Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - SLAMMER by hamer" ??
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

SLAMMER by hamer" ??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
X-tanbul

MesajTarih: Cmt 03.06.2006 17:56    Mesaj konusu: SLAMMER by hamer" ?? Alıntıyla Cevap Ver

"Slammer by hamer" ewt arkadaslar bu gitarı almayı düşünüyorum.SX alcaktım size bahsetmiştim vazgeçtim bunu alıcam Smile benm çok hoşuma gitti çokda kaliteli galiba.floyd rose kilit sisteml faln.

resimdekinden farkı 2humbucker 1 single ve kırmızı.

sizce nasıl bi gitar? fiyat olarakda 350YTL ye indirdim baya üstündeydi bu rakamın ???

yorumlarınız?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaRaBaSH

MesajTarih: Cmt 03.06.2006 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

floyd rose u başını ağrıtabilir. 500ytl nin altında para vererek aldığınız gitarlarda floyd rose olmamasına çalışın bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Kaish

MesajTarih: Cmt 03.06.2006 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla aynı gıtar var bende 2. el satayım sana 160 mılyon gayet temiz
presence

MesajTarih: Cmt 03.06.2006 23:39    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver

zamanında bende vardı bi slammer tremolo lu köprü fena değildi ama ilerde yetmeye bilir başlangıç ve orta seviye için fena bi gitar değildir.
kolay gelsin...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Buried

MesajTarih: Pzr 04.06.2006 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almadan önce o fiyat civarındaki diğer alternatifleri değerlendir derim, floyd yerine başka tremolo sistemleri olan gitarlara da bakabilirsin, ya da sabit köprülü ama biraz daha iyi gitarlar da bulabilirsin.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız