| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2017 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 09.03.2006 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
| THELi demiş ki: | Bi daha gelsinler başımızın üstünde yerleri var  |
tabikide:)evimde ağarlayabilirim  _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
THELi

|
Tarih: Cum 10.03.2006 0:11 Mesaj konusu: |
|
|
Kısmet bu işler sana mı gidelim yoksa bana...  _________________ KODUKLARIM....
www.boodergi.com {Okuyun okumayan evde kalsın!!! } |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 10.03.2006 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
alooooo uyanın  |
|
| Başa dön |
|
 |
sound666

Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 1536 Nerden: Kuyu Dibi(Üçkuyular-izmir)
|
|
| Başa dön |
|
 |
eXpNodoGsbodY

|
Tarih: Prş 30.03.2006 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
ya konserde dünya kadar fotoğraf çekildi, internette sadece bikaç tane yayınlandı elinizde foto varsa gönderin lütfen _________________ Carburo de Calcio |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Sal 25.04.2006 9:33 Mesaj konusu: |
|
|
| eXpNodoGsbodY demiş ki: | | ya konserde dünya kadar fotoğraf çekildi, internette sadece bikaç tane yayınlandı elinizde foto varsa gönderin lütfen | Bazi fotograflari kaldirdilar ancak neden yaptiklarini belirtmediler. Eger hatirlayabilirsem sana bir adres vereyim oradan bulabilirsin. _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Sal 25.04.2006 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
Soulfly'ın resmi sitesinde istanbul konserinin fotorafları var ordan bulabilirsiniz. _________________ <div>\'\'I\'m gonna make him an offer,he cant refuse.\'\' says Corleone family!</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Y_J_Malmsteen

|
Tarih: Sal 09.05.2006 11:34 Mesaj konusu: |
|
|
Max le yapılan bi röportajda Türk Seyircisine hayran kaldıgını boylesini beklemediğini söylemiş buarada elimde konser resimleri var ama telefonla çektiğim için çok kaliteli deiller.. Eğer isteyen varsa msnden ulaşabilir bana msn: kmartin631@hotmail.com _________________ ***Thrashfire*** (Gitar)
!!!Thrash Till Death!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
deathtrash

|
Tarih: Cum 12.05.2006 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
| süper bir konserdi abi max coşturdu resmen gerçi konser başlamadan baağzı tatsız olaylar oldu(biriki herif yangın tüpünü patlattı.) ama yinede soulfly herzamanki formundaydı.ama max cavaleranın oğluna kıl oldum çok artiz bir tip.Bende de biriki fotoğraf war ama pc'mde yok aktarırsam koyarım buraya. |
|
| Başa dön |
|
 |
pentagramurat

|
|
| Başa dön |
|
 |
besgme

|
Tarih: Cmt 13.05.2006 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
| pentagramurat demiş ki: | baska bahara izleriz biz de i and i ile fuel the hate i çok begenirim... | dimi ama bir daha gelirler inş ((: max  |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan_7

|
Tarih: Cmt 13.05.2006 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
rüyalarımı kaçıran konserdi yaa saat daha 6 da kapı önündeydik kendi kendime ulan cok erken geldik daha konser başlamadan yorulcaz die düşünüodum taa ki sahnede max babayı görene dek allahım yaa sanki 40 kutu redbull içmiş gibi oldum ne akşamdı yaa kaçıranlar adına cok üzgünüm süperdi... _________________ You Cannot Kill What You Did Not Create
(yeni Dozy)
www.dorianweb.com
www.athenasite.net |
|
| Başa dön |
|
 |
pentagramurat

|
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Pts 15.05.2006 2:35 Mesaj konusu: |
|
|
bunu yaptı doru sol taraftaki playlistin yanına astı.
belkide bi adet felandır tam olarak bilemiorum bnde kafayı takmıştım ve buna yorumladım. _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
Tarih: Sal 03.07.2007 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
Yoluna uzun süredir Soulfly ile birlikte devan etmekte olan Sepulturanın eski vokalisti Max Cavelera Kerrang dergisinin vereceği toplama CD için Marilyn Manson'ın ''Beutiful People''ını yorumadıklarını açıkladı.
Max şarkıya Soulfly ruhu katılabileceğini düşünmüş ve sonuç harika olmuş. İnsanların şarkıyı duyması için sabırsızlanıyormuş... _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Sal 03.07.2007 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında iyimi olmuş ne? Her ne kadar Max'in emeğide olsa Sepultura coverlarını dinlemekten bıkmıştık...
Gerçektende çok merak ettim... _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Pts 09.07.2007 2:05 Mesaj konusu: |
|
|
gerçek mi ya bu merak ettim hakkaden.. _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
metalas

|
Tarih: Cum 13.07.2007 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaşlar,'jump da fuck up'tan çokça bahsedilmiş de...Bendeki 'jump da fuck up' Corey'le(Slipknot) düet şeklinde,kimse dile getirmemiş de,sizin dinlediğinizi sadece max mı söylüyor? _________________ People = shit |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Prş 04.10.2007 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
Max abisiyle yeni grup kurduğundan yakın bir zamanda yeni bir soulfly albümü gözükmüyor.
Soulfly konserinde bulunduğum içinde mutluyum.
Tıklım tıklımdı yeni melek. Daha 3.şarkıda 'roooots blooody roooots' diye böğürünce yıkılmıştı ortalık.
Ben ki sessiz sakin bir insanım ama konserde herkes gibi delirmiştim. Brezilya bayrağınıda asmışttı abimiz.Zaten konsere Brezilya formasıyla gelenlerde vardı. Umarım bir daha max'i izleyebiliriz. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Cmt 06.10.2007 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
igorla grup kurdukları doğru ama grupta soulfly gitaristi de var zaten marc mıydı neydi o eleman da mevcut yani..
igor'un olmasına rağmen bu kurdukları yeni grup eminim ki soulfly tadı vericektir...olsun lan versin tabi  _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
|