Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Park
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Park
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lostloserindreams

MesajTarih: Pzr 30.04.2006 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada arkada yapilan yorumlari okudum da gruba ve grubun yaptigi muzige ¢ok onyargili yakla$ilmi$ genellikle. ama en guzel cevabi da "pinup" vermi$ zannimca. bence de grubun hakkini yememek lazim. sonu¢ ortada ne de olsa. onceden sitesine de giriyordum ne guzel siteydi album gibi siteleri de guzeldi....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eticin

MesajTarih: Pzr 30.04.2006 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harbiden noldu park'a.ilk dinlediğimde beğenmemiştim ama tesadüfen canlı pereformanslarını gördüm iyiydi.o albümü yapmak hataydı sanırım.keşke bekleselerdi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lostloserindreams

MesajTarih: Pts 01.05.2006 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.hemenpaylas.com/download/596064/Park_-_Kalbin_Birine_Takilirsa-2003-dipses.part1.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/600480/Park_-_Kalbin_Birine_Takilirsa-2003-dipses.part2.rar.html

Ayrinti arka sayfada
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LadY_MaribruN

MesajTarih: Cum 30.06.2006 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya hakkaten ben bu adamları sewmştm yaw nooldu onlara çok eğlencelydiler we bence albümleri süperdi
Başa dön
ciklet

MesajTarih: Çrş 06.09.2006 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cidden bende park ı çok geç farkettim uzun zamandır onlar hakkında bilgi edinmeye çalışıyorm burdaki konuşmalar çok eski yeni bi haber yeni bi albüm yok mu gerçekten iyi bi grup bence harikalar Wink
Başa dön
_wampiRRella_

MesajTarih: Cum 17.11.2006 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yau hemenpaylaş sitesi şey oLmuş başka biyerden upload yapsan arkadaşım süper oLmazmı Sad Çünkü 4 saattir arıorum başka adreste raslamadım bou noLur noLur Smile
Başa dön
gzm1905

MesajTarih: Cmt 09.12.2006 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaa valla feci utandım yaa ben daha yeni dinleme fırsatı buldum parkı.. elim güzel elim pek hoş olmasada bence gayet eğlenceli müzik yapıyorlar,punk tan başka ne beklerki insan.. şarkı sözleri bi başka güzel Smile ama haklarında bilgi edinecileceğim hiç bi yer yok yaa Sad belki de dağıldılar dimi... Sad
Başa dön
gzm1905

MesajTarih: Cmt 09.12.2006 0:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaa valla feci utandım yaa ben daha yeni dinleme fırsatı buldum parkı.. elim güzel elim pek hoş olmasada bence gayet eğlenceli müzik yapıyorlar,punk tan başka ne beklerki insan.. şarkı sözleri bi başka güzel Smile ama haklarında bilgi edinecileceğim hiç bi yer yok yaa Sad belki de dağıldılar dimi... Sad
Başa dön
regerant

MesajTarih: Cmt 29.09.2007 4:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Park Türkiyede en farklı müziği en erken dönemde yapan gruptu belki ama yoklar şimdi kimse ne olduklarına dair hiçbirşey bilmiyor iki yıldır ben bu adamları arıyorum ama yoklar Sad Keşke ulaşabilsem yaşadıklarını bileyim o bile yeter! Bir bilgisi olan varsa yardımcı olan varsa sevinirim!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız