| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ahfa

|
Tarih: Cmt 19.08.2006 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
ben sevdım elemanları |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
bullet_for_my_valentine

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
güzeldir remedy şarkıları akustiğinide dinledim oda güzel bu şarkı herşeyiyle süper ya  _________________ höYnK |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA-2

Kayıt: May 08, 2005 Mesajlar: 771 Nerden: Hatay / İskenderun
|
Tarih: Pzr 20.08.2006 9:03 Mesaj konusu: |
|
|
Plastic Man,Fine Again,The Gift,Never Leave...Gruba fan değilim ama bu tip şarkıları hakkaten mükemmel. _________________ www.DogusAka.tr.cx |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

Kayıt: Jul 07, 2005 Mesajlar: 859 Nerden: Şimdi Zonguldak.
|
Tarih: Pzr 20.08.2006 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
Needles şarkıları pek gaz veriyor adama : ) Bence Needles'ıda dinleyin. Vokalin sesi genelde Kurt Cobain'e benzetilip, Seether'ın vokaline özenti diyorlar, Siz buna ne diyebilirsiniz peki? _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA-2

Kayıt: May 08, 2005 Mesajlar: 771 Nerden: Hatay / İskenderun
|
Tarih: Pzr 20.08.2006 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
Ses sese benzer.Ama iyi bir kulak sesleri ayırt edebilir derim.Ne de olsa Seether ve Nirnava ayrı.  _________________ www.DogusAka.tr.cx |
|
| Başa dön |
|
 |
seether18

|
Tarih: Prş 05.10.2006 16:20 Mesaj konusu: |
|
|
| yha kmse laf etmesin bir çok rock grubundan iiler bnce hepsinden iiler |
|
| Başa dön |
|
 |
slyrsmh

|
Tarih: Prş 05.10.2006 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
| sen önce bi konuşmayı ögren..Türkçe ye saygın olsun, ondan sonra yap yorumunu... |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Prş 05.10.2006 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
| çok fazla dinlemem amy lee "broken" herkesin bildiği parça. |
|
| Başa dön |
|
 |
schiz

|
Tarih: Prş 25.01.2007 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
en ii parçaları the gift ondan sonra world falls away favoridir seether _________________ Good decisions come from experience Experience comes from making bad decisions |
|
| Başa dön |
|
 |
Seether

Kayıt: Apr 28, 2006 Mesajlar: 7 Nerden: Yeri yurdu belli değil
|
Tarih: Cmt 03.03.2007 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| NIRVANA_17 demiş ki: | | twisted_transistor demiş ki: | | adamın sesi kurt cobaine acayip benziyo özelliklee remedy adlı şarkıda |
Evet Sesi acaip Kurt Cobain'in sesine benziyor.Sheeter'in bir nirvana cover'i var you know you are right'a Kurt'mu yoksa sheeter mi söylüyorbunu Nirvana fanı olmayan bir kişinin ayırt edebileceğini sanmıyorum. |
grubun vokalisti shuan morgan zaten kurt hayranı hatta 1. albümlerin (fragile) deki empty şarkısı resmen bir nirvana şarkısı.Elde edenler dinlesin.(çoktandır girmiyodum msj çok geç oldu ) |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Prş 29.03.2007 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
| galiba alice'den nutshell'i coverlamışlardı.İyiydi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ateistt

|
Tarih: Prş 29.03.2007 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
| al_capone demiş ki: | | galiba alice'den nutshell'i coverlamışlardı.İyiydi.. |
Staind'le karıştırıyor olabilirmisin acaba?Hiç duymadım böyle coverı
Youtube'da felan varmıdır acababa  _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
cthulhu_mary

|
Tarih: Prş 09.08.2007 11:31 Mesaj konusu: |
|
|
| en kötü parçaları broken..grup popülerlik anlamında solistinin amy ile olan birlikteliği ve bu birlikteliğin ürünü olan broken ile adını duyurmuş olabilir:/ amy'ye fazla sert gelmiş olmalı ki ayrılıp 'call me when yo're sober' şarkısını da biten ilişkisi için yazmış..nihayetinde seether sağlam gruptur (simplest mistake!!) shaun morgan'ın sesi de mükemmel bana göre (fade away) |
|
| Başa dön |
|
 |
1qf

|
Tarih: Prş 09.08.2007 11:53 Mesaj konusu: |
|
|
| cthulhu_mary demiş ki: | | en kötü parçaları broken..grup popülerlik anlamında solistinin amy ile olan birlikteliği ve bu birlikteliğin ürünü olan broken ile adını duyurmuş olabilir:/ amy'ye fazla sert gelmiş olmalı ki ayrılıp 'call me when yo're sober' şarkısını da biten ilişkisi için yazmış..nihayetinde seether sağlam gruptur (simplest mistake!!) shaun morgan'ın sesi de mükemmel bana göre (fade away) |
1.sana aynen katılıyorm
2.live performance olarak çok başarılı bir grup
3.fade away parçasını herkes bilir weya bir kerede olsa dinlemiştir.
4.herkesin zevki farklıdır ama(because of me) tarzında en saglam parçalardan biridir
saygılarımla.. |
|
| Başa dön |
|
 |
duurock Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 09.08.2007 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
aynen bende katılıyorum.adını brokenle bilmeyen kısma duyurmus olabiir ama kesinlikle adamların çok sağlam parçaları var.
fade away,the gift ,remedy... benim favorim... _________________ ol dersen olurum istersen; öl dersen ölürüm görmeden!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
cthulhu_mary

|
Tarih: Prş 09.08.2007 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
tied my hands'in acoustic versiyonuna da dikkat edin  |
|
| Başa dön |
|
 |
rebellious_929

|
Tarih: Prş 09.08.2007 14:49 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi bu iki arkadaş katılmış... Bende katılıyımda ayıp olmasın.  |
|
| Başa dön |
|
 |
1qf

|
Tarih: Pts 20.08.2007 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
| rebellious_929 demiş ki: | Şimdi bu iki arkadaş katılmış... Bende katılıyımda ayıp olmasın.  |
:=) |
|
| Başa dön |
|
 |
classic

|
Tarih: Prş 30.08.2007 8:47 Mesaj konusu: |
|
|
| driven under ı tek geçerim:D bence çok salam bi grup. özellikle akustik performansları çok güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
Death-Lead

|
Tarih: Cum 28.09.2007 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
evet seether amy ile meşhur oldu. Ama iyikide öyle oldu. Çünkü gerçekten keşfedilmek için uzun süre bekletilecek bi gurup değil.
Morgan, kobain in izinden giden bi sanatçı zaten. Onun parçalarınıda söyler zaten konserlerinde. Tarzlarıda aynı sayılır. Ayrıca remedy parçasıda tamamen nirvana kokan bi parçadır..
Eğer ikisini karşılaştıracak olursak "Bana göre" nirvananın müzikleri biraz daha yırtıcı, kulak tırmalayan cinsten (bu kötü demek anlaşılmasın) , seether in müzikleri biraz daha hardrock ve daha vurgulu..
staind le tarzları aynı ama bence "MORGAN SESTE RAKİP TANIMAYAN BİRİ". Tonlu ve yırtıcı bi sesi var.
Youtube dan parçalarının akustik versiyonlarınıda bulabilirsiniz. Ki biçok şarkısına akustik versiyon daha çok yakışmış. (özellikle fine again ve the gift)
"Fine Again, the gift, simplest mistake, drive under, truth, sold me ve remedy" kesinlikle dinlenmesi gereken parçalar.. _________________ Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox |
|
| Başa dön |
|
 |
|