Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Lisa Gerrard
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Lisa Gerrard

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Prş 08.06.2006 12:18    Mesaj konusu: Lisa Gerrard Alıntıyla Cevap Ver

Olağanüstü bir topluluk olan Dead Can Dance,Solist'i Lisa Gerrard..

topluluk dağıldıktan sonra solo projelere atlayan Lisa Gerrard,Dead Can Dance güzelliğinden hiç birşey kaybetmemiş,hatta bazı çalışmalar dahada ağır..yaptığı müzik,anlatamayacağım kadar farklı bir yere götürüyor dinleyenleri..

1995 çıkışlı the Mirror Pool albümü favorim,özellikle Violine çok özeldir.

ya çok seversiniz yada hiç.. siteden şarkılara ulaşabilirsiniz..anında!

www.lisagerrard.com

www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse

En son morvedelisi tarafından Pzr 12.08.2007 11:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 08.06.2006 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kadın için kelimeler kifayetsiz kalmak zorunda. dead can dance dışındaki solo çalışmalarından sadece ilk albüm the mirror pool'u dinlemiştim ve şunu söyleyeyim dünyadan başka bir boyuta taşınıyorsunuz.böyle bir etki yaratıyor.başka solo albümlerini dinlemedim ama world fusion tarzında çok iyi bir yerde.enya cocteau twins dinleyiciler bakmalı kesinlikle.
birde unutmadan hans zimmer ile gladiator soundtarck'ini büyüleyici bir hale getiren bir isimdir lisa gerrard.
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Prş 08.06.2006 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
bu kadın için kelimeler kifayetsiz kalmak zorunda. dead can dance dışındaki solo çalışmalarından sadece ilk albüm the mirror pool'u dinlemiştim ve şunu söyleyeyim dünyadan başka bir boyuta taşınıyorsunuz.böyle bir etki yaratıyor.başka solo albümlerini dinlemedim ama world fusion tarzında çok iyi bir yerde.enya cocteau twins dinleyiciler bakmalı kesinlikle.
birde unutmadan hans zimmer ile gladiator soundtarck'ini büyüleyici bir hale getiren bir isimdir lisa gerrard.

kesinlikle katılıyorum Enya,Cocteau Twins,G.E.N.E. gibi toplulukların sevebileceği bir olay Lisa Gerrard..ama saydığım topluluklardan çok çok daha ağır bir hali.

Lisa Gerrard..ciddi anlamda bir hayat değiştirdi benim için,Dead Can Dance içinde aynı şeyi söyleyebilirim tabi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben son çalışmalarını maalesef bulamadım.the mirror pool'u da izmir'de bulmuştum. çok ağır bir albüm olsa da geceleyin ışıkları kapatıp dinlenebilecek ve deyim yerindeyse uçulacak bir albümdür.
hans zimmer ile çalışmaları daha bir güzel. özellikle gladiator filmi için hazırladıkları iki soundtrack çalışması da çok iyi.ilkinde duduk sanatçısı djivan gasparyan ile müthiş bir birliktelik yakalamışlar.enfes bir soundtrack albümü.
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen aylarda yayınlanan 'the Best of Lisa Gerrard' albümü yeni başlıycaklar için birebir olduğunu düşünüyorum.

Tracklist şöyledir, ayrıca 2 yeni kayıt bulunmakta bu albümde, arşiv ve takipçilerine duyrulur.

The Wheat
Elysium
Sacrifice
Ariadne
Sanvean (Live At The Mayfair Theatre)
The Host Of Seraphim
Cantara
Swans
The Promised Womb
Yulunga (Spirit Dance)
Indus
Persephone (the Gathering Of Flowers)
Go Forward
See The Sun
Now We Are Free

www.lisagerrard.com

www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız