Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Murat Köseoğlu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Murat Köseoğlu
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deyyus
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 12.02.2006 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Albüm öztop müzikten 2 aydır piyasa da kaçırmayın,muhteşem bir albüm Razz

Murat Köseoğlu ve Zeynep Arıkan

1- Zarf
2- Zamanı Durdur
3- Dumlupınar
4- Kalabalıkta Bir Yüz
5- Hasat Günü
6- Kaldırımlar
7- Tinerci Kontes
8- Nehir
9- Figuranlar
10-23 Aralık
11-Seyreyle
12-Paparazzi
13-Kum Bekçisi

Türkçe rock müziğinin deneyimli ismi Murat Köseoğlu ve Zeynep Arıkan'ın ile birlikte yaptıkları yeni albümleri "Kalabalıkta Bir Yüz" müzikal zenginliği ve özenli performansı ile öne çıkan bir çalışma olarak dinleyicisiyle buluşuyor.

Geçmişin izlerini taşıyan,
bugünün farkına varan,
ve yarın için yapılan bir albüm...

Murat Köseoğlu & Zeynep Arıkan
Kalabalıkta Bir Yüz

“Yağmurlar Yağıyor Duygularıma” ve “Pera’daki Yaşlı Dilenci” isimli albümleriyle müzik severlerin gönlünü kazanan Murat Köseoğlu, yedi yıllık bir aradan sonra, Zeynep Arıkan ile birlikte, şarkılarını gerçek olaylardan ve trajedilerden esinlenerek hazırladıkları, Öztop Müzik etiketiyle yayınlanan “Kalabalıkta Bir Yüz” isimli üçüncü albümü ile tekrar sevenlerinin karşısındalar.

Tüm kayıt, mix ve mastering işlemleri Öztop Müzik Kayıt Stüdyosunda gerçekleşen albümde herbiri kendi enstrümanında usta, Türkiye’nin önde gelen isimleri olan Volkan Öktem, Şuayip Yeltan, Serdar Öztop, Vecihi Akın, Tahsin Ünüvar gibi birçok ünlü müzisyen yer alıyor.

“Bir gelir bir gideriz, hiç kimse farkımıza varmadan...” diyor Murat Köseoğlu ve Zeynep Arıkan bir şarkılarında. Melankolik şarkılardan oluşan, insancıl bir albüm “Kalabalıkta Bir Yüz”. Şarkıları dinlerken kâh Beyoğlu’nun arka sokaklarında dolaşabilir, kâh dünyaya uzaylıların gözünden bakabilir, ya da isterseniz eğer, bir ağacın altına kurulup gelip geçeni seyreyleyebilirsiniz. Albümlerinde düzeyli sözlere ağırlık vermelerinin yanısıra, Murat Köseoğlu ve Zeynep Arıkan bir şarkılarında da yakın tarihimizi dinleyicilerle buluşturuyorlar. Bu albümle birlikte, Menemen Olayı’nda yitirilen Kubilay’ın da bir şarkısı var artık !

Gelin, şarkılarda, yaşama ayak uyduramayan gencecik bir kadın şairin yalnızlığına kulak verelim, üniversite öğrencilerinin isyanını ya da savaşlarda birbiri ardına yok olup giden, hiç tanımadığımız o yabancı yüzlerin öyküsünü dinleyelim.

İşte, pembe yalanlarla göz boyamayan, gerçekçi ama bir o kadar da şiirsel, dopdolu, içten bir albüm sizlere...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
miranda

MesajTarih: Pts 13.02.2006 0:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

a_met_ist demiş ki:
miranda ben bu tatilde izmire gidicem senin içinde bi kolaçan edeyim ortalığı uyarsa sana Wink

Sağolasın da, küçük bir yerde de değilim ki... Belli de olmaz ama Ankara'da yoksa İzmir'de de yoktur gibi geliyor bana. Gelecek ay İstanbul'da da birkaç yere sorabilirim sanırım. Nasıl olsa birgün dinleyeceğim o albümü Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deyyus

MesajTarih: Pts 13.02.2006 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüm öztop müzikten çıktı

Ürünlerini T. İş Bankası 1014-0261851 no'lu hesaba veya 1051178 no'lu posta çeki hesabına (masrafsız) havale yaparak posta dahil 10 YTL karşılığında edinebilirsiniz.

http://www.oztopmusic.com/

öztop müzik çalışanı gibi iş ortaya koyduk,ama samimiyetine inandığım bir şirket Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
a_met_ist

MesajTarih: Sal 14.02.2006 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

miranda demiş ki:
a_met_ist demiş ki:
miranda ben bu tatilde izmire gidicem senin içinde bi kolaçan edeyim ortalığı uyarsa sana Wink

Sağolasın da, küçük bir yerde de değilim ki... Belli de olmaz ama Ankara'da yoksa İzmir'de de yoktur gibi geliyor bana. Gelecek ay İstanbul'da da birkaç yere sorabilirim sanırım. Nasıl olsa birgün dinleyeceğim o albümü Smile

ok.... Smile
provok

MesajTarih: Prş 16.02.2006 2:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Murat Koseoglu'nun ilk albumunu yıllardır aradım, sanırım ulaşma imkanımız da oldukça düşük. Ama 2. albumunun cıkmasına cok sevindim ve
Alıntı:
T. İş Bankası 1014-0261851 no'lu hesaba veya 1051178 no'lu posta çeki hesabına (masrafsız) havale yaparak posta dahil 10 YTL
bu şekilde albume en kısa zamanda ulasırım umarım.
Posta çeki olayından Serdar Öztop da Yuxexes' te bahsetti bu aksam. Eger çogunlukla posta çekiyle albumun dagıtımı yapılacaksa da, albumun duyurulması ve satışı sorunlu olacak gibi geliyor bana.
Başa dön
deyyus

MesajTarih: Çrş 22.02.2006 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar yakınmada haklısınız ama bu albüm yıllar önce tamamdı malesef hiç bir şirket kabul etmedi bunu çıkarmayı ve şu an ise gerçekten çok kaliteli bi kayıtla karsımızda bence biraz bu zorluklara katlanmalıyız Wink
Başa dön
melodi79

MesajTarih: Sal 21.03.2006 22:56    Mesaj konusu: 6 Nisan Alıntıyla Cevap Ver

Tüm Murat Köseoğlu sevenlerine duyurulur.
Murat Köseoğlu albümünün tanıtımı için 6 Nisan Perşembe günü Jazz Stop'ta (Büyükparmakkapı sokak, Beyoğlu) sahne alıyor. Şarkılarını grup eşliğinde seslendirecek. Ayrıca yepyeni şarkılarından da seçmeler sunacak.
Ben heyecanla bekliyorum.
Başa dön
melodi79

MesajTarih: Çrş 12.04.2006 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

murat köseoğluyla ilgili bilgiye ulaşmak ve yeni şarkılarını dinlemek için zeynepvemurat.com adresine gidebilirsiniz.
Başa dön
miranda

MesajTarih: Prş 13.04.2006 8:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yüzümde tebessüm oluşturan bir çift... Site haberi için teşekkürler melodi79 Smile
Başa dön
melodi79

MesajTarih: Cmt 15.04.2006 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rica ederim miranda!
Başa dön
Anahita

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 2:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Murat Köseoğlu ve Zeynep Arıkan'ın websitesi için:

http://www.zeynepvemurat.com
Başa dön
deyyus

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anahita demiş ki:
Murat Köseoğlu ve Zeynep Arıkan'ın websitesi için:

http://www.zeynepvemurat.com

Teşekkürler mükemmel bir haber Very Happy
Başa dön
janer

MesajTarih: Çrş 19.04.2006 9:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muratcılar olarak orda toplanıoruz....

bu arada buraya yazmayalı 2 yıldan fazla olmuş... peh peh peh Very Happy
TheRockULaaaa

MesajTarih: Pzr 14.05.2006 4:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Allahım ben nasıl fanatiğiydim anlatamam!
2 sene sessiz sakin platonik fanatikliğim devam etti
Radyoculuk yaptığım dönemlerde devamlı onun şarkılarını çalardım
Güven abi sayesinde tanışmıştım seneler sonra Smile
Senelerce yine yağğğmurlarr yağıyor duygularımaa şarkısını dinlemiştim.
Yeni albümü çıktığında koşa koşa almıştım, bir yaz boyunca her gün dinlemiştim, tüm sinirleri yatıştıran bir albüm olabilir mi? Peradaki yaşlı dilenci ta sinirlerinizi alıyordu Smile
Bir radyo programında sözleri bir karikatüriste ait şarkıyı söylemişti ama albüme eklememişti, hala arasıra söyler keyiflenirim ben Smile canlı kayıtlarını da iyiki kaydetmişim, oradan da dinlerim ara sıra Smile
sözlerini hatırladığım kadarıyla çok az yazıyım siz de bayılırsınız Smile

bENİ terkedersen aktör olurum
Hayatında önemli bir faktör olurum
pavyonda piyanist şantör oluurm
apartman diker kalantör olurum
işte o gün döverim seni de babanı daaa Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız