Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Nov 13, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: KARANLIKTA AGLAYAN ÇOCUK
Tarih: Pzr 05.02.2006 14:22 Mesaj konusu:
Terminatör kendi dalında kült oldu artık yok böyle film her izleyişimde aynı tadı veriyorsa o film klasiktir kardeşim... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
Çocukluğumun filmidir, o kafayla öle bir bağlandımki filme ve bir daha da kopamadım.İlk filmin senesini baz alırsak 1984 , o zamana kadar yapılmış en iyi ve etkileyici kıyamet günü senaryosu.I'LL BE BACK repliğini efsaneleştiren filmdir . Ben 2. sini seviyorum en çok, filmin en başından en sonuna kadar...Bay Cıva yani t 1000 süperdir, Robert Patrick' in oyunculuğu başarılıdır....3. sü o kadar da güzel değildi , yani sen 12 sene bekle sonra karşına böle bişi çıksın. neyse durun ben bi daha seyrediyim 2.sini bari HASTA LA VİSTA BABY
Hadi benden duymuş olun, prodüktörler 4. film için James Cameron'a teklif götüreceklermiş, bizim Arnold Şvarze ne gezer'in valilik süresinin dolup sinemaya dönmesini bekliyorlarmış.
Bana sorarsan ne James Cameron artık bu işlere dönüp bakar, ne de "sonradan" Amerikan vatanseveri Arnie amca koltukta 5 buçuk saat makyaj yaptırır. Parasız kalırlarsa başka tabi
Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
Tarih: Cmt 10.06.2006 23:11 Mesaj konusu:
Terminatör 4
California Valisi olan ünlü aktör Arnold Schwarzenegger ile özdeşleşen ''Terminatör'' serisinin dördüncüsünün çekimlerine gelecek yılın ilk aylarında başlanabileceği açıklandı.
Empire dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, filmin yapımcısı Andy Vajna, filmin mekanı olarak Avustralya'yı
düşündüklerini söyledi.Senaryosu hazır olan film için yönetmen arayışında olduklarını
belirten Vajna, California Valisi Schwarzenegger'in da bu filmde yer
almasını istediklerini, ancak sanatçının henüz kararını vermediğini kaydetti. Schwarzenegger'in karar vermesi halinde onun için çok ilginç bir rol ayarlayabileceklerini ifade eden yapımcı, ''Yeter ki o kararını versin. Onun için çok iyi bir rol buluruz'' dedi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız