| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ilteris

|
Tarih: Çrş 22.03.2006 8:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben göremiyorum hala sunucu listesinde?? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 27.03.2006 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar görünen tüm Razorback serverlar fake serverlardır,eDonkey Server'a takılın... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Azure

Kayıt: Mar 09, 2006 Mesajlar: 187 Nerden: Where the streets have no name
|
Tarih: Pts 27.03.2006 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
razorback2nin yerini tutmasa da şu anda en iyi server Donkeyserver No1
ip: 62.241.53.2
port: 4242 _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 06.06.2006 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
eDonkey Server 1 bende "Appear dead" çekiyor.Sizde de aynı soru var mı?Mod kullanıyorum şu an...Leecher da değil,paşa paşa 10KB/sn çekiyorlar benden... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Sal 06.06.2006 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
Razorback'in kapanması çok kötü oldu. Ben de artık eDonkey Server 1 de işimi görmeye çalışıyorum ama Razorback kadar iyi değil tabii ki
Elektronik katırım benim. Her EMule açışımda çıkıyor ya öyle karşıma gözlüğüyle, deri montuyla, zinciriyle. Hasta oluyorum ona    _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 06.06.2006 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
22 Kb indiriyorum,5 Kb'de upload yapıyor benden 256K ile...daha bu katır "Your client is old!" diyor,kardeşim 0.47a işte...Deli eder bu katır adamı... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Cum 16.06.2006 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
| High id olup olmadığımı nerden görebilirim? |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 16.06.2006 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
Sunucular penceresinden,sağ taraf Bağlandı yazan yerde yazar Hıgh ID/Low ID diye...Ayrıca Low ID alırsan çubuktaki eMule simgesi gözlüklü olur.
Bu arada eMule'ye yeni başlayan ama downloada kısa zamanda başlamak isteyenlere eMule_pP Mod.47a öneririm.Çok sağlam bir mod.Upload Management özelliği dehşet,Leecherlara bir byte bile yollamıyor,size dosya yollayabilecek kullanıcılara upload veriyor.Download hızıda 256K bağlantımda oldukça iyiydi.25 KB hızı açtıktan birkaç dakika sonra görebiliyorum.
http://lastbytescout.homepage.t-online.de/pp-mods/r8.rar
Password: "first.final.r8"
Deneyin isterseniz...Upload yapmayı unutmayın ama...256K için 3KB,512 için 6KB iyidir... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
gönderme limitinizi 1 kb tutmak için netlimiter kullanın böylece pc daha az yavaşlayacaktır. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 13:50 Mesaj konusu: |
|
|
CFosSpeed programı Netlimiter'a göre daha iyi,upload yaparken çok rahat sitelerde gezebiliyorum,HTTP download yapabiliyorum.Netlimter yerine CFosSpeed daha karlı,trafiği düzene koyuyor... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
serra_e

|
Tarih: Cum 23.06.2006 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| noSurprises demiş ki: | gönderme limitinizi 1 kb tutmak için netlimiter kullanın böylece pc daha az yavaşlayacaktır. |
gercekten netlimiter iyi işe yarıyor |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Sal 18.07.2006 4:52 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar bir sorunum var.
Emule'dan film indiriyordum elektrikler kesildi sonra geldiginde tekrar actim programi fakat aktarimlar bolumunde indirdigim dosyayi goremedim.
Temp klasorune baktim orada duruyor.fakat programi actigimda gozukmuyor program icinde.dolayisi ile download da yapamiyorum. oylece indirdigim kadariyla duruyor.
ne yapmam gerek?
bunu baska bi zaman gene yapmisti. Konser indiriyordum. bilgisayari kapattim ertesi gun actigimda program icinde gozukmuyordu dosya fakat temp klasorunde gozukuyor.
neden oluyor bu bilgisi olan var mi?
tesekkurler.. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Çrş 19.07.2006 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bunun olmaması için Ayarlar/Gelişmiş Ayarlar'dan Güvenli .dat/.met Yazımı'nı Her zaman diye işaretle...O zaman bu hatalar önemli ölçüde azalıyor.Ama dosyaları tekrar eMule'a gösterebilirmisin,bilemiyorum.Bunu netten araştır derim... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
jedaynayt Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 19.07.2006 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
| ya arkadaşlar ben de airties rt102 adsl modem var bu port yönlendirme işini anlamadım.yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Çrş 19.07.2006 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
| jedaynayt demiş ki: | | ya arkadaşlar ben de airties rt102 adsl modem var bu port yönlendirme işini anlamadım.yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı? |
RT-110 ve ya 210 yazacaktın herhalde???
Bende RT-210 var...IE ve ya Firefox,hangisini kullanıyorsan,modem açık ve internet bağlıyken,adres satırına 192.168.2.1 yaz.Yönetim konsoluna gir.Oradan NAT kısmına gel,Sanal Sunucu bölümüne gir.Çıkan sayfadan ayarları aşağıdaki gibi yap...
IP kısmına,modemin sana atadığı IP'yi gir.(bkz.192.168.2.3)Etkin işaretle,Ekle'ye bas...
Bundan sonra eMule'dan ayarlara açtığın port no.larını girersen,Yüksek ID alabilirsin... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred
En son kingofloss__ tarafından Prş 20.07.2006 10:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 20.07.2006 8:46 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | Bunun olmaması için Ayarlar/Gelişmiş Ayarlar'dan Güvenli .dat/.met Yazımı'nı Her zaman diye işaretle...O zaman bu hatalar önemli ölçüde azalıyor.Ama dosyaları tekrar eMule'a gösterebilirmisin,bilemiyorum.Bunu netten araştır derim... |
Tesekkurler kingofloss. Umarim bir daha bu sorunla karsilasmam. |
|
| Başa dön |
|
 |
AsisTaN

|
Tarih: Cmt 29.07.2006 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
emule live kullanan var mı ben bir önce ki sürümünü kullanmıştım...bu live kullanma konusunda kararsız kaldım... _________________ ---ZoraKi-vokal---
fan sitemiz açılmıştır...hepinizin desteğini bekliyoruz!..
http://www.zoraki.cjb.net/
http://grupzoraki.kazorum.com/ --anasayfa-- |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 30.07.2006 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
eMule Live hiç duymadım!Leecher mod mu??? _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pts 07.08.2006 4:29 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar bir sey soracagim.
Emule'da server sabitleyici bi sistem ya da ozellik var mi?
Yani ben donkeyserver2 kullaniyorum ve belli bir sure sonra internetten dustum ve baglantim geri geldi.Emule da otomatik olarak baska bi server'a baglandi. (sıklıkla basima gelen bi durum)
Benim istegim donkeyserver2'den duserse tekrar ona baglanmasidir.
Boyle bi sey var mi? _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 07.08.2006 9:53 Mesaj konusu: |
|
|
Server listesinden istediğin sunuculara sağ tıkla,Statik Sunucu Listesi'ne Ekle'yi seç ve önceliklerini Yüksek yap.Sonra ayarlardan Sunucu'ya gel,orada "Sadece statik sunuculara otomatik bağlan" seç.Internet gitse de artık sadece istediğin sunuculardan birine bağlanacaktır. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
|