| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
_ERHAN_

Kayıt: Jan 19, 2006 Mesajlar: 515 Nerden: istanbul / Ayvalik
|
Tarih: Cum 09.06.2006 10:25 Mesaj konusu: |
|
|
He yaaa, herşeyde bi gıcıklık yapıyorlar; Eurovision da da öyle. Ulan denyo o şarkıyı İngilizce söylettirseydin daha iyi bi derece alabileceğini sokaktaki 10 yaşındaki çocuk biliyor. Herneyse programın kapatılmasına gelince:
"Ulaayynn bu bir savaş ilanımı ulayynnnn"
hehehehe
saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
immo

|
Tarih: Cum 09.06.2006 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
Abi gereksiz dialoglara girmeyelım ancak evet bir savaş ılanıdır ve savaş başlamadan TRT tarafından kazanılmıştır en azından gorunen o. Biz genclık yeterınce karşısında duramadık bu olayın Düşünsene bir muzık programı ve bıze hıtap eden tek program 25. senesıne gelecek ve guiness rekorlar kıtabına gırmek ıcın muracat edecegı bır donemde yayından kaldırılıyor ve biz Türk Genclıgı olarak buna kayıtsız kalıyoruz...İçler acısı doğrusu..
SAygılar.... _________________ kendımı buldugum her yerdeyım.
GEnelde kendimi birilerinin koynunda buluyorum..SArhoşluk işte naparsın ...
www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
HicriBozdag

|
Tarih: Çrş 21.06.2006 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar Şener Yıldız ile hemen hemen her gün görüşen biri olarak bir şeyler söylemek isterim.
Rock Market yakın zamanda yine yayında olacak. Bunun çalışmaları devam ediyor.
Şimdi televizyonlarda sistem şöyledir. Her program 13 bölüm yada katları şeklinde anlaşma yapar. 13 bölüm 3 aydır. Bu özel kanallarda daha esnektir fakat söz konusu TRT olunca 3 ay hep geçerlidir. Her üç ayın sonunda bir sonraki dönem için program teklifi tekrar verilir. Bunu genelde program yapıcısı yada asistanlar yapar. Dolayısıyla sunucu ve hazırlayan pek bunlarla ilgilenmez.
TRT de Rock Market in hazırlık ekibi yani yapımcılar sanırım yeni dönem için teklif vermemişler ve onlarda her halde yapılmayacak diyerek programı koymamaış. Öyle bir tesadüftür ki aynı ekip çıngırock diye bir program teklifi vermiş ve o da yayına girmiş.
Burada bizlerin hayatında inanılmaz bir yeri olan bir değere karşı hiç hak etmediği bir tavır alınmıştır. Bu da hiç hoş değildir.
Bende bir program yapıyorum ve Şener'e "eğer dilersen benim programı kaldırırız Rock Market orada devam eder" ama adam öyle kibar ve duyarlıki. Tabii biz ne yapıyoruz o kırılmış olsa bile en az onun kadar bizimde olan RM için mücadele veriyoruz ve kazanacağız.
TRT ye gönderdiğim program ile ilgili yazıyı buraya ekliyorum.
[i]"Rock Market ülkemiz televizyonlarında yayımlanan ilk rock müzik içerikli programıdır. 1989 yılında yayın hayatına başlayan program 2005 yılının son dönemine kadar aralıksız yayın yaparak, bu derece uzun sürede yayında kalarak, müzik programı olarak Rekorlar Kitabına girme konusunda girişim noktasına geldi.
Program bugün rock müzikle ilgili olsun olmasın herkesin bildiği marka haline gelmiş bir programdır. Rock Market yada rock müzik denildiğinde herkesin aklına TRT gelmektedir. Bunun bir çok nedeni var mutlaka. Fakat en önemli neden program sunucusu Dr. Şener Yıldız’ın hem kişisel zevkleri doğrultusunda ve dünya ile aynı dönemlerde, kaliteli klipleri ülkemiz müzikseverine sunması, hem de; kişiliği, programı sunum tarzı, program dışında uyguladığı mesleği ile ailelerin çocuklarına örnek gösterdikleri “ağabey” modeli haline gelmesi sayılabilir.
Program kendi dalında Guinness Rekorlar Kitabına girme konusunda aday durumundadır. Çünkü dünyanın hiçbir ülkesinde bu derece uzun yayım hayatını sürdüren başka program yoktur.
Bu derece etkili ve kaliteli bir programın, TRT gibi her zaman örnek olmuş, kalitesinden taviz vermemiş yayın kuruluşunda olması kadar normal bir şey olamaz."[/i] |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cum 23.06.2006 10:57 Mesaj konusu: |
|
|
RockStation da baş tacıdır Hicri Abi umarım dediğin gibi Şener Yıldız ın programı yakın tarihte yayına girer ancak burada TRT ve yapımcı ekibin göz ardı edilemez ayıpları affedilemez TRT ye yazdığın yazıyada bütünüyle katılıyorum...
Bu sevindirici haberi verdiğin için en azından kendi şahsimca cok sevindim.
Başarılarınızın devamı Hicri Abi aynı şey seninde başına gelse emin olki aynısını yapardım...
SAygılar(immo)... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
alpaycem

|
Tarih: Cum 23.06.2006 11:11 Mesaj konusu: |
|
|
şu anda çıngırock diye bi program var ama onun yerini tutmaz tabi _________________ black rose immortal |
|
| Başa dön |
|
 |
alpaycem

|
Tarih: Cum 23.06.2006 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
şu anda çıngırock diye bi program var ama onun yerini tutmaz tabi _________________ black rose immortal |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 04.12.2006 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ve tekrar bizlerle Rock Market Programı 16 Aralık Tarihinde TV8 de son dönemlerde aldığımız en güzel haber olmak vasfıyla  _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1383 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 04.12.2006 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
Neyse geri dönüyor ya asıl önemli olan o _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
polski90 Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 24.01.2007 23:27 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu artık bir önemi kalmadı bu başlığın TV8 de başladı program tekrardan forumlardan atılmış olmasaydım silinsin diye değiştirecektim ama başlığı neyse hayırlısı bakalım... _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 875 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Prş 01.02.2007 8:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bu hafta Metallica özel gecesi filan olacak deniliyor. Benim ki sadece kulaktan duyma TV izlemediğim için ancak duyuyorum. Var mı böyle bişey? _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
omerfarukince

Kayıt: Nov 11, 2006 Mesajlar: 85 Nerden: İstanbul-Avcılar-Şile
|
Tarih: Prş 01.02.2007 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Var eehehe çok kısa ve öz oldu. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 01.02.2007 21:43 Mesaj konusu: |
|
|
| metalcafe demiş ki: | | Bu hafta Metallica özel gecesi filan olacak deniliyor. Benim ki sadece kulaktan duyma TV izlemediğim için ancak duyuyorum. Var mı böyle bişey? |
maşallah hiç televizyon seyretmeyipte tv hakkında yorum yapmaktan aşşağı kalmıyorsun sende ya
hım bu hafta bakalım nasıl olacak program... _________________ www.istanblues.org
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 03.02.2007 12:45 Mesaj konusu: |
|
|
| alpaycem demiş ki: | | şu anda çıngırock diye bi program var ama onun yerini tutmaz tabi |
çıngırock'da genelde hep eskileri gösteriyorlar pek sarmadı beni tek artısı her hafta 1 kişiye elektro gitar vermesi. |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | | metalcafe demiş ki: | | Bu hafta Metallica özel gecesi filan olacak deniliyor. Benim ki sadece kulaktan duyma TV izlemediğim için ancak duyuyorum. Var mı böyle bişey? |
maşallah hiç televizyon seyretmeyipte tv hakkında yorum yapmaktan aşşağı kalmıyorsun sende ya
hım bu hafta bakalım nasıl olacak program... |
Bir zamanlar izlerdim. Şimdide Rock Market tekrar yayına girdi artık haftada 2 saat Rock Markete ayırıyorum. Birazdan başlıyacak ben kahvemi yapayım  _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
Metallica özel program. Tebrik etmek lazım  |
|
| Başa dön |
|
 |
thyrenia

Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 186 Nerden: ankara-konya arası mekik dokurken molalardan...
|
Tarih: Pzr 04.02.2007 1:56 Mesaj konusu: |
|
|
sonuna doğru yetişebildim bugünki metallica özel programının.açtığımda "fuel" vardı,pek bi sevindirik oldum,iyi oldu:) _________________ Back in Black! |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
güzeldi bence,yeterli olmasa da
the unforgiven ve fuel yerine seek&destroy ve ride the lightning verseler daha güzel ve dolu olabilirdi ama
ayrıca metallica'yı baya bi paragöz olmak ve piyasalaşmakla suçladılar,lars konusuna katılırım o ayrı.ayrıca son albümler de metallica'nın bi yüzünü yansıtır,ilk albümler de,tabi her kesimin aynı anda memnun edilemeyeceği göz önüne alınırsa,eski hayranların tepkileri doğaldır. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

|
Tarih: Pts 05.02.2007 5:03 Mesaj konusu: |
|
|
Saçmalıktan öteye çıkamadı. Şener Yıldızın hazırladığını sanmıyorum. Herkes And Justice For All albumunun thrash metal olduğunu bilir. Malesef And Justice For All albumu bile arada kaynadı. Black album gibi dunyaya sound olarak örnek olmuş bir albume para için yapıldı denilmiş. Fakat grubun olgunlaşma süreci göz önünde bulundurulmamış hep kötü niyetli yaklaşılmış. Grubun en duygu yüklü albumu Load içinde içinde ruh yok denilmiş. Reload ve St Anger eleştirilerine az çok katılırım. Fakat genel olarak grubu yerden yere vurmaktan öteye çıkmamış çok subjektif bir program gördüm ben. Hiç bir tanıtım anlamı yoktu. Grubun onca ödülleri başarıları, metal müziği avrupaya tanıtması vs hiç bahsedilmemiş. Lars hakkında söyledikleri doğru olsada Jason gibi dönek bir adamı Tanrı yaptılar. Merak ediyorum Hicri Bozdağ yada Şener Yıldız hiç Jason'ın geldiğinden beri kaç tane parçada katkısı oldugunu araştırmışlar mı? Tutupta Jason grup thrash yapmalı filan dediğini söylediler. Sadece 2 parçaya bir kısım el atmış adam tam 4 tane albumde. Biri cover album olsada 3 albumde 2 parçada emeği var. Kirk Hammet Dave'nin sololarıyla en iyi gitarist seçilmiş. Bir kere çalış performansı ile en iyi seçildi. Bence çok yanlış vardı programda. Üzüldüm doğrusu Rock Markette böyle bir belgesel görünce. _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
|