| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Prş 22.06.2006 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Fatih_TheConqueror_ demiş ki: | | kimsin sen ya? |
eğer bu bensem ben benim yaa sen kimsin yok yok söyleyim barim immo ben forumdan hararetli bir tartışma ve kızgınlık sonucu atılmış bulunmaktayım ondan dolayıdır bende bu nicki kullanmaktayım bundan sonra aklınızda iyi tutun kim bu demeyin sonra eskiden olduğu gibi:)
SAygılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Sanother

|
Tarih: Pts 25.09.2006 4:09 Mesaj konusu: |
|
|
şu radyoda progressive rock - metal veya indie, post rock çalan yok mu yahu? birileri progressive programı yapsa fena olmaz hani, normal radyolarda veya tv kanallarında rastlama ihtimalimiz yok, bari site radyosundan dinleyelim, yeniliklerden haberdar olalım, sitede türün ehli ve arşiv sahibi onlarca üye var. önerimizdir nacizane... _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
TurkRock.com Last.Fm Community: http://www.last.fm/group/TurkRock.com
|
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 25.09.2006 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Sanother demiş ki: | | şu radyoda progressive rock - metal veya indie, post rock çalan yok mu yahu? birileri progressive programı yapsa fena olmaz hani, normal radyolarda veya tv kanallarında rastlama ihtimalimiz yok, bari site radyosundan dinleyelim, yeniliklerden haberdar olalım, sitede türün ehli ve arşiv sahibi onlarca üye var. önerimizdir nacizane... |
Ben yapıyordum, progressive,fusion, jazz gibisinden. Progressive metale ve genelde metale yer vermiyorum ama (Nadiren). Bu sene yapabilirsem programı iki bölüme ayırıp, birini sadece konsept albümleri incelemeye, açıklamaya ve dinletmeye ayıracağım (Umarım olur). Sanırım bu sene eğer Enchant yaparsa kendi zevkinden bildiğim kadarıyla dediğin herşeyi çalar (Yinede onun adına konuşmuş olmayayım). Kendisinin bu türlerde engin bilgileri var. _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Pts 25.09.2006 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Sanother demiş ki: | | şu radyoda progressive rock - metal veya indie, post rock çalan yok mu yahu? birileri progressive programı yapsa fena olmaz hani, normal radyolarda veya tv kanallarında rastlama ihtimalimiz yok, bari site radyosundan dinleyelim, yeniliklerden haberdar olalım, sitede türün ehli ve arşiv sahibi onlarca üye var. önerimizdir nacizane... |
Ben çalıyorum bolca indie ve post 1 aydır yapmadım tabi program..
 _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
Sanother

|
Tarih: Pts 25.09.2006 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
o zaman sizleri yeşil sahalarda daha çok görmek isteriz:)
Roth-Azad; kastettiğim konsept albüm olayıydı birazda ama öyle playliste at yayınla değilde (onu bilgisayarımda bende yapabiliyorum:)) albüm ve grup hakkında bilgiler eşliğinde olursa süper olur. Enchant benimde aklıma gelen ilk isimdide vakti olur mu, yapmak ister mi? bilmem...
noSurprises; post ve indie'yi senin çalıyor olabileceğini tahmin ediyordumda rastlayamadım , malum askerlik girdi araya, bir senedir (son 1-2 ay hariç) pek giremiyordum siteye...
sözün özü, yapın arkadaşlar sonuna kadar desteklerim, arşiv, haber, keşfedilmemiş gruplar, gruplar hakkında bilgiler, destekleriz, siz başlayın yeter... _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 25.09.2006 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Sanother demiş ki: | | Roth-Azad; kastettiğim konsept albüm olayıydı birazda ama öyle playliste at yayınla değilde (onu bilgisayarımda bende yapabiliyorum:)) albüm ve grup hakkında bilgiler eşliğinde olursa süper olur. |
Yok yok öyle değil. Albümün hikayesinin parça parça anlatımından tut ta, yapılış aşamasına, teknik işlerine, ilgili röportajlar, referanslar vs.. gibi düşünüyorum. Umarım yapabileceğim. _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
Sanother

|
Tarih: Pts 02.10.2006 4:32 Mesaj konusu: |
|
|
Roth (size Roth diyebilir miyim? ) bahsettiğin format süper öncelikle, umarım kısa sürede başlarsın, duyurusunu yapmayı unutma kaçırmak istemem... _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Sal 24.10.2006 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
Turkrock'in en olumsuz yonu Radyosudur bence ...
Keske sole daha guzel birseyler olabilse . Mesela haftanin bir gunu bir grubun gecesi veya belli gunler belli saatlerde belli bir tarz uzerine cesitli djler tarafindan parcalar calinmasi vb gibi ... _________________ Kejura Last Fm
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
JosephPetrozza Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 28.10.2006 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
şu anda radyo programında yayın gözüktüğü halde yayın yok,bunu önceden de yaşamıştım... _________________ Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
|
| Başa dön |
|
 |
JosephPetrozza Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 29.10.2006 12:18 Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin yetişmesi gereken öncelikli işleri varsa bilmiyorum tabii, zaten ben de sıkboğaz etmek için belirtmemiştim abi evimde radyo yok, radyoyu bi turkrock ta dinliyom,mp3 üm de yok benim  _________________ Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız. |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 29.10.2006 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
Surfer baba bekle ben bu cezaevinden bi çıkayım sponsor bulacağız söz. Tikvesli ayranlarıda olsa bulacağız sponsor _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 438 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Pts 30.10.2006 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
Artık uzun zamandır radyo dinleyemiyoruz neden acaba ? _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Pts 30.10.2006 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
Radyoda problem var Socket Error yazıyor bende anlamadım yayın yapamıyoruz o yuzden. _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 438 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Pts 30.10.2006 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ümit peki Ne zaman düzelicek bi bilgin varmı
ne güzel dinliyorduk ya
yetkililer buna bi çare bulamzmı? _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Pts 30.10.2006 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
Haberim yok. _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

|
Tarih: Pts 30.10.2006 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
Neyse napalım her güzel şeyin bir sonu var bak
artık radyoda dinleyemiyoruz  _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 04.11.2006 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
| aYNaLI-SuCuK demiş ki: | | Radyoda problem var Socket Error yazıyor bende anlamadım yayın yapamıyoruz o yuzden. |
aynalı ve surfer'ı dinlemeyi özledim valla onarın şu radyoyu bir an önce _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pzr 05.11.2006 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Öncelikli halledilmesi gereken işler bittikten sonra radyo yayınları rayına oturacak. Tahminimce birkaç ay sürer.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|