Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sx Vst Ft
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sx Vst Ft

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
X-tanbul

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 13:11    Mesaj konusu: Sx Vst Ft Alıntıyla Cevap Ver

http://www.senkop.com.tr/urun/112/sx-vst-ft.htm

arkadaslar bu gitarı alcamda size bi danışıyım dedm.yeni başlıcam gitara ama çokda dandik bişey almayım dedim.(150ytl lik gitarlar yani)

bu SX de kilit sistemi +1humbucker 2 single var. ve fiyatıda çok ii deilmi???

yada başka ne önerirsiniz??

geçen tüneldeki laylaylomda baktım 2.ciel bi ZEUS vardı 2humbucker 1single kilitsistemli faln.250 ytl istiodu galiba nası??

/ bide laylaylomda kurs içn 140 YTL istiyo aylık biraz fazla gibi geldi bana daha uygun nereyi tavsiye edersiniz KURS için???

tesekkürler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
grognard
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla arkadasım gitar için bişi diyemem ama o ne 140 ytl kurs parası...ben derim ki ünv. oğrencisi yada ne bilem etraftan bilen biri varsa yada bi grubun gitaristi fln onlardan al daha ucuza gelir hem keyiflide gecer müzik dayanışmadır hem 140 ne ya cık cık cık...
vileshome

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne kursmuş be.. özel okul gibi.. Razz
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vileshome

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarında fiyatı fena değilmiş ama floydrose lu olmayan modelini tercih et bence çünkü bu aleti biliyorum köprüsü pek kullanışlı değil.. yeni başlayan biri içinde kötü bir floydrose çok can sıkıcı olur..

ileriki müzikal yaşantının selameti için ise laylaylom dan her şekilde uzak dur.. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fuckinick

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:

ileriki müzikal yaşantının selameti için ise laylaylom dan her şekilde uzak dur.. Smile

bu sözünü tuttum aziz ve muhterem din kardeşim :b
Başa dön
KaRaBaSH

MesajTarih: Prş 01.06.2006 8:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sx gibi ortalama kalitesi düşük markalardan gitar alırken sap ve klavyesini iyice incelemen ve floyd rose kilit sistemi OLMAYAN gitarlar almaya çalışman sinirlerin için bayağı bir faydalı olur sevgili x-tanbul. zira çin malı gitar alanlardan floyd rose u elinde kalanlar çok gördüm-duydum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ilteris

MesajTarih: Prş 01.06.2006 9:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SX fiyatına göre çok güzel gitarlar üretiyor. Ben bi tane Stratını denedim. Vintage tarzı köprüsü vardı floyd rose yerine. Floyd Rose Köprü hakkında yorum yapamıcam kalitesiz olması olasıdır. Klavye falan gayet rahattı ve bütün washburnlerden squierlerden inceydi. Kullanılan ağaç da ibanezin kıytırık modellerine göre daha iyi görünüyordu, işçilik de aynı şekilde. Başlangıç için gayet iyi. İlerde manyetik takviyesi ile de bi süre daha götürür eminim ki...
Başa dön
vileshome

MesajTarih: Prş 01.06.2006 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SX in alınabilirlik açısından çok farklı modelleri var, bazı modelleri parayı çöpe atmakla eşdeğer (bkz. poison seri) bazılarıda gerçekten fiyatının hakkını veriyor.. zaten 10 dakika denerseniz hangisi olduğunu belli ediyor.. Smile
KaRaBaSH

MesajTarih: Prş 01.06.2006 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sx'in les paul kopyası var ama custom ibaresi var sonunda, pek başarılı bir gitar : http://www.senkop.com.tr/urun/123/sx-gg1-cus-bk.htm
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ilteris

MesajTarih: Prş 01.06.2006 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.senkop.com.tr/urun/1204/sx-sst-ldt2.htm

şu alette hoş bişeye benziyor sınırlı üretildi falan yazmışlar... İstanbulda deneme şansı olan varmı acaba bu gitarı? Smile Malzeme falan yazdıldığı gibi kalite ise fiyatı süper..
Başa dön
KaRaBaSH

MesajTarih: Prş 01.06.2006 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tünele yolum düşerse sorarım, varsa denerim ilteris. beğenirsem pazarlıkla alırım bi de sana Razz
Başa dön
ilteris

MesajTarih: Cum 02.06.2006 7:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ismarlarsan neden olmasın Very Happy
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Cum 02.06.2006 7:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir tane de ben alayım Smile şaka bir yana yekpare bir les paul dan fazlası değil şu hayattan istediğim ama gibson olursa sevinirim Very Happy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız