| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
serdar_secme

Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 782 Nerden: Drum&Bass@Taksim
|
Tarih: Çrş 23.08.2006 10:51 Mesaj konusu: Deniz Çetin |
|
|
Utanır insan böyle güzel olunur mu?
Onlar nasıl dudaklar?
Utanır insan böyle güzel olunur mu?
Onlar nasıl gözler vaay vaay vaay
Aşk beni bekler vaay vaay
adli sarkinin bestecisidir kendisi. Cok fazla popüler müzik dinlememe ragmen radyoda sesini duydugumda cok etkilendim. Sanki mültibant kompresörde Mid leri kisilmiş gibi sesi var:) Neyse bu adama cok yatirim yapiliyor. Siz ne düsünürsünüz????
9 Temmuz 1983’te Ankara’da doğdu. Babasının ekonomi müşaviri olması nedeniyle çeşitli ülkelerde okudu. 5 Yaşında Güney Kore Seul’da ilköğrenime başladı. Orada 3 yıl geçirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve öğrenimine Ankara TED Koleji’nde devam etti. Ortaokul döneminde yeniden bir tayin nedeniyle Lise 1. sınıfa Stockholm’da başlayıp yeniden Türkiye’ye dönerek lise öğrenimini Ankara TED Koleji’nde tamamladı. Halen Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir.
Müzikle ilgisi kendi deyimiyle arkadaşlar arasında gitar çalıp şarkı söyleyerek başladı. 10 yıldır gitar çalıyor. 2001 yılında liseyi bitirdikten sonra 2002 yılında şarkı yazmaya başladı. 2003 yılında kariyerini müzik üstüne kurma kararı kesinleşmişti. Müzik yapmak, müzisyen olmak isteyen pek çok insanın yaptığı gibi, Deniz Çetin de Aykut Gürel’e demo kayıt gönderdi. Dinlediği şarkıların kendine özgülüğünden etkilenen Aykut Gürel, İremrecords kapılarını Deniz için de araladı. Şarkılar Aykut Gürel’in kalbini kazandığı günden tam bir yıl sonra dinleyicileriyle buluşmaya hazır.
Alinti : http://www.istanbulfm.com.tr/muzik/?alt=142&m_menu=byg&icard_id=198
Başlık yönetici tarafından düzeltilmiştir. _________________ www.myspace.com/serdarsecme |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
serdar_secme

|
Tarih: Çrş 23.08.2006 11:08 Mesaj konusu: |
|
|
sanirim alinti yaptigim sitede okudugu hukuk fak yalnis yazilmiş. sanirim anka hukuktandi _________________ www.myspace.com/serdarsecme |
|
| Başa dön |
|
 |
fanweezer

|
Tarih: Pts 28.08.2006 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
sesiyle oynanmış bayaa galiba... _________________ sen benim hiçbir şeyimsin/yabancı bir şarkı gibi yarım/yağmurlu bir ağaç gibi ıslak/hiç kimse misin bilmem ki nesin/uykumun arasında çağırdığım/çocukluk sesimle ağlayarak/sen benim hiçbir şeyimsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
paradise_now

|
Tarih: Sal 29.08.2006 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
sesinde oynama falan yok canlı dinleme zahmetine birazcık katlansaydın bunları söylemezdin.sanırım sen bu forumda yazılanlarla bu yorumu yaptın.right?? _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
paradise_now

|
Tarih: Sal 29.08.2006 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
sesinde oynama falan yok canlı dinleme zahmetine birazcık katlansaydın bunları söylemezdin.sanırım sen bu forumda yazılanlarla bu yorumu yaptın.right?? _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
bezgin_metalci

|
Tarih: Sal 29.08.2006 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
| sesi güzel, eğitimi de iyi ama yazdığı şarkıların sözleri daha anlamlı ve besteleri daha müzisyen birine yakışır şekilde olabilirdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
Tarih: Sal 29.08.2006 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
bence de besteleri biraz baştan savma sanki. tamam abi hadi piyasaya girek dercesine _________________ www.myspace.com/serdarsecme |
|
| Başa dön |
|
 |
mehmetcan

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 5:18 Mesaj konusu: |
|
|
| serdar_secme demiş ki: | bence de besteleri biraz baştan savma sanki. tamam abi hadi piyasaya girek dercesine |
katılıyorum...
"hadi bir de biz girelim şu müzik piyasasına" düşüncesiyle yapılan bi şarkı...
zorla da olmuyo ki kardeşim hadi yapalım bi şarkı... kolay mı öyle  _________________ Katre - Guitars & Back Vocal
Hayat Zor! Ama ben de kolay biri sayılmam... |
|
| Başa dön |
|
 |
callus

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
hakaret gibi olmasında bence ses komedi hatta biz arada dalgasına elimize gitar alıp taklitini yapıyoruz bunları aşşalamak iin yazmıyorum ama tarzım değil taklit ettiğim tipleri karşımda görünce şok oluyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
deryakulahci

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Aşk beni bekler vaay vaay derken sesiyle mi oynanıyor.,İlginç bir ses... |
|
| Başa dön |
|
 |
sibirya-kurdu

|
Tarih: Pts 11.09.2006 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
değişik bir sesi var.. _________________ 4 eWa PINAR AYDIN | 2 getha *P*A*F* |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurv

|
Tarih: Çrş 20.09.2006 10:15 Mesaj konusu: |
|
|
Tamamen piyasa sanatçısı ve piyasa şarkısı olduğunu düşünüyorumm vaayy diye bağırdığı yerlerde gülme krizi tutuyor beni nedensee ve onun vaayy demesının ardından ben uzatmaya başlıyorum vaaayyy vaaayyy diyeee  _________________ Ölüm insanın sonsuzluğa doğumudur... |
|
| Başa dön |
|
 |
bebecik

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
efet ya bunuda nası sarkıcı yapmıslar zate her önüne gelen sarkıcı olu karar aldım yakında bende cıkıorumm  |
|
| Başa dön |
|
 |
mellon_collie

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
aslında ben de aynı şeyi düşünüyordum, bir piyasa şarkıcısı olduğunu, para için bu işlere girdiğini vs.vs.
ama sonra kız kardeşiyle tanışma fırsatım oldu ve onunla "abisinin durumu" hakkında konuştuk , aslında durum pek de göründüğü gibi değil..
Deniz Çetin gerçekten güzel şarkı sözleri ve melodileriyle Aykut Gürel'e gittiği zaman, "bunlardan iş çıkmaz, sen şöyle piyasa işi bir şeyler yap" gibi bir düşünceyle karşılaşmış ve onun sonucunda sadece 15 dakikada bu "utanır insan" şarkısını yazmış; sonra tabi hemen kabul etmişler, ona bir albüm yapmışlar vs,vs.
Şimdi diyeceksiniz ki madem alternatif takılmak istiyor, neden doğrudan bu konuda uzmanlaşan plak şirketlerine gitmemiş; kardeşinin dediğine göre bu tip plak şirketleri biraz içlerine dönükmüş; hele de Deniz Çetin gibi tecrübesi olmayan birini düşünmemişler bile..
Kardeşi bana Deniz'in bu işlerden ve ilişkilerden sıkıldığını ve hukuk eğitimine devam edip, müziği sadece bir hobi olarak değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi
Gelecek günler ne getirir bilemem tabi... _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you... |
|
| Başa dön |
|
 |
Deep_Angel

|
Tarih: Cum 29.12.2006 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
| tek kelimeyle öööööööğeeek hele o şarkısı insan niye güzel olmaktan utansnki bence o şarkı söyledigi için utansn |
|
| Başa dön |
|
 |
|