| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
oykutonik

|
Tarih: Cum 01.09.2006 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
inanılmaz bir heyecan.
kalp hastası olmadığıma dua ediyorum
alarm çaldığında tamam dedim işleri bitti. benim şimdilik merak ettiğim; hangileri binebilecek araca?  _________________ Hey u !! I'm here with my confession!
I drank! I am drinking... I will drink not to get drunk!!!....
No one cares, about that fucking pretty face you have... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
buzz

|
Tarih: Cum 01.09.2006 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
evet ya kimlerin bineceğini tahmin etmek zor ama abruzzi t-bag in binmesine izin vermiycek kesin hatta bence onu öldürmeye çalışacak veya dizinin önceki bölümlerinde bir anlaşma var bence abruzzi ve diğer 2 adam arsında artık kimseler onlar sadece onlar binicek yani her türlü grupta ayrılma olacak dışarda _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
BloodyPoem

|
Tarih: Cmt 02.09.2006 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
ya evet dizi çok atrakşınlı bi yerde bitti.ama sorarım size bu dizi daha nereye kadar böyle gider.adı üstünde prison break.yani yakalanıp yakalanıp geri mi kaçıcaklar.umarım dizinin cılkı çıkmaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cmt 02.09.2006 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
haklısın yav elemanlar ekşını yakalamış iyi güzel de kısır bir konusu var tamam prizından bırektılar e şimdi ne olacak? 1 sezon boyunca elemanlarınızın kaçış hayatını mı izliycez yani hadi öyle olsa bile ömrü yine kısa kalır yani dizinin neyse ya bulurlar birşey bize mi kaldı konu bulmak  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Pzr 03.09.2006 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
yanlış hatırlamıyorsam araca abruzzi ve iki kişi daha binebilecekti.. onlar da michael ve michael in kardeşi olur tahminimce. ne de olsa kaçış planını hazırlayan michael, yani michael e bir borcu var abruzzi'nin. neyse, görecez bakalım  _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
oykutonik

|
Tarih: Sal 05.09.2006 19:33 Mesaj konusu: |
|
|
t-bag artık t-bag(-)el
ummadığım bir gelişmeydi  _________________ Hey u !! I'm here with my confession!
I drank! I am drinking... I will drink not to get drunk!!!....
No one cares, about that fucking pretty face you have... |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Sal 05.09.2006 19:33 Mesaj konusu: |
|
|
yeni sezon ne zaman başlıyor bilen var mı? eylülün ortasında mı yoksa? _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
MoNsTeR_83

|
Tarih: Sal 05.09.2006 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
2. sezon başladı aslında abd'de..hatta dün gece 3. bölümü yayınlandı
cnbce ne zaman başlar bilmiyorum ama çok da geç kalmıcaktır, nitekim ilk sezonu 5 bölüm geriden falan veriyolardı.. _________________ N.B.K. , Jelibon , A.B.E.S. - gitar
Let the force flow through you..
http://www.nukleerbasliklikiz.com , http://www.abes.cc |
|
| Başa dön |
|
 |
oytunn

|
Tarih: Sal 05.09.2006 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
| bence hayatımda izlediğim en güzel dizilerden biri bn tekrarları izledim başta pek izlemiyodum am sonra çok şey kaçırdımı fark etim:D sonra bağımlısı oldum ikinci sezonu dört gözle bekliyorum bnce tapılası bi dizi:D |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 06.09.2006 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
2.sezon bizde büyük ihtimalle mart'ta başlayacak
ama bakarsınız bi mucize olur yeni sezonun açılışında onun da reklamını görürüz (10 eylül) _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 11.09.2006 11:28 Mesaj konusu: |
|
|
Sezonu çok heyecanlı bir yerinde sonlandırdılar. Bütün sene "Plan nedir? Nasıl kaçacaklar? Organizasyon nasıl olur acaba? Kaçıyorlar, kaçtılar..." derken, şimdi havaalanından koşar adım uzaklaşan kaçak mahkûmların sonunun ne olacağını bekliyoruz.
Sanırım sonbahar döneminde devam etmeyecek Prison Break. Yeni sezon açılış reklamlarının hiçbirinde göremedim çünkü. Açıkçası çok merak ediyorum, olayların nasıl gelişip devam edeceğini. Öyle bir yerde kaldı ki dizi, birbirinden kopan mahkûmlar kadar genç doktorumuzun da sonunu merak ettiriyor.
Saygılar... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pts 11.09.2006 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
onlar zor kaçarlar ya koşarak kaçmaları imkansız o kadar polisten _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pts 11.09.2006 12:45 Mesaj konusu: |
|
|
ne süprizler var yeni sezonda!...
biraz daha meraklandırıyım =) _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 11.09.2006 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | | onlar zor kaçarlar ya koşarak kaçmaları imkansız o kadar polisten |
Süprizlerle dolu bir dizi olduğundan ben tahminde dahi bulunmak istemiyorum. Çok farklı şeylerle karşılaşabiliriz. Olmayacak ne işlerin olduğunu gördük önceki bölümlerde, değil mi?
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pts 11.09.2006 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
yav scolfield in planladığı her iş rayında gitti ama abruzzi bi uçağı ayarlayamadı gerçi ayarladı da pilot iki dakka daha dursaydı neyse beklicez görcez _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
Paradiserose

|
Tarih: Pts 11.09.2006 19:30 Mesaj konusu: |
|
|
Ya ben dayanamıcam. İlk bölümden bir parça. Bir hatun ölecek ve bu doktor hanım değil.  |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 3:56 Mesaj konusu: |
|
|
Son 3-4 bölümünü izledim. Ama bi şekilde ilk bölümlerinide izlicem. Bol ekşınlı hoş bi dizi gerçekten ...
Yeni sezonu merakla bekliyoruz  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Paradiserose demiş ki: | Ya ben dayanamıcam. İlk bölümden bir parça. Bir hatun ölecek ve bu doktor hanım değil.  |
avukattır o zaman _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
Paradiserose

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 13:00 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | | Paradiserose demiş ki: | Ya ben dayanamıcam. İlk bölümden bir parça. Bir hatun ölecek ve bu doktor hanım değil.  |
avukattır o zaman |
Üzgünüm ama evet. Veronica ablamızı yeni sezon başlar başlamaz kaybedicez:( |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
parçalayıp ceset torbasına koyucaklar onu :'( _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
|