse her tarz var parçalarda çok ilginç olmuş.
yinede ilk albume göre oturmuş bir sound yakalamışlar gibime geldi.
bakalım takip ediyoruz. grubu _________________ ''hayat bir boşluksa,boşluğu dolduran bizleriz''
Kirâmen kâtib-în |
|
| Başa dön |
|
 |
SMITD

|
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
İlk albümleri harikadır. 2.albüm ise çok acayip gerçekten.. Okadar uzunlukta ve güzellikte parçalar sadece 3 tane.. Diğer melo-death gruplarından bir özelliği var kendisini.. Beğenerek dinlerim. _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
|