| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hellraiser Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 18.04.2006 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
çok ilginc bir turne programı. yani aslında cok geniş olması güzel bir olay. anadolu'nun farklı bölgelerindeki rainbow hayranları için harika bir haber. ama ankara ve istanbul'da da bir iki konser verseler ilgi bulabilirlerdi. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 18.04.2006 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
eskişehir olayı güzel olur.30 nisan'da joe lynn ile cem köksal açık radyo'daki beton programına konuk olarak katılacaklar.konular ve turne programı umarım açıklığa kavuşur.ankara'ya joe lynn gelmeli yine izlemeliyiz.birde eskilerden kings of dreams ya da fortunateller patlatsa ne güzel olur ama hayal... _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 02.05.2006 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
abinin yeni albümü the usual suspects'i dinledim. htp ayarında bir albüm olmuş. iki kere dinledigim için net bir yorum yapmıyorum. ama bence cok başarılı. sert ve eglenceli olmuş albüm. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Sal 02.05.2006 12:23 Mesaj konusu: |
|
|
almüm çok güzel bencede devils door ve really loved özellikle harika parçalar... _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
kemancıda konser mi oldu? ben bilmiyordum. saklıkent'te 20 mayısta olacak, onu biliyorum.
kulağımda su anda blackmore's night'ın son albümünde turner'la candice night'ın duet yaptığı street of dreams calıyor. pek başarılı olmuş. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
evet ya çok güzel yapmışlar gerçekten.blackmore baba ve turner yeniden birarada.candise'de güzel söylemiş ama j.l. turner tek başına söylese daha bi hoş olurmuş candise'in söylediği nasıl olsa albümde var.bonusunda bari düet e girmeyip direk turner'a bıraksalarmış keşkem vokalleri  _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 3:44 Mesaj konusu: |
|
|
albümde candice bir de child in time söylüyor. hatuna nefretim iyice artmaya başladı. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 10:05 Mesaj konusu: |
|
|
| long_john_silver demiş ki: | saklıkent'te 20 mayısta olacak, onu biliyorum.
|
Turner mi geliyor saklikente? Hic reklam yok sagda solda.daha detayli bilgi verir misin? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 11:02 Mesaj konusu: |
|
|
| long_john_silver demiş ki: | | albümde candice bir de child in time söylüyor. hatuna nefretim iyice artmaya başladı. |
aynı durum bende vardı ama neyse ki ben candice night'ı seviyorum.peki kız arkadaş ne diyecek bu duruma.bu kadar nefret iyi olmamalı.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
candise night'ı bende severim ama child in time'ı hiç beğenemedim kendisinden maalesef... _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
4 Mayıs - Eskişehir Anadolu Üniversitesi
6 Mayıs - Antalya Akdeniz Üniversitesi
8 Mayıs - Manisa Celal Bayar Üniversitesi
10 Mayıs - Balıkesir Universitesi
12 Mayıs - Konya Selcuk Üniversitesi
14 Mayıs - Bursa Uludağ Üniversitesi
16 Mayıs - Kayseri Erciyes Üniversitesi
18 Mayıs - Malatya Inönü Universitesi
21 Mayıs - Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi
24 Mayıs - Edirne Trakya Üniversitesi
turne tarihleri böyle yazıyor ama ankara için ne olu bilemiyorum.long_john_silver'ın yazdığına göre 20 mayıs olabilir.eskişehir'den izlenimleri alırız.ben gidecektim eskişehir'e ama ankara'da yapılacak denince iptal ettim.umarım bir sorun çıkmaz.eğer çıkarsa yol trabzon veya edirne gözükür. yoksa malatya'ya mı gitsem.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
Lanet olsun boyle programa. Kucuk illere gitmesine sevindim.Orada da eminim ki dinleyeni vardir ama bu kadar il dolasip da Baskent Ankara'ya gitmemek ne demek? Ben boyle organizasyonun... _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Çrş 03.05.2006 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
Benim derdim koca organizasyonda Ankara'nin olmamasi.
20'sine gelecek olursam o kesin mi? hicbir sekilde bi tanitim yok.Adam ulkemizde ama ses cikmiyor.Ha eger gelirse guzel bi telafi olmus olur
long_john_silver'dan bi aciklama bekliyoruz  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 04.05.2006 3:04 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | long_john_silver demiş ki: | | albümde candice bir de child in time söylüyor. hatuna nefretim iyice artmaya başladı. |
aynı durum bende vardı ama neyse ki ben candice night'ı seviyorum.peki kız arkadaş ne diyecek bu duruma.bu kadar nefret iyi olmamalı.  |
abi bilmiyorum. çıkmazdayım. zaten evde jj johanson falan gibi garip şeyler de çalıyor. bir çıkış yolu bulmalıyım. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 04.05.2006 3:12 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | | long_john_silver demiş ki: | saklıkent'te 20 mayısta olacak, onu biliyorum.
|
Turner mi geliyor saklikente? Hic reklam yok sagda solda.daha detayli bilgi verir misin? |
saklıkent'in web sitesine bakmak yeterli.. girişte aşağıdaki metin yer alıyor.
Deep Purple ve Rainbow gibi grupların efsanevi sesi Joe Lynn Turner Cem Köksal'ın grubuna katıldı.
Türkiye çapında değişik üniversitelerde vereceklerin konserlerin yanı sıra 20 Mayıs Cumartesi Ankara Saklıkent'de de bir konser verecek olan grup programlarında Cem Köksal'ın Set Me Free albümünden parçaların yanı sıra, şu an çalışmaları süren yeni albümden parçalara, Deep Purple, Rainbow ve Joe Lynn Turner'ı n en sevilen parçalarına da yer verecekler.
Cem Köksal ve Joe Lynn Turner bu çalışmaları ortak bir albüm projesiyle devam ettirmeyi planlıyor. Önümüzdeki yaz albümün kayıtlarına başlayacak olan Cem Köksal –Joe Lynn Turner'ın bu yaz Avrupa'da çeşitli festivallerde çalmayı planlıyorlar. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Prş 04.05.2006 10:18 Mesaj konusu: |
|
|
süper o zaman ankaraya gelio baba iyi oldu bak bu... _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 04.05.2006 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
long_john_silver eğer jay jay johansson dinlemeye başlamışsa bunun sonu iyi değil. hemen hemen aynı durumları yaşamışız.blackmore's night'ı hadi bir nebze kabullenebilirsin ama jay jay hakikaten uçuk bir örnek.bunun sonu requiem for a dream ve cronos quartet'e kadar gider.ben kendimden biliyorum.
joe lynn konseri heyecanını taşıyan birisi olarak gelecek olanlar olursa küçük bir tanışma ortamı yapalım orada.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
|