Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kullanıcı profillerindeki kayıt tarihi kalksın mı?
Evet
16%
[ 5 ]
Hayır
83%
[ 25 ]
Toplam Oylar : 30
Yazar
Tarih: Prş 24.08.2006 2:18 Mesaj konusu:
Setheist demiş ki:
anarchist demiş ki:
Dert ettiğiniz şeye bakın yahu Ne olacak yani biri 2002 girişli, diğeri 2006 girişli olsa Biz eskilerin bir kaç avantajı var. Üyeliğimiz zamanında bu kadar kalabalık değildi site. Ço9ğu kişi birbirini tanırdı anlayacağınız. Çok sık buluşmalar düzenlenirdi hem de şehir farkı gözetmeksizin. Ankara'daki İstanbul'a, İstanbul'daki İzmir'e, Ankara'ya ya da başka şehirlere giderdi. İnsanlar birbirlerini çok daha yakından tanırdı. Site içerisinde kimse birbirine yabancı değildi anlayacağınız. Üye sayısı arttıkça herkesi tanımak olanaksızlaştı elbetteki ve bu da eski kullanıcıların birbiriyleriyle çok samimi olup, yeni üyeleri dışlıyormuş gibi görünmesine yol açtı
Takılmayın bu kadar eski yeni olayına. Sonuçta önemli olan forumda yazmak, paylaşmak ama insan gerçekte de tanıdığı insanlarla daha bir yakın oluyor. Eskiyle yeniyle alakası yok bunun....
Ahhh Anarchist ahh
O kadar yolu teptik, Denizli'den kalktık geldik.. Ula orada rock mı var rocker mı var dedirtmedik.. Sen bizi yazmazsan, kim yazar yahu..
Bu arada benim bi şikayetim var.
Ben daha önce kayıt oldum.. Eeee atıldım.. ne yani ben şimdi yenimiyim
DARK-LORD demiş ki:
Mesela ben anarchist'i hiç tanımam hiç yan yana gelmedik ama aynı barda yan yana kafa sallayıp deliler gibi bağırdığımızı iddia eden insanlar var imkansız çünkü o 2003 lü bir üye ben 2002'li hayatta konuşmam onla ve diğerleri ile kendimizi beğenmiş insanlarız arkadaş eskiyiz dağılan lan
Bense bu adamı hiç tanımam.. kendisiyle bir çay bahçesinde çay içmişliğimiz de yoktur, oturup bir yerlerde buluşmuşluğumuz da..
hatta bir kaç gün sonra düğünde göbek atmışlığımız da olmayacaktır.
Olmaz olamazda sen 2006 model bir üyesin ben 2002 aramızda dağlar kadar fark var bizim dötümüz kalkıktır bilader yaklaşamazsın yanımıza eskide gel
Tarih: Prş 24.08.2006 12:03 Mesaj konusu:
Abi eskisek ne olacak yeni olsak ne olacak. Bende 2003 tarihinde üye oldum. Koca gidi 1 senede 2 kere anca uğramışımdır siteye aradan zaman geçti o zamanlar bir başka forum vardı. Kapandı heba oldu gitti. Baktık Turk Rock yenilebilir. Yedik onu biz. 2004 de hesabıma ulaşamadığım için tekrar alp_khan nickiyle üye oldum. İlk tanıştığım adam fatih_the_conqueror oldu. Sonralarda ilk buluşmama gittim. İlk karşılaştığım soru kimsin sen ya ? oldu. Sonralarda Fatih gibi birçok dostum oldu. Sorsan 100 kişiye 5'i beni tanır. :p Kim bu adam sorusunada çok zaman şahit olurum. Eski yeni Turk Rock'ta en sevdiğim olay seviyeli muhabbetlerin dönebilmesidir. Yeni eski herkesin yorumu değerli olduğuna göre sallayın tarihi falan yazsın orda.
Hani okula yeni başlarsın bir dönem tarihi gibi olur. Onun gibi bişi vay be kaç yıldır burdayız der insan bakınca. Başkada bir halta yaramaz. _________________ Turn back my life
Tarih: Cmt 09.09.2006 13:23 Mesaj konusu:
Bazı sitelerde mesaj sayısına rütbe verilmesi gibi bir olay var. Bence bunun olması sizin dediğiniz gibi bir sorun yaratabilirdi. Ancak kiminin eski kiminin yeni olmasının herhangi bir zararı yoktur ve bence kaldırılmasına gerek yoktur. Eski üyeler tabi ki sitelerin kurallarını bildiklerinden yeni üyelere uyarılarda bulunabilirler. Ya da tanıdıkları kişilere takılabilirler mesaj atabilirler. Bu da sizi incitmemeli çünkü siz de gün geçtikçe eski oluyorsunuz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız