Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fas-On (Alternatif Rock, Hardcore) - Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fas-On (Alternatif Rock, Hardcore) - Ankara
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zorknemesis

MesajTarih: Pzr 28.05.2006 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy Laughing Laughing Laughing
öküz gerçekten bir hayvandır. Smile Twisted Evil
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
re-arranger

MesajTarih: Sal 30.05.2006 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel yaw iyiymiş devamı da kısa zamanda gelir herhalde
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zorknemesis

MesajTarih: Sal 13.06.2006 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar nermin çekiç konseri 4. şarkımızda saygısızca mixer in kapatılmasına rağmen süperdi bize vakitlerinden ödün veren cherockee adı gruba ve elemanlarına çok teşekkür ederiz. Onlar olmasaydı muhtemelen çıkamayacaktık...
p_Absolution_q

MesajTarih: Sal 13.06.2006 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cigerlerim cok güsel konserdi.. bide uzun olsaydı süreler. millet doya doya izleseydi. hadi ben kendimi gectim. neyse:)
magnum-opus-bas

MesajTarih: Sal 13.06.2006 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel konserdi Smile

behringer od100

behringer bass chorus

in-line effects - dynamic compressor.
Başa dön
the_executioner

MesajTarih: Çrş 14.06.2006 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dün gerçekleştirilen 4. Mehmet-Nermin Çekiç A.L. Şenliği'nde bize destek veren ve dinleyen herkese teşekkürler, zamanımız az da olsa ve aksamalar yaşanmış olsa da güzel bi konserdi, Cherokee grubuna ayrıca teşekkür etmek istiorm, zmnlarından kısıp sahne almamızı sagladıkları için... eski grubumla (bi konser de olsa) tekrar sahne aldım, bu da ayrıca mutlu etti beni, orkun erman ve adil... saolun...
zorknemesis

MesajTarih: Çrş 14.06.2006 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biz teşekkür ederiz emrah sende güzel çaldın ellerine sağlık...
maresal

MesajTarih: Çrş 14.06.2006 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son parçada yapılan saygısızlık haricinde -ki bu amatör gruplara hiç saygı gösterilmediğini gösterir- son derece güzel bir konserdi,devamını bekliyoruz.
zorknemesis

MesajTarih: Pzr 09.07.2006 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ermanla oturup yaptığımız videomuzu taktim ederim Very Happy http://www.youtube.com/watch?v=U09CBlsLhdQ
re-arranger

MesajTarih: Pzr 09.07.2006 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir adet kamera var onu untumuşunuz
Başa dön
x_samira_x

MesajTarih: Pzr 17.09.2006 4:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eski ama önemli bir konuyu tekrar canlandırmak kesinlikle istemem fakat haksızlıkları herkesin görmesini istiyorum. hakeden hakkını yaşamalı değil mi? müziğin hem iki yüzlü hem yalancı hemde işlerini gördürten ve sinsice bir asalak gibi yaşayan insanlar tarafından yapılmasına, kusura bakmayın ancak, razı gelemiyorum. bunların sadece benim söylememle de düzeliceğini hiç ama hiç sanmıyorum fakat nereden başlasak kardır. müzik gerçektir.müziği ne kadar yalan ve çıkar üzerine kurarsanız başarının b sinden söz edemezsiniz. ahkam kesmek deil yaptığım sadece lütfen gerçek müzisyenler ve gerçek arkadaşlar icra etsinler bu işi. sizi sonuna kadar destekliyorum. bu sözleri, parayı arayan, aşkla işi karıştıran, ne kadar iyi görünmeye çalışsada bütün foyası bir gün elbet ortaya çıkacak olan (ki nitekim çıkmışta), yıllardır tanıdığım ve uzun zmn önce dostluk yolunu ayırdığım, ancak bi kaç senedir de uzaktan izlediğim, gidişatını hiç iyi bulmadığım eski elemanınıza gönderiyorum. zamanında yanlışlarını görüp uyardım ama kendisi hiç oralı olmadı.artık zamanı geldi kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü. gördüklerimi başkalarının özellikle de müzikle uğraşan sizin gibi değerli kişilerin görmesi beni mutlu etti. çünkü onu ancak bu aldığı darbeler (her ne kadar onu çok etkilemiyormuş gibi gözüksede çok düşündüğünü biliyorum) yola getirecektir. düzgün bir karatere sahip olmayı belkide bu yolla öğrenicek. herkesin hakkı olan iyiliği umarım bu yolla bulur ve ben göremesemde en azından müzik camiasına iyiliklerle dolu bi insan kazandırmış oluruz. sizlere iyi çalışmalar beyler. bu bilmeden yaptığınız iyilikler için çok teşekkür ederim. Exclamation
Başa dön
zorknemesis

MesajTarih: Cum 29.09.2006 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar acı tatlı anılarımız olan bize müzik hayatımızda çok şey kazandıran Fas-on isimli projemiz son bulmuştur onun yerine yeni bi sayfa açtığımız Nokta adlı grubumuzla devam etmekteyiz ulaşmak isteyenler

http://www.turkrock.com/ftopic49990-0.html

dan ulaşabilirler. Bİzi dinleyen konserlerimize gelen yorum yapan bizimle çalan eğlenen herkese sonsuz teşekkürler Smile
anarki87

MesajTarih: Cum 29.09.2006 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bende Fas-on u unutmayacağım deneyim kazandığımunutamayacağım konserlere çıktığım ve gerçekten neyin doru neyin yanlış olduğunu gördüğüm bi gruptu ama eskisinden daha ii bişekilde devamö edioruz fas-on a bir NOKTA koyduk ve yeni bi grupla karşınısdayızz bizi dinleyen destekleyen seven sevmeyen herkese teşekkürler.......
jan
"Amatör gruplar" mod.

MesajTarih: Cmt 30.09.2006 2:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/ftopic49990-0.html

buradan devam edebilirsiniz . . .
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26
26. sayfa (Toplam 26 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız