Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Vücudumuzdaki İşlevsiz Oldukları Düşünülen Organlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Vücudumuzdaki İşlevsiz Oldukları Düşünülen Organlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Distopik
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.08.2006 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu sakal olmasa yakışıklı olamam gibi bir şey mi? Yanlış mı anladım yoksa? Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
swin

MesajTarih: Pts 14.08.2006 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence sakal bazı erkeklerde takviye bişi. Laughing
buzz

MesajTarih: Pts 14.08.2006 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ya bu sene mecburen kesicem maymun gibi oluyorum ya çok kotu ya duşundukçe uzuluyorum boyle en azından bi şeye benziyorum gene
paroksetin

MesajTarih: Cum 01.09.2006 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikte ayaktaki serçe parmak, hala kullanmadım nasıl yapıcam ne edicem?kullanılmayan organ körelirmiş bekliyorum merakla...
buzz

MesajTarih: Cum 01.09.2006 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ellerim doluyken ayak parmakalrıyla kapıyı açabiliyorum ve birkaç iş dah yapabiliyorum biraz uğraşırsanız ayak parmakalrınızla neler yapabileceğinize şaşırırsınız
callus

MesajTarih: Cum 01.09.2006 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayağımdaki en küçük parmağım benim 1ayıma oldu yaa...evde telefona koşarken dolaba takıldı ve ben rahat 2metre uçtum ayağım geride Laughing Laughing ve sonra alçıya alındı felaketti yane bayaa bi işlevi varmış Laughing
Başa dön
paroksetin

MesajTarih: Cum 01.09.2006 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kapıyı şu büyük parmakla ve yanındakinin arasına sıkıştırarak açıyorsun ama.ben en ufagından bahsediyorum diğerlerinin eklemi falan var ama o çok çelimsiz yahu:)
buzz

MesajTarih: Cum 01.09.2006 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakat ya şimdi baktım bayağ düşündüm inceledim parmağımı hakketten de bi görevi yok ama olsun ben seviyorum onu sevimli
fireincairo

MesajTarih: Pts 04.09.2006 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buzz sakal şekil yapmak açısından çok işlevli deyince aklıma geldi,bu kıl yün sayılmıyor galiba körelen organlar arasında.sahiden işlevleri ne ki?ya da acaba uzamaları durabilir mi bir gün?
buzz

MesajTarih: Pts 04.09.2006 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evrim sürecinde kılların giderek azaldığını bir süre sonra da yok olacağını duymuştum
ya bazı kılların işlevi var mesela burun kılları havayı süzüyor ama koldaki bacaktaki kıl ne işe yarıyor bilmiyorum(ya da biliyorum ergenlik çağında erkekler birbirne gösterirek hava atıyorlar bak benim bacaklarım ne kadar kıllı diye Very Happy ) mesela saçlar için başımıza güneş geçmesini engelliyor ya da soğuktan kotuyor diyebiliriz
fireincairo

MesajTarih: Pts 04.09.2006 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tabii ya!burun kılları!bunu nasıl düşünemedim Very Happy saçlar konusunda katılmıyorum.hayvanlar gibi kışın artıp yazın azalmıyor saçlarımız.onların kontrolü bizde yani.bence öyle bir işlevleri yok.bacak kılı konusunda kızlar ne yapsın? Very Happy gerçi kızlar da övünebilirlerdi yıllar önce kendini bilmez birileri kızların cillop olmaları gerektiğini,kıllarını almayanları o andan itibaren kimsenin beğenmeyeceğini,ayıplayacaklarını,kendilerini suçlu hissetmelerini sağlayacaklarını söylemeseydi,bunu dayatmasalardı..aahh efkar bastı ulan..kızlar almayın kıllarınızı..
buzz

MesajTarih: Pts 04.09.2006 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi sen naptın ya dur olur mu öyle kıllı bir bacağa sahip kız mı çok kötü yav hayır olmaz öyle şey olamaz düşüncesi bile kötü
fireincairo

MesajTarih: Pts 04.09.2006 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herşey kafanın içinde rocky..kıllı bir kız bacağının sana kötü gelmesi tamamen psikolojik..ağda icat edilmeseydi şu anda ne güzel kızlar böyle bir saçmalığa zorunlu bırakılmayacaklardı..etraf kıllı kıllı kızlarla kaynayacaktı..ve sen bunun iğrenç bir şey olduğunu düşünmeyecektin..çünkü kendi bacağındaki kıllar kızlarınkinin on katı olduğundan dikkatini bile çekmeyeceklerdi.. Smile
bu ikiyüzlülük bence.kızların hiç kılları yokmuş gibi davranması,erkeklerin kendilerini kızların aslında tüysüz yaratıklar olduğuna inandırmaları..o çevrenizde gördüğünüz pürüzsüz bacaklar ağda günlerinden önce bambaşka bir görüntüye bürünür arkadaşlar Twisted Evil ve bu yalan bir parça ağda yardımıyla hep sürdürülür..herkes gerçeğin farkında değilmiş gibi davranmaya devam eder..
paroksetin

MesajTarih: Prş 07.09.2006 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynen katılıyorum bu kampanyaya.Artık sokakta kıllı kızlar görmek istiyoruz...
callus

MesajTarih: Cum 08.09.2006 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Laughing Laughing ya ama hakkatten oyle...kızlar bacaklarında kaşlarında artık herneyse tüğ kıl bitmemiş gibi davranıyolar kimsede onların karşısına çıkıp sen kıllısın demiyo Laughing Laughing saçmaladım bole bişi zaten olmazda ne bilem ya aslında bence baya komik kızlar neden kaş alırsa bu değişik ya tabiiki şekil verdirip daha güzel görünmesi içindeeee aslında geçip karşılarına diyeceen kızım biz biliyoz senin kaşın bole şekilli değil yolma şu kılları die Smile çok uzattım anlatabildimmi ki acaba......
Başa dön
metallizm
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 08.09.2006 0:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serçe ve baş parmak denge parmaklarıdır biri olmazssa yürüyemezssiniz
Başa dön
ozgurv

MesajTarih: Cum 08.09.2006 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vücudda en gereksiz 20 lik dişleridir sadece acı yaparr çıkarken birde ağrı birde çektirince dikiş atarlar ... Ben yaşadım ordan biliyorum Very Happy
ateistt

MesajTarih: Cmt 13.01.2007 2:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gereksiz organ yoktur ki.Zaten gereksiz olan organlarımız körelir.Bu körelme öyle bir 10 -20 yılda olmaz.20 bin 30 bin hatta daha uzun süreli bir evrim sürecinden bahsediyoruz biz.Vucudumuzda ki herşeyin bizim için büyük bir önemi vardır.Alakasız bir kıyaslama olacak ama,kedinin bıyığını gereksiz bulanlar olabilir fakat,o ufacık bıyık kuyruğu ile birlikte kedinin denge organıdır.Şuan en gereksiz organ bence dişler.Gereğinden fazla sertler.Ki zatenden bu kadar yumuşak gıdalarla beslendiğimiz sürece dişlerimiz git gide küçülecek.Eğer yemeğimizi çiğ olarak yeseydik bu gün kocaman bir çene ve sipsivri dişlere sahip olurduk
crnky

MesajTarih: Cmt 13.01.2007 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HalukOzgur demiş ki:

Yıllar önce bu başıma gelmişti. Lise 1 e kadar Amerikanın taaa Asyanın en doğusundaki yani dünyanın en ucundaki ülkeye neden saldırdığını hep merak etmiştim. Ta ki lise 1 de elime bir küre alıp inceliyene kadar Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy

ya koptum ya Very Happy Very Happy

Paylaşımlar için teşekkürler...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız