Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Joe Lynn Turner
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Joe Lynn Turner
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hellraiser
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 04.05.2006 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
long_john_silver eğer jay jay johansson dinlemeye başlamışsa bunun sonu iyi değil. . Laughing

merak etme dün konserden sonra kendine gelmiştir.zaten bende son günlerde long john'dan baya enteresan şeyler duyuyorum:)

bu arada bugünkü hürriyeti alan oldumu?kelebek ekinde cem köksal ile john lynn turner haberi vardı.çok ilginç yukardıda mankenler sosyete bilmemneleri varken ve alt başlıkta jlt ve cem köksal.

For Those About To Rock We Salute You

www.neverlandrocks.com

http://www.turkrock.com/ftopic20723-0-asc-0.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 05.05.2006 3:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
long_john_silver eğer jay jay johansson dinlemeye başlamışsa bunun sonu iyi değil. Laughing hemen hemen aynı durumları yaşamışız.blackmore's night'ı hadi bir nebze kabullenebilirsin ama jay jay hakikaten uçuk bir örnek.bunun sonu requiem for a dream ve cronos quartet'e kadar gider.ben kendimden biliyorum.

joe lynn konseri heyecanını taşıyan birisi olarak gelecek olanlar olursa küçük bir tanışma ortamı yapalım orada. Laughing

hayır, hayır.... jay jay johanson falan dinlemiyorum. evde bazen çaldığı oluyor ve iptal ediyorum. içinde gitar olmayan, gitar olsa da doğru dürüst çalınmayan müzik dinleyemiyorum. lütfen abi ben jay jay okacha falan dinlemem ben...

bu arada joe lynn turner'ın yasal sitesinde ilginc bir durum dikkatimi cekti. diskografisinin yer aldığı sayfada odyssey yer almıyor. farklı bir firmadan mı çıkarttı acaba diye kendi kendi kendime düşüncelere daldım. uykum kaçtı.

tanışma ortamı bana da uyar bu arada..
beat

MesajTarih: Cum 05.05.2006 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sonunda dün akşam Turner ustayı izleyebildik. Çok kötü, gerçekten saklıkent'ten bile kötü bir ses düzeniyle katledilmiş bir konserdi. İş dolayısıyla biraz geç ulaştığımız mekanda konser başlamıştı. Tabii Turner-Köksal Şebnem Ferah'ın alt grubu olduğu için öncelikle onlar çıkmışlardı sahneye. Birkaç önemli faktör zevkimizi bok etti. Birincisi, inanılmaz derecede kötü olan ses düzeniydi. Sesin en iyi olması gereken noktalarda olmamız bu durumu kurtaramadı. Şöyle söyleyeyim, yer yer vokalin yer yer gitarın sesini açıp kapatıyorlardı şarkı içinde. Bas yarıldı gitti arada. Neyse, herhalde anlaşılmıştır söylemek istediğim. Konserin ikinci kötü yanı da, tam da tahmin ettiğim gibi, ücretsiz üniversite konseri olduğu için ipini koparının gelmesiydi. Herhalde yıllardır Eskişehir'de böyle bir kalabalığı görmemiştim, maçlar dışında. Şimdi buna elitist bir söylem diye bakmayın dostlar, etrafımızda "Perfect Strangers" çalınırken halay çeken, birbirini havaya atıp tutan, deve güreşi yapan gruplar vardı. Geri zekalılar desem daha doğru olur herhalde. Biraz da geç kaldığımız için mecburen insan selinin arkalarında kaldık. Neyse, biraz da güzelliklerden bahsetmek lazım.

Konserde Cem Köksal'ın ilk albümünden şarkılar çalındı ağırlıklı olarak. Saymak gerekirse, Blood on Blood, Winding Road, Earthquake ve adını şu anda hatırlayamadığım bir enstrumantal çalındı. Ruthless olabilir. Benim yetişebildiklerim bunlardı. Bir de yeni albümde yer alacak sanırım "Don Kişot" isimli bir şarkı çaldılar. Belki biraz da Turner'dan ve orta tempolu bir şarkı olmasından dolayı bana Purple'ı anımsattı biraz. Bu arada şarkının ismini yanlış anladıysam affola. Gelelim konserin "kaymak" şarkılarına. Evet, I Surrender çaldılar. Ancak Rainbow'dan tek şarkı buydu. Purple'dan da iki şarkı patlattılar. Bir tanesi az önce yazdığım, insanların!! halay çektiği muhteşem şarkı "Perfect Strangers", diğeri de konserin kapanış şarkısı olan "Smoke on the Water". Böylece bu iki şarkıyı, geçen seneki Purple konseriyle birlikte ikinci defa dinleme fırsatına eriştik. Bu defa Turner'dan. Bunun dışında Çağatay Ateş'in kısa ancak güzel bir solosu vardı. Eski Whisky günleri ve konserleri geldi aklıma. Görebildiğim kadarıyla davulda Alpay Şalt vardı ancak tam emin de değilim. Sahneye çok uzaktık ve bütün elemanları da tanıtmadı Cem. Alpay'ın yine güzel sololarından bir tanesini dinledik, konserin seyircileri en çok heyecanlandırdığı anlardan biriydi bu. Klavyede ise, tanıyamadığım ve adını da tanıtılmasına reğmen anlayamadığım bir arkadaş vardı. O da maalesef ses düzenine kurban gitmesine rağmen güzel bir solo ve şarkılardaki enstruman hakimiyetiyle yüksek bir puan kazandı bizlerden.

Turner'dan kısaca bahsetmek gerekirse, başlarda biraz şüpheliydik. Teknik sorunlardan dolayı mı, yoksa Turner'dan dolayı mı vokal çok tatmin edici değil diye. Ancak kimi yüksek performans isteyen yerlerdeki başarısı, sahne hakimiyeti ve seyirciyle kurduğu diyalog Turner'ın "gönüllerimizde taht kurmasını" sağladı. Maalesef HTP konserlerinde göremediğim Turner'ı kaçırmanın büyük bir kayıp olduğunu fark ettim.

Evet, Turner bu turnede önce bizim şehrimizden geçti. Umarım diğer şehirlerdeki arkadaşlar daha güzel ses düzeni ve daha olgun bir seyirci kitlesiyle, zevk alarak izleyebilirler konseri.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kinslayer

MesajTarih: Cum 05.05.2006 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cok ayıp ettiler ikide birde sebnem diye bagırıp durdular insan biraz saygı gosterir...sebnemde seste sorun yokken bunlarda olması ilginçti ozelliklede cem koksalın gitardan ses gelmemesi... gecen sene eskişehir konseri hakkaten daha iyiydi...
Başa dön
Queen_of_Metal

MesajTarih: Cum 05.05.2006 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kinslayer demiş ki:
cok ayıp ettiler ikide birde sebnem diye bagırıp durdular insan biraz saygı gosterir...sebnemde seste sorun yokken bunlarda olması ilginçti ozelliklede cem koksalın gitardan ses gelmemesi... gecen sene eskişehir konseri hakkaten daha iyiydi...

Confused ilginç.. gelenlerin %80 i eminim şebnem içindir. ya bişi demicem ben

sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu
Başa dön
beat

MesajTarih: Cum 05.05.2006 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Queen, isterse % 99'u olsun o çok da önemli değil..Ama efendi gibi izleselerdi madem..Deme birşey..Smile
Başa dön
Queen_of_Metal

MesajTarih: Cum 05.05.2006 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beat demiş ki:
Queen, isterse % 99'u olsun o çok da önemli değil..Ama efendi gibi izleselerdi madem..Deme birşey..Smile

peqi...sustum Twisted Evil

sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 05.05.2006 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

long_john_silver demiş ki:
hayır, hayır.... jay jay johanson falan dinlemiyorum. evde bazen çaldığı oluyor ve iptal ediyorum. içinde gitar olmayan, gitar olsa da doğru dürüst çalınmayan müzik dinleyemiyorum. lütfen abi ben jay jay okacha falan dinlemem ben...
bu arada joe lynn turner'ın yasal sitesinde ilginc bir durum dikkatimi cekti. diskografisinin yer aldığı sayfada odyssey yer almıyor. farklı bir firmadan mı çıkarttı acaba diye kendi kendi kendime düşüncelere daldım. uykum kaçtı.
tanışma ortamı bana da uyar bu arada..

yok yok ben sen dinliyorsun diye yazmadım arkadaşını kastetmiştim orada.benimde başıma geldiği için yazdım. Smile
diskografisinde odyssey'in yer almaması benimde dikkatimi çekti.albüm polydor'dan çıkmıştı.straight between the eyes'da ordan çıktı ama...
belkide bütün diskografisini yazmak istememişlerdir.çünkü diğer projeler falan bir dolu albümde söyledi joe lynn.aslında bütün diskografi dökümünü yapsalar iyi olur.konserde çeker kenara sorarız ya boşver. Laughing
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 05.05.2006 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
saklıkent'te 20 mayısta olacak, onu biliyorum.

Turner mi geliyor saklikente? Hic reklam yok sagda solda.daha detayli bilgi verir misin?

saklıkent'in web sitesine bakmak yeterli.. girişte aşağıdaki metin yer alıyor.

Deep Purple ve Rainbow gibi grupların efsanevi sesi Joe Lynn Turner Cem Köksal'ın grubuna katıldı.

Türkiye çapında değişik üniversitelerde vereceklerin konserlerin yanı sıra 20 Mayıs Cumartesi Ankara Saklıkent'de de bir konser verecek olan grup programlarında Cem Köksal'ın Set Me Free albümünden parçaların yanı sıra, şu an çalışmaları süren yeni albümden parçalara, Deep Purple, Rainbow ve Joe Lynn Turner'ı n en sevilen parçalarına da yer verecekler.

Cem Köksal ve Joe Lynn Turner bu çalışmaları ortak bir albüm projesiyle devam ettirmeyi planlıyor. Önümüzdeki yaz albümün kayıtlarına başlayacak olan Cem Köksal –Joe Lynn Turner'ın bu yaz Avrupa'da çeşitli festivallerde çalmayı planlıyorlar.

iste bu ya iste bu!!! nihayet tekrar gorebilecegiz J.L. Turner'i.
bu guzel haber icin tesekkurler Wink
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 05.05.2006 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Joe Lynn Turner

Biyografi

Rock'n Roll'un en büyük vokalistlerinden Joe Lynn Turner 2 Ağustos 1951'de New Jersey'de doğdu. Çocukluğunda akordiyon çaldı, klasik R&B dinleyerek büyüdü ve çok genç yaşta başarılı bir gitarist olmayı başardı. Lisede kurduğu grubu Ezra'da en etkilendiği sanatçılar olan Jimi Hendrix, Free ve Deep Purple'dan coverları seslendirdi.

1976'da, müziği R&B, pop, country, caz ve melodic rock'ın eklektik bir karışımı olarak tanımlanabilen grubu Fandango ile ulusal üne kavuştu. Fandango dağıldıktan sonra Turner Ritchie Blackmore'dan teklif aldı ve Blackmore'un Deep Purple'dan ayrıldıktan sonra kurduğu Rainbow'da yer aldı. Turner ile iyice adını duyuran grup melodic rock janrasını tanımlayan "I Surrender," "Can't Happen Here," "Jealous Lover," "Death Alley Driver," "Street of Dreams" ve "Can't Let You Go" gibi parçalara imza attı . Bu dönemde Joe Lynn Turner, Cher, Michael Bolton, Billy Joel gibi bir çok efsane isimle düetler yaptı.

1984'te Blackmore'un Deep Purple ile yeniden biraraya gelmesi Turner'a ilk solo albümü "Rescue You"yu hazırlaması için ona gerekli özgürlüğü verdi. Turner'ın bu albümünden "Ensdessly" büyük başarı kazandı. Turner Pat Benatar ile bir turne yapan Turner, ardından Blue Deville adlı filmde rol aldı.

1987'de Yngwie Malmsteen'in Rising Force grubuna katıldı. Bu birleşimden, Malmsteen'in bugüne kadar en büyük ticari başarıyı kazanan Odyssey albümü doğdu. Albüm dünya üzerinde 2.000.000 adet satıldı.

1989 kışında Deep Purple'a katıldı. Birlikte "Slaves and Masters" albümünü çıkarttılar ve büyük bir turneye çıktılar.

Ritchie Blackmore ile beraber Deep Purple'dan ayrılan Turner birçok projede yer aldı. Carmine Appice (Ozzy Osbourne), Bob Daisley (Ozzy Osbourne) and Jeff Watson (Night Ranger)'ın Progresif Rock Grubu Mother's Army'ye katıldı. Kendi grubu "JLT All Star Band" ile A.B.D. turnesine çıktı. Ardından ikinci solo albümü Nothing's Changed için stüdyoya girdi. Üçüncü albümü "Hurry Up and Wait" ile dünya çapında hayranları çoğalırken, bunu takip eden Holy Man," "Slam!" and "JLT" albümleri büyük beğeni topladı ve önemli ticari başarı kazandı.

Turner bugün de dünya çapında birçok başarılı sanatçı ile işbirliği ve ortak çalışmalar yapmaktadır. Bunların en önemlilerinden biri Deep Purple'ın basçı/vokalisti Glenn Hughes ile çıktığı, Hughes'ın "Holy Man" albümü turnesi sayılabilir. İkili buradan çıkan başarılı sonucun ardından Hughes Turner Project'i oluşturdular ve iki stüdyo ve bir canlı albüm çıkardılar. Proje, dünya çapında basının ilgisini kazanırken büyük bir hayran kitlesi de yarattı.

Turner'ın son albümü "The Usual Suspects" kendisi tarafından Rainbow günlerinde belirgin olan melodik rock'a dönüş olarak yorumlanıyor.
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 06.05.2006 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
1989 kışında Deep Purple'a katıldı. Birlikte "Slaves and Masters" albümünü çıkarttılar ve büyük bir turneye çıktılar.

yazın güzel olmuş teşekkürler. Smile yazının can damarı ise bu bence.slaves and masters albümünü yapmaları bir yana keşke bu kadroyla bir konser albümü çıkarsalardı diyorum.gerçi ben bir defa kings of dreams'in konser versiyonunu uzun zaman önce dinlemiştim ama nerde dinledim bir konser albümü müydü hatırlayamadım.var mıydı böyle bir şey,bir konser kaydı?
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 06.05.2006 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslinda bu yaziyi 20 Mayis Saklikent konserini ogrenmek icin baktigim saklikentin web sitesinden aktardim.Ama ben daha iyisini yapabilirim Very Happy

Kings Of Dreams'e gelince o albumden hic bir sarkiyi canli olarak ne dinledim ne izledim.Oyle bir dosyanin varoldugunu da bilmiyorum. Eger sen dinlediysen ne mutlu. Ben de cok dinlemek isterim.Bir cok kisi icin Slaves And Masters albumu diger Deep Purple albumlerinin yaninda sonuk kaliyor ama gercek o yonde degil. Ritchie Blackmore'un elindeki malzemeye gore album yaptigini dusunecek olursak Joe Lynn Turner ile bir Stormbringer yapilmasi beklenemezdi zaten.Buradaki "beklenemezdi" yi Stormbringer'i yuceltmek icin kullanmadim. Sadece farkli vokallerle farkli soundlar olmasi normaldir. Zaman da degisiyor teknik de degisiyor. Kaldi ki Slaves And Masters albumunde Best Of Deep Purple'a girebilecek muhtesem balladlar,parcalar var. Biri de suphesiz Kings Of Dream. (Konu kaydi ama icimden gecen bunlardi Smile )

Bir de Kings Of Dream'in klibi mevcut.Istersen dosya paylasim programlarinda bulabilirsin.Eger izlemediysen izlemeni tavsiye ederim Wink
Başa dön
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 06.05.2006 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu hafta Eskişehir'e gelecektim ve Joe Lynn Turner da izleyecektim pek tabi ama son anda planım iptal oldu. Her ne kadar Şebnem Ferah severleri ve ses sistemi sebebiyle mükemmel bir konser olmadığı belli olsa da izlenmesi gerekirmiş.

Bu arada geçtiğimiz hafta Hürriyet'in ekinde çıkan haberi ben de gördüm. Alpay Şalt, Çağatay Ateş, Cem Köksal ve Joe Lynn Turner'ın bir fotoğrafı vardı. Şöyle bir bakınca fotoğrafa çok ilginç geldi ya. Laughing Yakın zamanda Blackie Lawless Ankaralı amatör metal grubu Mindcrime'a girdi diye bir haber duyabiliriz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anti-social

MesajTarih: Pzr 07.05.2006 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istemem ben bileki lovlısı bize flemming ronsdorf gelsin bek vokal yapsın efendi gibi Very Happy Very Happy madem hayal kuruyoz...cem köksal kadar param olsa yapacağım ilk iştir sanırım Smile
Başa dön
diabolusdice

MesajTarih: Pzr 07.05.2006 1:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sen gez gez de samsun u atla!!
çok büyük ayıp..çok üzüldüm Sad
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 08.05.2006 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
K_r_m demiş ki:

yazın güzel olmuş teşekkürler. Smile yazının can damarı ise bu bence.slaves and masters albümünü yapmaları bir yana keşke bu kadroyla bir konser albümü çıkarsalardı diyorum.gerçi ben bir defa kings of dreams'in konser versiyonunu uzun zaman önce dinlemiştim ama nerde dinledim bir konser albümü müydü hatırlayamadım.var mıydı böyle bir şey,bir konser kaydı?

piyasada bir deep purple dvd'si var. bütün müzik marketlerde bulunuyor. adı "heavy metal pioneers" turner'lı kadroyla yapılmış. hep merak ettim slaves and masters'dan hangi parcaları almışlar diye. arkasında setlist yazmıyor çünkü. ama vokalde ian gillan'ın olmadığı bir deep purple albümüne para saymak ta istemedim ne yazık ki. burada gelecek bir soruyu da hemen cevaplayayım. çok sevdiğim david coverdale'i de deep purple'a yakıştıramıyorum.

bu arada cem köksal&joe lynn turner ankara saklıkent konseri biletleri 23 ytl'den biletix'de satışa çıkmış durumda. arz ederim.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 08.05.2006 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kapaginda Joe Lynn Turner'li Deep Purple'in fotografi olan "Heavy Metal Pioneers" belgesel dvdsidir. 1968 yilindan baslayip 1991 yilina kadar olan sureci kapsiyor ve aradaki donemlerden goruntuler gosterip roportajlar sunuyor.Ritchie Blackmore'un 1974 yilinda Deep Purple'dan neden ayrildigini kendi agzindan dinleyebilirsiniz mesela Smile
Yine ayni sekilde yukarida bahsettigim King Of Dreams'in klibini izleyebilirsiniz.Veya 1968 yilinda Rod Evans ve Nick Simper'li ilk Deep Purple kadrosundan Hush'in canli videosunu izleyebilirsiniz.Ve daha bir suru sey...

hazir bu baslik altindayken bir daha yazayim su konseri de gormeyen,gelmeyen kalmasin Very Happy 20 Mayis Ankara Saklikent Joe Lynn Turner.Haydi biletleri almaya Smile

Konser tarihini verdigin icin bir kez daha tesekkurler long_john_silver. Aksi takdirde haberim olmayacakti su ana kadar.
Başa dön
Antibiyotik

MesajTarih: Sal 09.05.2006 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dün konser süperdi.yıllardır sesini duyduğumuz hayran kaldığımız joe lynn turner karşımda coşturuyordu milleti.dream theater ın da yorumladığı deep purple ın o süper şarkısı perfect strangers girince ben zaten koptum konser tam üçü bir arada gibiydi.aynı anda sahnede ülkemizde heavy metalin öncülerinden whisky nin davulcusu ve bassçısı gitarda da cem köksal vardı.bu üçlüye de joe lynn turner süper yorumuyla eşlik etti.beni tek sinir eden şey,şebnem ferah ın joe lynn turnerdan sonra çıkması oldu.gerçekten ayıp.şebnem ferah kim jeo lynn turner kim.afişi yapanlarda programı hazırlayanlar da aptal sanırım.
Pire

MesajTarih: Sal 09.05.2006 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pazar günü izleme şansı bulacağım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
itaatsiz

MesajTarih: Çrş 10.05.2006 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

balıkesir'deki konserden izlenimler...

vokalistin cem köksal'la olan uyumu gözlerden kaçmadı...

perfect strangers,burn ve konserin finalinde çaldıkları smoke on the water performansı iyiydi...

ama cem'in bazı sözleri kopardı beni...

örneğin,

grup "burn"e girdi ve j.l.turner muhteşem vokal performansının sonunda seyirciyi coşturmak adına tekrar tekra "yeaaaahhhh!..." dedi, seyirci de karşılığını "yeaaaahh!...." diye verdi ki ne bağırmaydı...

o sırada cem abimiz seyirciye;

"harikasınız, beni, turner'a rezil ettirmediniz..." dercesine müthiş karizmasıyla "eyvallah..." hareketini çaktı bizlere ve o an da kendimi cem köksal gibi hissettim!!! harikaydı...

sonra sırayla enstrümanistler solo perfromanslarını sergilemeye başladı, sırayla bassçı ve ardından bateristin performanlarını ağzım açık izledim, özellikle bassçı enfesti...

davul solosu esnasında, -buraya dikkat!!!- yanımdan geçen iki genç arkaşımızdan birisinin söyledikleri aynen şöyleydi;

"Şeytan işi şeyler bunlar, hani nerede Osmanlı'nın mehter takımı???"

Gerisini anlatmama gerek kalmadı sanırım...

Not: Şebnem Ferah performansını izleme gereğini içimde hissetmedim ve uslu uslu evimin yolunu tuttum...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız