Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Davul öz geçmişiniz
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Davul öz geçmişiniz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Tansiyon-DavuL
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 10.05.2006 17:40    Mesaj konusu: Davul öz geçmişiniz Alıntıyla Cevap Ver

Benim Öz gecmisim Söyle

Ben 13 yasında davul calmaya basladım ilk davulum mitello oldu.cok seviyordum onu daha sonra bi kac yeri bozuldu.isime yaramadı ve sıkıldım ice davuldan bi aralar daha sonra kendimce bi karar aldım..Grup kurma gibi ama kendime Güvenemiyordum(ya benden iyi calan varsa,ya ben bisey bilmiyorsam vs..)ama gel görkü piyasada davul calmayı bilen kalmamış..Ve bi kac grupdan teklif aldım..Seçimim Tansiyon oldu saygılarımla..

Aha buda benim ezik mezik kötü mötü davulum..

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
midnight_poet

MesajTarih: Cum 12.05.2006 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

16 yaşında başladım. Davulum hiç olmadı. Şimdi 33 yaşındayım. Hala yok Very Happy

Kelle davulcuyum, nota bilirim ama notayla çalmam.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tansiyon-DavuL

MesajTarih: Cum 12.05.2006 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende Nota bilirim Ama notasız calarım o pek iyi degil Ama Yaww Aslında Bazen Hic iyi olmuyor.Notayla ögrensek daha iyi olurmu desem ne desem Bilmemki
Başa dön
midnight_poet

MesajTarih: Cum 12.05.2006 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir noktada ben de tıkanıyorum. Elbette o durumda işin ilmini icra etmek en iyisi ama ben bıktım artık tuşesinden atağına kadar aynı davulcuları duymaktan. Herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi çalıyor. Bu nedenle kelle davulcuları daha çok severim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tansiyon-DavuL

MesajTarih: Cum 12.05.2006 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KAtılıyorum KElle DavuLculardan Biriside Benim Smile
Başa dön
BagetBurak

MesajTarih: Sal 16.05.2006 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başta herkeze selamlar...stüdyo bagetten burak ben
benim ilk davulum annemlerin düğününde çalınan davuldu.resimlerinde görmüştüm davulu.derisinde 7 nisan yazıodu grubun ismi yani.teker teker derilerini deiştirip vidalarına kadar boyamıştım.......
eygidi günler
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gee

MesajTarih: Sal 16.05.2006 16:56    Mesaj konusu: Re: DavuL Öz geçmiSiniz Alıntıyla Cevap Ver

Tansiyon-DavuL demiş ki:
Benim Öz gecmisim Söyle

Ben 13 yasında davul calmaya basladım ilk davulum mitello oldu.cok seviyordum onu daha sonra bi kac yeri bozuldu.isime yaramadı ve sıkıldım ice davuldan bi aralar daha sonra kendimce bi karar aldım..Grup kurma gibi ama kendime Güvenemiyordum(ya benden iyi calan varsa,ya ben bisey bilmiyorsam vs..)ama gel görkü piyasada davul calmayı bilen kalmamış..Ve bi kac grupdan teklif aldım..Seçimim Tansiyon oldu saygılarımla..

Aha buda benim ezik mezik kötü mötü davulum..

13 yaşından beri davul çalıyosunda bu setup ne böle yaa.ezik falan değil bu!!davul değil bi kere.altolar arasında 10ar cm fark var sen onların nasıl çalıyosun merak ettim.ziller için de aynı şey gecerli.kick'ler birbirine paralel.bacaklarının arasında o trampet sıkışmıyormu!!.illaki çift kroslu bi davul yapmak zorundamı hissettin kendini.2 davulun var ama ortaya 1 davul bile cıkmamış.
Başa dön
midnight_poet

MesajTarih: Çrş 17.05.2006 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Setup işine karışmamak gerek. Belki çalıyordur böyle. Ben ne dizilimler gördüm. Bu yine iyi. Üstelik arkdaşımız böyle çalmıyor da olabilir. Ne bileyim altoları, zilleri oturunca başına değiştiriyordur belki bilemezsin.
gee

MesajTarih: Çrş 17.05.2006 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaa arkadaş kasmış görmüyomusun çift kros yapıcam diye.ama becerememiş.başına otorduğunda değiştirirmi bilmem ama bu davul bu setupla çalınamaz.
Başa dön
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

MesajTarih: Pts 22.05.2006 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

milletimiz öyle bi olmuşki artık neyle ugrasacagını bilior ama işine geliyor adam oturmus altoların arasındaki 100 cm lik yeri hesaplamış.Bide davul degil demiş muhahah o davul degil haklısın sen bagete de sopa diosundur.. Smile
ayrıca 17 tane zil odayı kapatıyordu ve bende yarısını kaldırdım ve o davulun parcaları sıgmadı tam olarak yarısıda sagda solda eger görmek şstersen buyur gel 1 davulmu anlarsın acaba hiç oturdunmu böyle bi davulun başına Very Happy Smile
silent_guitar

MesajTarih: Sal 23.05.2006 1:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"davul değil bi kere" derken arkadaşımız başka bir şey kastetmiş. Evet, bu bir davul ama öyle bir davul değil. Very Happy

Saygılar...
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

MesajTarih: Sal 23.05.2006 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
"davul değil bi kere" derken arkadaşımız başka bir şey kastetmiş. Evet, bu bir davul ama öyle bir davul değil. Very Happy

Saygılar...

He haklısın Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ankesorariza

MesajTarih: Sal 13.06.2006 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

davul setup na tabiki karışmamak lazım ama resimdeki setup falan değil ,cümbüş.Bi karenın ıcıne sıgsın dıye butun malzemeni yıgmışsın.Hatta simetri olsun göze batmasın diye saga sola floor tomları serpmişin.İyiy güzel anladık davul calıyorsun, setup diye bunları koyma istersen...
-maJestY-

MesajTarih: Cum 23.06.2006 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Supersound'daki resimlerden gözüme çarptı da , cidden altoların arasında baya mesafe var ve cross'lar arasında açı yok denecek kadar az bilmiyorum belki böyle alışmışsındır ama garip gözüküyor... Birde demolarınızı dinledim de çift cross kullanıyor musun ki bu kadar kastın yoksa görüntü olsun diyemi ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NBStudio

MesajTarih: Sal 27.06.2006 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bütün davulcu arkadaşlarımı NB Stüdyo Özel DAvul odasında sadece davul kaydına bekliyorum. Hatta bir de bascınız varsa sadece onu da alıp gelebilirsiniz.
Bu arada kaydın saatine de, sonuca da inanamayacaksınız...
Herkese başarılar...
Başa dön
NBStudio

MesajTarih: Sal 27.06.2006 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bütün davulcu arkadaşlarımı NB Stüdyo Özel DAvul odasında sadece davul kaydına bekliyorum. Hatta bir de bascınız varsa onu da alıp gelebilirsiniz.
Herkese başarılar...
Başa dön
KaRaBaSH

MesajTarih: Sal 27.06.2006 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ehehe reklam da girdi araya Smile
Başa dön
ankesorariza

MesajTarih: Sal 27.06.2006 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-maJestY- demiş ki:

Supersound'daki resimlerden gözüme çarptı da , cidden altoların arasında baya mesafe var ve cross'lar arasında açı yok denecek kadar az bilmiyorum belki böyle alışmışsındır ama garip gözüküyor... Birde demolarınızı dinledim de çift cross kullanıyor musun ki bu kadar kastın yoksa görüntü olsun diyemi ?

biri mikrofonlanmış sadece:)
silent_guitar

MesajTarih: Sal 27.06.2006 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NBStudio demiş ki:
Bütün davulcu arkadaşlarımı NB Stüdyo Özel DAvul odasında sadece davul kaydına bekliyorum. Hatta bir de bascınız varsa sadece onu da alıp gelebilirsiniz.
Herkese başarılar...

KaRaBaSH demiş ki:
ehehe reklam da girdi araya Smile

Aynı durum bir başka stüdyoda uzun zaman önce başlamıştı halbuki. Smile Apayrı bir davul odası, davulla eş zamanlı ve paralel olarak kaydedebileceğiniz diğer enstrümanlar vs... Bunlar bir stüdyoda olması gereken şeyler zaten, reklama ne hacet?

Sevgiler...
paradidle

MesajTarih: Sal 27.06.2006 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm arkadaşlar ben 8 senelik davulcuyum.Golden seviyedeyim.Arkadaşlar bu setup ı düzenleye arkadaşa ne olur yardım edelim.böyle 2 arpa boyu adım gidilmez.Hiçbir tarzda bu çeşit bir çalma biçimi yok.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız