| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KenTRocK

|
Tarih: Cmt 22.04.2006 17:39 Mesaj konusu: Serdar Öztop bu Pazar saat 14:00 da HalukWEB Sohbet odasında |
|
|
HalukWEB sohbet odasının bu haftaki konuğu Serdar Öztop. Pazar günü saat 14:00 da sohbet odasında bulunarak Serdar Öztop' a sorularınızı/ görüşlerinizi iletebilirsin.
Serdar Öztop gitarla lise yıllarında tanışmış, o günden bu güne kadar kadar bir çok albümde görev almış.
Haluk Levent ile Yollarda, Bir Gece Vakti, Arkadaş, Mektup, Leyla.com albümlerinde beraber çalışmış. Ayrıca Şu anda hazırlanmakta olan yeni Haluk Levent albümün de de Serdar Öztop yer alıyor.
Öztop' un ayrıca 2 de solo albümü bulunuyor. "Sükut" ve "Mutluluğun Gözyaşları" adında iki albümü bulunuyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 26.04.2006 2:35 Mesaj konusu: |
|
|
mutluluğun gözyaşları güzel
hay-laz bi başka zaten  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
complex275

|
Tarih: Pts 01.05.2006 16:10 Mesaj konusu: |
|
|
album cıkalı baya bir zaman oldu yeni klip anca geldi. sessiz virtiöz sedar abi ne yapsa iyi yapar _________________ we are particle in the ocean |
|
| Başa dön |
|
 |
Too-che

Kayıt: Apr 01, 2004 Mesajlar: 113 Nerden: Istanbul&Ankara-Bilkent
|
Tarih: Pts 01.05.2006 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
cuma günü bilkentte.. _________________ Rock'n Roll Forever..(=DD=)
www.demirdemirkan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
Cuma Saat 13.00 da Bilkent Güzel Sanatlar Binasında FFB-22 gitarlı söyleşi.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Çrş 03.05.2006 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
duygulu virtüöz'ün o hüzünlü melodileri içime, ruhuma akar.. yeni projelerinle gelicek umarım.. _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
Borknagar

|
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Çrş 03.05.2006 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler gökhan.cım:)sağolasın..hissetiğimi yazdım ben.. _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
MeTaLDaRbE

|
Tarih: Pzr 07.05.2006 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
| pyshcocreps demiş ki: | Gerçekten başarılı bir müzisyen!Gitar çok yakışıyor bence ve hakkınıda veriyor!Haluk Levent e çalarken harcanıyor dediğim bir kişi ama Nitekim şimdide Bulutsuzluk Özleminde çalıyor!
Sahnede izleme şansı bulduğum bir kişi Ben gitar tarzını Yavuz Çetine benzetiyorum ! |
Başarılı olduğu doğrudur. Gitar yakışıyor ama hakkını veriyormu orası tartışılır. Haluk levente çalan harcanıyormu? O zaman AKIN ELDES, GÖKTUĞ ŞENKAL gibi isimler gidip intihar etsinler Haluk leventi hiç sevmem
bu çokda önemli değildir. Haluk olmasa serdarı kimse tanımayabilirdi
Ayrıca gitar çalışı YAVUZ ÇETİN'in tarzına benzemiyor. Haddine bile düşmez.
Satriani, Steve vai gibi gitaristler var zaten onlar gibi olmanın bir gereği yok. _________________ Sahte iyilik ve yalanlarınızdan nefret ediyorum.<br />Rüyalarınızın anarşist dünyada boğulduğunu görüyorum.<br />Kaos şimdi kontrolü ele geçiriyor...<br /><br />WORLD ANARCHY COMİNG DOWN !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Pzr 07.05.2006 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
Bilkentte performans bakımından iyiydi ama piyasadan yılmış gördük kendisini..Şu korsan olayları planlarını baya bi değiştirmiş.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yaren_1006

|
Tarih: Cmt 20.05.2006 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
| şimdi izledim video klibini...yalan şerkısını beğendim valla....hoş bi şarkı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
murat_72

|
Tarih: Cum 26.05.2006 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
| yaren_1006 demiş ki: | | şimdi izledim video klibini...yalan şerkısını beğendim valla....hoş bi şarkı.. | evet şarkı güzel ama .serdarda ses yok be abi  |
|
| Başa dön |
|
 |
penaber Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 17, 2005 Mesajlar: 82 Nerden: SeNiN ÇıKTıĞIN YeRDeN!
|
Tarih: Prş 01.06.2006 14:51 Mesaj konusu: |
|
|
haluk leventin son albümünde yer almış kendisi. anlamadım nokta şu ; zamanında o kadar konuştu söylemediğini bırakmadı ve çalmayacağını dile getirdi. hatta hl aç pencere albümünde serdar var dedi ama serdar bunun aslı olmadığını dile getirdi.
tükürdüğü tükürüğü şimdi neden yalamış duruma düşürdü kendini acaba merak ediyorum ? PARA yımı çok verdi sayın haluk bey yada başka birşey mi var bu işin içinde çözemedim ama bence başka bişey var gibi geliyor bana... serdar öztop adına onca şey söylemesinden sonra kendisine hiç yakışmadı doğrusu bu hareket.
albümün bazı parçalarının stüdyo kaydını dinledim serdarın farkı belli oluyor ve albümde görüces bakalım... _________________ YaŞaMaK ZoR Bu BeDeNDe!...
Kim Demiş Alkol Kötü Diye! Ben Herşeyimi Ayıkken Kaybettim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Borknagar

|
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cum 02.06.2006 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
| penaber demiş ki: | haluk leventin son albümünde yer almış kendisi. anlamadım nokta şu ; zamanında o kadar konuştu söylemediğini bırakmadı ve çalmayacağını dile getirdi. hatta hl aç pencere albümünde serdar var dedi ama serdar bunun aslı olmadığını dile getirdi.
tükürdüğü tükürüğü şimdi neden yalamış duruma düşürdü kendini acaba merak ediyorum ? PARA yımı çok verdi sayın haluk bey yada başka birşey mi var bu işin içinde çözemedim ama bence başka bişey var gibi geliyor bana... serdar öztop adına onca şey söylemesinden sonra kendisine hiç yakışmadı doğrusu bu hareket.
albümün bazı parçalarının stüdyo kaydını dinledim serdarın farkı belli oluyor ve albümde görüces bakalım... |
Konunun daha fazla uzamaması için sitemizdeki Serdar Öztop röportajını bir inceleyelim derim ben.
iyi yazışmalar!
http://www.turkrock.com/article747.html _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
fotogrock

|
Tarih: Cum 09.06.2006 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ankirock konserinden bir fotoğraf. Ancak merak ettiğim birşey var. Sorduğumda, spot ışıklarının yanmasını kendilerinin istemediğini ve bu nedenle deyim yerindeyse karanlıkta çaldıklarını ifade etti organizatörler.
Niye?!!
Bir tek Türklerde var bu özellik sanırım. Steve Vai'den ( http://www.fotomuhabiri.com/sergi/rock/vai/vai.html ) tutun Apocalyptica'ya kadar elin gavuru cayır cayır sahnenin ışıklarını yaktırırken bizimkiler karanlıkta çalıp söylüyor:)
Konsere gelenler sahnedekilerin yüzünü görmek istiyordur sanırım, yoksa takarsın CD'yi, dinlersin setten.
Birbucuk yıl boyunca rock fotoğrafı çektim, ışık yüzü görmedim doğru dürüst, hepinize helal olsun:)
Çok kısa süreli sahneye verilen cılız ışık altında çekilen bir fotoğraf aşağıdaki:
 _________________ Facebook FotogROCK
http://www.facebook.com/profile.php?id=1380997389 |
|
| Başa dön |
|
 |
Borknagar

|
Tarih: Çrş 21.06.2006 9:43 Mesaj konusu: |
|
|
serdar öztop 23.06.2006 cuma gecesi saat 22.00'de passage live'da sahne alacak. gitar müziği seven bütün herkesi bekleriz
serdar öztop - passage live
23.06.2006 - 22.00
istiklal cad. rumeli han taksim
giriş: 15 YTL (ilk içki dahil)
18 yaş sınırı vardır _________________ Infidel!
Infidel in Turkrock
Diken Fan Kulubü |
|
| Başa dön |
|
 |
canbi

|
Tarih: Cum 04.08.2006 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
mutluluğun göz yaşlarında ki parçaları çok hoş ve bayılıyorum..ama sakın bu adam'a viritiyöz demeyin..müzikten anlayan adam zaten böle bişiyi kınar..saygılar..  |
|
| Başa dön |
|
 |
tsunami

|
Tarih: Pzr 27.08.2006 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
| ben kendisini beğenirdim şahsen fakat geçenlerde hüsnü şenlendiricinin programında çıktı ve çok kötüydü resmen çalamadı bayaa bi sıçışlar falan oldu bide üstüne şarkı söölemezmi eyvah eyvah yani galiba artık çalışmıyo kondiksiyon eksikliği olabilir herhalde gözünü para bürüdü sadece çalıyo hiç çalışmıyo |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pzr 27.08.2006 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
gitarı konusunda bir şey diyemem iyi çalıyor yani adam ama vokalini begenmiyorum ben de keşki albumde başka bir vokalistle çalışsa _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
|