Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - eMule
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

eMule
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ilteris

MesajTarih: Çrş 22.03.2006 8:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben göremiyorum hala sunucu listesinde??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingofloss__

MesajTarih: Pts 27.03.2006 0:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar görünen tüm Razorback serverlar fake serverlardır,eDonkey Server'a takılın...
Azure

MesajTarih: Pts 27.03.2006 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

razorback2nin yerini tutmasa da şu anda en iyi server Donkeyserver No1

ip: 62.241.53.2
port: 4242
kingofloss__

MesajTarih: Sal 06.06.2006 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eDonkey Server 1 bende "Appear dead" çekiyor.Sizde de aynı soru var mı?Mod kullanıyorum şu an...Leecher da değil,paşa paşa 10KB/sn çekiyorlar benden...
anarchist

MesajTarih: Sal 06.06.2006 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Razorback'in kapanması çok kötü oldu. Ben de artık eDonkey Server 1 de işimi görmeye çalışıyorum ama Razorback kadar iyi değil tabii ki Sad

Elektronik katırım benim. Her EMule açışımda çıkıyor ya öyle karşıma gözlüğüyle, deri montuyla, zinciriyle. Hasta oluyorum ona Very HappyVery HappyVery Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
kingofloss__

MesajTarih: Sal 06.06.2006 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

22 Kb indiriyorum,5 Kb'de upload yapıyor benden 256K ile...daha bu katır "Your client is old!" diyor,kardeşim 0.47a işte...Deli eder bu katır adamı...
Glorfindel

MesajTarih: Cum 16.06.2006 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

High id olup olmadığımı nerden görebilirim?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kingofloss__

MesajTarih: Cum 16.06.2006 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sunucular penceresinden,sağ taraf Bağlandı yazan yerde yazar Hıgh ID/Low ID diye...Ayrıca Low ID alırsan çubuktaki eMule simgesi gözlüklü olur.

Bu arada eMule'ye yeni başlayan ama downloada kısa zamanda başlamak isteyenlere eMule_pP Mod.47a öneririm.Çok sağlam bir mod.Upload Management özelliği dehşet,Leecherlara bir byte bile yollamıyor,size dosya yollayabilecek kullanıcılara upload veriyor.Download hızıda 256K bağlantımda oldukça iyiydi.25 KB hızı açtıktan birkaç dakika sonra görebiliyorum.

http://lastbytescout.homepage.t-online.de/pp-mods/r8.rar
Password: "first.final.r8"

Deneyin isterseniz...Upload yapmayı unutmayın ama...256K için 3KB,512 için 6KB iyidir...
noSurprises

MesajTarih: Cmt 17.06.2006 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gönderme limitinizi 1 kb tutmak için netlimiter kullanın Smile böylece pc daha az yavaşlayacaktır.
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 17.06.2006 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CFosSpeed programı Netlimiter'a göre daha iyi,upload yaparken çok rahat sitelerde gezebiliyorum,HTTP download yapabiliyorum.Netlimter yerine CFosSpeed daha karlı,trafiği düzene koyuyor...
serra_e

MesajTarih: Cum 23.06.2006 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

noSurprises demiş ki:
gönderme limitinizi 1 kb tutmak için netlimiter kullanın Smile böylece pc daha az yavaşlayacaktır.

gercekten netlimiter iyi işe yarıyor
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 18.07.2006 4:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar bir sorunum var.
Emule'dan film indiriyordum elektrikler kesildi sonra geldiginde tekrar actim programi fakat aktarimlar bolumunde indirdigim dosyayi goremedim.
Temp klasorune baktim orada duruyor.fakat programi actigimda gozukmuyor program icinde.dolayisi ile download da yapamiyorum. oylece indirdigim kadariyla duruyor.
ne yapmam gerek?

bunu baska bi zaman gene yapmisti. Konser indiriyordum. bilgisayari kapattim ertesi gun actigimda program icinde gozukmuyordu dosya fakat temp klasorunde gozukuyor.
neden oluyor bu bilgisi olan var mi?
tesekkurler..
kingofloss__

MesajTarih: Çrş 19.07.2006 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunun olmaması için Ayarlar/Gelişmiş Ayarlar'dan Güvenli .dat/.met Yazımı'nı Her zaman diye işaretle...O zaman bu hatalar önemli ölçüde azalıyor.Ama dosyaları tekrar eMule'a gösterebilirmisin,bilemiyorum.Bunu netten araştır derim...
jedaynayt
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 19.07.2006 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya arkadaşlar ben de airties rt102 adsl modem var bu port yönlendirme işini anlamadım.yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kingofloss__

MesajTarih: Çrş 19.07.2006 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

jedaynayt demiş ki:
ya arkadaşlar ben de airties rt102 adsl modem var bu port yönlendirme işini anlamadım.yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?

RT-110 ve ya 210 yazacaktın herhalde??? Smile

Bende RT-210 var...IE ve ya Firefox,hangisini kullanıyorsan,modem açık ve internet bağlıyken,adres satırına 192.168.2.1 yaz.Yönetim konsoluna gir.Oradan NAT kısmına gel,Sanal Sunucu bölümüne gir.Çıkan sayfadan ayarları aşağıdaki gibi yap...

IP kısmına,modemin sana atadığı IP'yi gir.(bkz.192.168.2.3)Etkin işaretle,Ekle'ye bas...

Bundan sonra eMule'dan ayarlara açtığın port no.larını girersen,Yüksek ID alabilirsin...

En son kingofloss__ tarafından Prş 20.07.2006 10:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Prş 20.07.2006 8:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
Bunun olmaması için Ayarlar/Gelişmiş Ayarlar'dan Güvenli .dat/.met Yazımı'nı Her zaman diye işaretle...O zaman bu hatalar önemli ölçüde azalıyor.Ama dosyaları tekrar eMule'a gösterebilirmisin,bilemiyorum.Bunu netten araştır derim...

Tesekkurler kingofloss. Umarim bir daha bu sorunla karsilasmam.
Başa dön
AsisTaN

MesajTarih: Cmt 29.07.2006 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emule live kullanan var mı ben bir önce ki sürümünü kullanmıştım...bu live kullanma konusunda kararsız kaldım...
http://grupzoraki.kazorum.com/ --anasayfa--
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 30.07.2006 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eMule Live hiç duymadım!Leecher mod mu???
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 07.08.2006 4:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar bir sey soracagim.
Emule'da server sabitleyici bi sistem ya da ozellik var mi?

Yani ben donkeyserver2 kullaniyorum ve belli bir sure sonra internetten dustum ve baglantim geri geldi.Emule da otomatik olarak baska bi server'a baglandi. (sıklıkla basima gelen bi durum)
Benim istegim donkeyserver2'den duserse tekrar ona baglanmasidir.

Boyle bi sey var mi?
kingofloss__

MesajTarih: Pts 07.08.2006 9:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Server listesinden istediğin sunuculara sağ tıkla,Statik Sunucu Listesi'ne Ekle'yi seç ve önceliklerini Yüksek yap.Sonra ayarlardan Sunucu'ya gel,orada "Sadece statik sunuculara otomatik bağlan" seç.Internet gitse de artık sadece istediğin sunuculardan birine bağlanacaktır.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız