| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cilekessh

|
Tarih: Sal 02.05.2006 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
| architect demiş ki: | | drumscat demiş ki: | | Ates_Hirsizi demiş ki: | | çok ayıp ettiler... |
Ne yaptılar merak ettim . Hiç de ayıp edecek insanlar değiller tanıdığım kadarıyla. Nası bi ayıp bu ?  |
Sahneye çıkılması gereken saatte resmen kaçan grup...
zili ortaklaşa bi grupla kiralayıp da parasını diğer drup elemanına vermeden kaçan grup...
andac rock, sadece amatör müziğe destek olmak amacıyla onlara sahne veren, buna rağmen düzenleyen elemanla (organizatör oluyormuş kendileri) sahnenin boş kalacağını ya da birilerinin mağdur olacağını düşünen bilmem ne grup...
merak etmeyin abaküs... biz sizin borçlarınız da ödedik, sahnenizi de doldurduk....
dahga ne diyim ki ben size?? | reşit abi ben kimseden kacmadım ve zil parası falan benim zaten böyle bir seyden haberim yoktu yani anlamadım zil parası falan biz kacmadık birseyler eksikti cıkmadık ama nie bu kadar abartıldı anlamıs deilim  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MetalikA

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ <div><br /></div><br />
En son MetalikA tarafından Prş 25.05.2006 3:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
UuYuRR

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
lokma buyuk soz kucuk olsun _________________ uyur213@hotmail.com CeKeS 38.sf yenı lınkler var
Ben Bir Meleğim, Yarın Öleceğim, Kanatlarım Emanet, Çırıl Çıplak Gömüleceğim...
çok pisimdir hacet ımkanı bulamıyınca gaz yapar salarım oda cok pis kokar 2.gun ısal olur fecı sulu yaparım... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ates_Hirsizi

Kayıt: May 06, 2005 Mesajlar: 96 Nerden: Prometheus'un Köyünden
|
Tarih: Çrş 03.05.2006 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
sizin çıkmaktan vazgeçtiğinizi sizin dışınızda kimse bilmiyor.. ne garip
ve sizin vaçgeçtiğiniz, merdivenlerden çıkıp giderken sahne sırası sizdeydi.. hani ööle 1 saat önce falan da diil..
büyük bi odayı bar yaptık.. walla teşhisin doğru.. sen nerde çıkmayı isterdin, 19 mayıs stadı mı?
artı, orda zaten bas ve gitar anfileri bulunuyor, tek eksik zildi.. onu da diğer grupla ortaklaşa halledilecekti...zil olmadan davulcu mu ağzıyla zil sesi çıkaracak..(kusura bakmayın, ankaradaki tüm mekanlar penanızı bile tedarik ediyorlar di mi?)
evet içkili bi konser.. ve yaş sınırlaması yok.. çok garip walla... hatta halla halla.. ama içerde de 18 yaşın altında (grup elemanları ve benim kardeşlerimin haricinde) kimseyi göremedim.. istersen ruhsatımı kıvırıp, sana verebilirim..
dediğim gibi ayıp etmiştiniz..şimdi bunu ikiye katladınız..neyse bu sorunu en kısa zamanda kendi aramızda halledicez  _________________ www.bakteriyiz.biz |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkness-Death

|
Tarih: Prş 04.05.2006 9:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Andac ta verilen konserler sadece arkadaş grubuna hitap ediyor, bi grup cıkıyo arkadaşlarını cagırıyo resmen orayı bedava studyo olarak kullanıyo, o kadar oturdum bi grup cıktı herkes eglendi ve o kadar iyi caldıklarına pek inanmıyorum, hep 16-17 yas grubu vardı ortalık coluk cocuk kaynıyo bunuda gectim dediim gruptan sonra cidden eglendirebilecek bi grup cıktı ve ortada kimse yok cunku arkadaşları yoktu fazla bi biz izledik Abaküs ordaki cogu gruptan daha prof. onları garageda da gorduk ve cidden iyi bişeyler yapabilecek bi grup yani ben kacacaklarına inanmıyorum.... |
|
| Başa dön |
|
 |
MetalikA

|
Tarih: Prş 04.05.2006 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ <div><br /></div><br />
En son MetalikA tarafından Prş 25.05.2006 3:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
architect

|
Tarih: Cum 05.05.2006 8:27 Mesaj konusu: |
|
|
cocuklar daha işin cooookkkk başındasınız...
eger bu işi yapacaksanız biraz ciddi olun...
1-sahne almak için teklif edilmiş veya muracat etmişmisiniz..(onursal)
2-afişiniz yapılmışmı..
3-işletmemizde var olan ve hiç bir ucret istenmiyen bas ve gitar amfisi varmı.
4-insanlarda ama sizin için ama başka grup için gelmişmi..
5-vokal de berker le konuşup beraber cıkacaz diye konuştunuzmu.
6-zili olmayan punch up grubu ve siz zilimiz yok ortak zıl kıralayalım diye gorüşülüp punc up grubu gidip zil kıralamadımı..yüzleşin...ve sorun
bunların hepsinin cevabı... EVET
yani sizin sahne almamanız için bir sebeb bizim tarafımızdan varmı YOOOOK..
pekiiiiiiiii taam sahne zamanı reşit baba veya andac abi kusura bakma bizim problemimiz var cıkmıyacagız veya cıkamıyacagız diye herhangi biriniz söyledimi...hayırrrrr.
bütun bunlara ragmen formunuzda bi özür bile dilemeden.arkası arkasına 'ne yaptıkki biz haklıyızda işletme cok kötü gibi'bize saldırı niteligindeki yazılar yazdınızmı..evettttttt
andac rock ta herkez sahne boş kalsada biz cıkıp calsak diye düşünen karekteri ve müzigi iyi okadar cok tayfası varki ..ceşitli grup elemanları degişerek sizin kactıgınız zamanda sahne aldılar.cokta eglendik..bu arada BERKER inde sesi gercekten güzelmiş..
bütün bu yaptıklarınızdan sonra eger siz profosyenel olsaydınız sizin bu niye buyutuyorsunuz cıkmadık işte dediginiz olaydan ben mahkemeye ye verseydim inanın sizin DONUNUZA kadar alırdım..bunuda ogrenmiş olun...
sucunuzu ortmek icin işletmeyi eleştirmiyor bok atıyorsunuz....
bu laf olsun diye özür dilemeklede olmaz...gelirsiniz topluca ben veye andac abinizden özür diler..yolunuza devam edersiniz.
yoksa dikkat edin.... bunlar cok tehlikeli şeylerdir..
cunkü oradan en az 8 kişi ekmek yiyor....
kimse ekmek yedigi yere bok attırmaz...
biz afetmesini bilen insanlarız.... _________________ tüm formların en yaşlı ve huysuz adamı ReSiT BaBa...... |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Cum 05.05.2006 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
ben biraz uzak kaldım forumdan ama gercekten anlamsız seyler yasanmıs zil olayıyla benim hiç bir bilgim yok!!!!hiç bir grupla görüşülmüş fln da degildir bu zil olayı ile ilgili ama cıkamadık cünkü sorunlar vardı(zil olayı sorun deildir)fakat ben gelip cıkamayacagımızı söyledim ve konustuk yani hala bize kactı deniliyo biz kacmadık sorunlar vardı cıkamadık kacan yoktu yani hatta orda baya bi süre bekledik yani forumda bu kadar olay olmus bence gerekmezdi saygılar... _________________ AbAküS-Davul
www.myspace.com/abakustr |
|
| Başa dön |
|
 |
MetalikA

|
Tarih: Cmt 06.05.2006 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
ben yanlış yazdığım yazı için özür diledim böyle şeyler yazmak tehlikeli olduğu için değil yanlış olduğu için hata yaptığımın farkına vardım onun için özür diledim forumda yaptığım bi yanlış olduğu için forumda özür diledim orda herangi bi yanlış yapmadık çıkmayacağımızı arman geldi söyledi eksiklerimiz var dedi çıkamıycaz kusura bakmayın dedi.
demek punch-up grubuyla konuşmuşuz ortak zil kiralamışız bizim neden haberimiz yok acaba  _________________ <div><br /></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Cum 12.05.2006 15:12 Mesaj konusu: |
|
|
| MetalikA demiş ki: | ben yanlış yazdığım yazı için özür diledim böyle şeyler yazmak tehlikeli olduğu için değil yanlış olduğu için hata yaptığımın farkına vardım onun için özür diledim forumda yaptığım bi yanlış olduğu için forumda özür diledim orda herangi bi yanlış yapmadık çıkmayacağımızı arman geldi söyledi eksiklerimiz var dedi çıkamıycaz kusura bakmayın dedi.
demek punch-up grubuyla konuşmuşuz ortak zil kiralamışız bizim neden haberimiz yok acaba  | olay kapanmıstır fatih tamam forumu böyle seylerle kirletmeye gerek yok hadi kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Çrş 17.05.2006 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar abaküs yeni vocalini bulmustur ve calısmalara baslamıstır hosgeldin Meltem repertuar da degişmektedir saygılar _________________ AbAküS-Davul
www.myspace.com/abakustr |
|
| Başa dön |
|
 |
bigtouristmarla

|
Tarih: Çrş 17.05.2006 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar herkese.bahsi geçen vokal benim evet:D
abaküs benim için de büyük bi şans,kolay olmuyo her zaman böyle hem müziğinde hem karakterinde sağlam adamlar bulmak...
hepsine ayrı ayrı teşekkürler.sizlere layık olmaya çalışacağım efem:P
imzayı da yapıştırdım hemen:D _________________ AbaküS-VokaL |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkness-Death

|
Tarih: Çrş 17.05.2006 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim.... Konserlerinize gelmeye calışıcam..... |
|
| Başa dön |
|
 |
drumscat

|
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

Kayıt: Dec 12, 2004 Mesajlar: 693 Nerden: Fırtınanın Tam Ortasından (Ankara)
|
Tarih: Çrş 17.05.2006 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
yeni vokaliniz hayırlı olsun..başarılar.. _________________ The Sniff
The world is an illusion |
|
| Başa dön |
|
 |
MetalikA

|
Tarih: Prş 18.05.2006 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
yeni vokalimiz hayırlı olsun hoşgeldin meltem umarım herşey daha iyi olur ama tam vokal bulduk derken bascımız ayrıldı malesef yeni bascı arıyoruz umarım kısa zamanda buluruz ve studyo çalışmalarına başlarız teşekkürler herkese _________________ <div><br /></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
drumscat

|
Tarih: Prş 18.05.2006 0:55 Mesaj konusu: |
|
|
| MetalikA demiş ki: | bascımız ayrıldı malesef yeni bascı arıyoruz umarım kısa zamanda buluruz ve studyo çalışmalarına başlarız teşekkürler herkese |
Kötü olmuş. Nedenini bilmiyorum ama umarım tekrar eski bascınızla çalışmalara devam edersiniz _________________ www.myspace.com/amazetheband
çay hastası-> bektaş ->çay hastası www.myspace.com/drumscat |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Prş 18.05.2006 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Storm_Warrior demiş ki: | | yeni vokaliniz hayırlı olsun..başarılar.. | berker sagolasın görüsmek üzere  |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Prş 18.05.2006 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
| drumscat demiş ki: | | MetalikA demiş ki: | bascımız ayrıldı malesef yeni bascı arıyoruz umarım kısa zamanda buluruz ve studyo çalışmalarına başlarız teşekkürler herkese |
Kötü olmuş. Nedenini bilmiyorum ama umarım tekrar eski bascınızla çalışmalara devam edersiniz | saol bektas bizde onu istiyoruz ama müzige biraz ara verdigini söyledi bize tam bizim de bir bilgimiz yok ama ilgin için tesekkürler kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
bigtouristmarla

|
Tarih: Pts 22.05.2006 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
basçı arayışı devam eden AbaküS çok yakında sizlerle olmak için çalışmalarına devam ediyo arkadaşlar....
ama şu aranan niteliklerdeki basçı bi gelsin siz o zaman görün derim ben AbaküSü  _________________ AbaküS-VokaL |
|
| Başa dön |
|
 |
|