| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Şimdiye kadar hiç diyet yaptınız mı? Yaptıysanız faydasını gördünüz mü? |
| Yapmadım |
|
47% |
[ 35 ] |
| Yaptım ama pek faydasını görmedim |
|
19% |
[ 14 ] |
| Yaptım ve faydasını gördüm |
|
32% |
[ 24 ] |
|
| Toplam Oylar : 73 |
|
| Yazar |
Mesaj |
YoBaZ_ToSBaA Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Aug 04, 2006 Mesajlar: 39 Nerden: Minareden bildiriyor..
|
Tarih: Prş 17.08.2006 17:40 Mesaj konusu: |
|
|
| endoplazmikretikulum demiş ki: | | bi erkekte çok kötü olmuyo aşırı zayıflık ama kadının bütün yuvarlak hatları kaybolduğu zaman erkeksi bi görüntü kazanıyo bence. |
Aynaya baktığımda yanaklarımın yavaş yavaş içine çöktüğünü gördüğümde erkeklerde de zayıflığın kötü görüntü yaratabileceğini idrak ettim =) İştah açma konusunda tavsiyesi olan var mıdır ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
endoplazmikretikulum

|
Tarih: Prş 17.08.2006 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
valla iştah doğuştan gelen bişey galiba benden de hiç gitmiyo ama iştahla olcak bişey değil ki yemek zorundasın yiceksin  _________________ hapishaneler yasanın taşlarıyla yapılır, genelevler dinin tuğlalarıyla..(wıllıam blake) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 17.08.2006 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
Farkında olmadan 16 saat mideme hiç bişey girmemiş.Acaip bulantı başladı.Dayanmıyodum.Aile sordu haliyle acaba yediğin bişey mi dokundu die.En son 16 saat önce akşam yemeğinde mideme bişey girdiğini böyle fark ettim =) açlık hissetmiyorum.Yemek yemekse benim için büyük bir işkence..O nedenle az şey yiyip çok kilo almamı sağlayacak bir diyete ihtiyacım var galiba. _________________ YoBaZ_ToSBaA ' nın müridi olmak için gerekenler : Tesbih Sarık Cübbe Seccade Hacıyağı Takunya.. Başvurular şahsen yapılacaktır... |
|
| Başa dön |
|
 |
endoplazmikretikulum

|
Tarih: Prş 17.08.2006 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
saat kur bence çünkü sağlıklı olan mideyi 2,5 saatte bir doldurmak. _________________ hapishaneler yasanın taşlarıyla yapılır, genelevler dinin tuğlalarıyla..(wıllıam blake) |
|
| Başa dön |
|
 |
cibele_prah

|
Tarih: Cum 18.08.2006 13:58 Mesaj konusu: |
|
|
yobaz tossba ben de unutuyorum yemek yemeyi..kahvaltı yapmayı unutuyordum eskıden..şimdi artık kan şekerim düşünce hatırlıyorum..eskiden her istediğimi yerdim asla kilo almazdım günde en az 6 kılometre yol yapardım çünkü..şimdi ekmek yiyemediğim halde eskisinden daha kiloluyum....ıkı kılo fazlalığım var 48'E düşmem lazım..ama çok sağlıksız besleniyorum..su gibi türk kahvesi tükettiğm için midem hiç bir şey almıyo ve her yemek yediğmde kusuyorum..kendımı zorluyorum artık kusmamak için..
ama çok fazla sebze yemeği tüketirim..börülce semiz otu vb....
jokermg dediğin gibi sağlıklı beslenmekle diyetin alaksı yok bence şöyle ki:gün içinde karpuz yerken yanında peynir tüketme nedeni karpuzun kan şekerini yükselttiği için peynirle bunu dengelemek..
türk mutfağı hariaka olduğu için diyet yapmak biraz imkansız oluyor..(LAHMACUN'a şiir yamayı düşünüyoruz arkadşlarla) _________________ Tek bIr yAsAk vAr;özgürlüğün geldiği gÜn,o gÜn ölmeK yAsAk...! |
|
| Başa dön |
|
 |
endoplazmikretikulum

|
Tarih: Cum 18.08.2006 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
48 e düşmem gerek derken dalga mı geçiyosun
sanırım bu kararı kendi başına verdin çünkü hiçbir doktor böyle demez.(tabi boyunu bilmiyorum onunla alakalı biraz da ama)
ben gitmiştim annemin arkadaşı bi diyetisyene, bana sağlıklı kilomda olduğumu ve zayıflamamam gerektiğini söyledi.ama ben 60kiloyum boyum 1,71 cm.beden kütle indeksim normalmiş...
bence sağlık açısından bi doktora falan danışarak, beden kütle indeksi gibi zımbırtılara bakılarak diyet yapılması daha akıllıca oılur. _________________ hapishaneler yasanın taşlarıyla yapılır, genelevler dinin tuğlalarıyla..(wıllıam blake) |
|
| Başa dön |
|
 |
cibele_prah

|
Tarih: Cum 18.08.2006 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
eee ınsan bir buçuk metre olunca..:)boyum 1,60 ama benım vücudum orantısız..belim ip gibi ince göbek asla yok ama belden aşağısını hiç sorma..tabi tek çözüm yolu spor,yoksa cok yakında bu bacaklarla futbolcu olurum.. _________________ Tek bIr yAsAk vAr;özgürlüğün geldiği gÜn,o gÜn ölmeK yAsAk...! |
|
| Başa dön |
|
 |
endoplazmikretikulum

|
Tarih: Cum 18.08.2006 15:12 Mesaj konusu: |
|
|
benim de tam tersi, havuç şeklinde bi vücudum vardır kollarım kalın, bacaklarım ince...bu insan dediğimiz şeyin belli bi formu yok galiba  _________________ hapishaneler yasanın taşlarıyla yapılır, genelevler dinin tuğlalarıyla..(wıllıam blake) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 18.08.2006 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
Peki ya benim?Göbeğim var ama içe doğru o derece feci bi vakayım ben =) söylediğim gibi 1.78 im ve sanırım 49 kiloyum..ölmek üzere miyim ne?  _________________ YoBaZ_ToSBaA ' nın müridi olmak için gerekenler : Tesbih Sarık Cübbe Seccade Hacıyağı Takunya.. Başvurular şahsen yapılacaktır... |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 3:45 Mesaj konusu: |
|
|
O yemek yiyemeyen,çok yese kusan,az yese gastrit olan gruba ben de dahilim.
Sürekli yediklerime dikkat etmem gerekiyor.Yoksa günlerce mideme giren,geri çıkıyor..Bitkin düşüyorum.
Kilo problemim hiç olmadı,zaten minnacık bişeyim,bi ara 43'ten 37 kiloya kdr düştüğümü hatırlıyorum..
Neyse ki şimdi 40 kiloyum,rahatım,zaten öyle çok yağlı dengesiz bir beslenme düzenim yok,esikden neredeyse hiç et tüketmezdim,şimdi balıkla dengeliyorum..
Midenizden en ufak bir rahatsızlığınız varsa,hemen doktra danışın derim ben,gastrit çok sancılı birşey.Çok yeseniz dokunacak,az yeseniz açlıktan mideniz acıyacak.Kısır döngü resmen. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ya noSurprises'ım kendine iyi bak, ya zaten ufacık tefeciksin birde halsiz düşme ama cacığa gelince hapur hupur gidiyorsun diğer yemeklere gelince burun kıvırma çok ayıp  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
darkwingduck

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 4:13 Mesaj konusu: |
|
|
7000 kalori = 1 kg
gunluk fiziksel aktivite yapmaksizin sadece vucut fonksiyonlariyla yaktiginiz kalori
bayanlarda yaklasik 1300 1400
erkeklerde 1600 1700 civari...
spor yapanlar ve hayatta kalmak icin diyet yapmamak sozkonusu degil... fast food yememek kola icmemekte tek basina diet sayilabilir..yada hergun meyve yemeye ozen gostermek
kilo vermekten cok fonksiyonlari korumak ve e iyi randimani almak olabilir.kilo vermek icin sebze agirlikli beslenmek ve sadece tam doymadan masadan kalkmak yeterli olabilir... _________________ Ömür gelip geçiyor, vakti ganimet bil uyanılmaz uykulara varmadan,sonrasızlıklar sana varmadan! |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 314 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
Tarih: Pzr 20.08.2006 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
Hayatımda hiç diyet yapmadım yapamamda çünkü yemek yemeyi çok seviyorum çok yemek tüketen ve şişmanlamayan cinstenim genelde sorarlar nasıl kilo almıyorsun diye sırrı çok yemek diyorum tamamen yapısal bazı arkadaşlarım aç gezerler ama yine kilolular zor iş ama ben torpilliyim galiba , sadece yüzerim onun dışında sporda yapmam , bir oğlum oldu oğlum yokken 53-54 gösterirdi ibre şimdi 50 bile gösterdiği oluyor yani kürdan gibiyim varsa kilo almanın yolu tavsiyelerinizi bekliyorum... obezite doktorları spor yapmak ve sağlıklı beslenmenin vücudu sadece %30 etkilediğini söylüyor yani yapınız kilo almaya müsaitse kilodan kurtuluşu yok galiba... _________________ Her doğru heryerde söylenmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
LostLife

|
Tarih: Sal 22.08.2006 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
ya televizyonda izledim gecen, kız 19 kilo olmuş.. yiyip kusuyormuş hep.. yazık ya, ne diyim.. _________________ www.davulcuyuz.biz |
|
| Başa dön |
|
 |
tinklebell

Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 154 Nerden: kaderin alıkoyduğu yerden
|
Tarih: Sal 22.08.2006 11:27 Mesaj konusu: |
|
|
valla o televizyondaki vaka kendinden çok memnundu tvde son gördüğümde. hatta hala şişmanlamaktan korkuyordu bu nasıl birşey  |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Sal 22.08.2006 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
| gerizekalı o artık onu tadavi fln kesmez yemesin sakın aman 20 kilo olur sonraa!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
thyrenia

Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 186 Nerden: ankara-konya arası mekik dokurken molalardan...
|
Tarih: Sal 22.08.2006 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
işte bu bir psikolojik rahatsızlık arkadaşlar.ne kadar zayıf olursa olsun (19 kilo bile olsa!) hala şişman hissediyor kendini ve zayıflamaya devam etmek için elinden geleni yapıyor!!ama dün haberlerde o kızın tedavi için hastaneye yatırılacağı ve artık bu hastalıktan kurtulmak istediği söyleniyordu... _________________ Back in Black! |
|
| Başa dön |
|
 |
wewe

|
Tarih: Çrş 23.08.2006 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
spor yaptığım için kilom hiç belli olmuyor ama öyle ince zayıf bişiy olmak istemem hatta 19 kilo felan allah korusun yani.. ve sanmıyorum ki o kız mutludur. _________________ <div>çok salak insan var %1 kendine gelse dünya biraz düzelirr..</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
LostLife

|
Tarih: Çrş 23.08.2006 0:55 Mesaj konusu: |
|
|
yahu aynada bakınca hala kilolu görüyorum kendimi diyor kız... _________________ www.davulcuyuz.biz |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Çrş 23.08.2006 1:18 Mesaj konusu: |
|
|
Demek ki kilo alsa bile bütün hayatı boyunca bu fikir aklından çıkmayacak...yani asla düzelmeyecek..gerçekten üzücü.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
|