Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pinhani
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pinhani
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 36, 37, 38  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deyyus
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 15.04.2006 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok önemli bir konu değil şirketiniz bize bu konuda yardımcı olcak,alışık olduğumuz olaylar bunlar , promo cd ler ya üzerine kayıt edilmemiş veya eksik geliyor bu sony gibi şirketlerde bile yaşadığımız sorunlardan biri insanlık hali sonuçta unutkanlık normal bişey Smile

ilginize tekrar teşekkürler , sizin bu sıcak tavrınız gerçekten bizim çok hoşumuza gidiyor bazı firmalar şarkılarını çaldırmaya teşvik için cd yanında çikolata,oyuncak,çanta vs. ürünler yolluyor ki çok komik Very Happy

biz ise pinhani grubunun kayıtını samsuna ulaşana kadar daha önce edinmek ve bunu bir dinleyenimize armagan etmek için grubun promosunu istiyoruz , samsuna ulaştığında albümü ilk alanlardan birisi ben olcam (=

elimden geldiğince samsunda kayıtınızı dinlettirmeye çalışıyorum şu an 2 radyoda yayında biri sadece samsunda diğeri ise orta karadeniz de yayın yapan bir radyo umarım karadeniz insanı bu temiz sesleri sever ve biz bu sesleri samsunda canlı dinleme mutluluğunu yaşarız Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
larien
Pinhani Bas Gitar & Geri Vokal

MesajTarih: Cmt 15.04.2006 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heehehe çikolata şeker mi Smile garip tabi evet. komikte ayrıca. en kısa zamanda size ulaştırırız.

bizde sizleri cok sevdik. turkrock forumda görüp bizleri radyonuza konuk ettiniz ve sizi dinleyenlerin evlerine, işyerlerine, arabalarına ...vs bu bizi cok sevindirmişti. hemen sarıldık telefonlara. samsunda ki tanıdıklara haber verdik onlarda sizin sayenizde bizi dinlediler internetle alakası olmadıkları için bizi ilk sizlerden dinlediler.

..................

aksaklık için tekrar özür dileriz iyi çalışmalar!!!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
slayerbodom

MesajTarih: Cmt 15.04.2006 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En kısa zamanda bir video klip bekliyoruz sizden arkadaşlar.( Ben masumum Embarassed )
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deyyus

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neden görüntüsüz olmuyor bu işler neden bu kadar takıntılıyız m.k.

ille klip mi olcak sonra bu klip kral da ve kral dan farkı olmayan dream tv de döncek orada çoğunluğu bu müzikle alakası olmayan insanların bi iki tını veya görüntü hoşuna gidecek album daha çok satacak firma kazanacak sanatçı kazanacak sonra kazanma hırsına düşcek ayiyy ne diyorum herneyse bu album klipsizde götürür kendini biraz uzun sürer ama bu iş olsun Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AuROrA__bACk

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende çok beğendim yaa sesçok etkileyici solistlerinin
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deyyus

MesajTarih: Sal 18.04.2006 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

promonuz bugün ulaştı çok teşekkürler 7. tekrar dinleyişim çok tatlı , keyifli bir albüm olmuş masal gibi çok teşekkürler.
Başa dön
larien

MesajTarih: Sal 18.04.2006 22:41    Mesaj konusu: ynt: pinhani Alıntıyla Cevap Ver

cdnin ulaştığına çok sevindik. sonunda yani. umarız dinleyicilerde sever.

sevgiler.
mge

MesajTarih: Çrş 19.04.2006 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şarkıları indirdim..gerçekten çok güzeL şarkılar..müzik olarakta söz olarakta..tebrikler.en kısa zamanda albümüzü de alıcam (:
DaRkNeSsCeM

MesajTarih: Prş 20.04.2006 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albümü istanbul galleria piccatura müzikde bulabilirsiniz.ayrıca bu albümün demo halindeyken dinleme fırsatım olmuştu o sıralarda sinan'a klip çeker artık mustafa abi diye takılıyorduk mustafa abi klip çekecek mi sinan'a?
deyyus

MesajTarih: Cum 21.04.2006 8:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

parçanız rock yayınlarında istek görmeye devam ediyor,bu zamana kadar e-mail adresimize 5,6 mail aldık bu şarkı kime ait diye bu cumartesi proğramımda albumu detaylı olarak tanıtcam , her parcadan 2 dk. dinletip bi dinleyene promoyu hediye etcem bir sakıncası yoksa (=
Başa dön
diabolusdice

MesajTarih: Cum 21.04.2006 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de samsun dan sevgilerimi göndermek isterim Smile
sitedeki 3 şarkıyı da çok beğendim ellerinize yüreklerinize sağlık..sizleri samsun da görebilmek umuduyla artık ne diyeyim Very Happy

başarılar..
larien

MesajTarih: Cmt 22.04.2006 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayın 22 si cumartesi günü öğlen saat 12 de açık radyodayız. frekans 94.9

sevgiler.
larien

MesajTarih: Pzr 23.04.2006 3:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deyyus demiş ki:
parçanız rock yayınlarında istek görmeye devam ediyor,bu zamana kadar e-mail adresimize 5,6 mail aldık bu şarkı kime ait diye bu cumartesi proğramımda albumu detaylı olarak tanıtcam , her parcadan 2 dk. dinletip bi dinleyene promoyu hediye etcem bir sakıncası yoksa (=

programınız umarız iyi geçmiştir.
promosyon cdmiz kime gitti acaba???

ilginiz için çok tesekkur ederiz.

sevgiler.
deyyus

MesajTarih: Pzr 23.04.2006 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

larien demiş ki:
deyyus demiş ki:

programınız umarız iyi geçmiştir.
promosyon cdmiz kime gitti acaba???

ilginiz için çok tesekkur ederiz.

sevgiler.

bu hafta malesef işim çıkması sonucu şehirdışına çıktım cumartesi,proğramı gerçekleştiremedik haftaya artık detayları burda belirtirim ilginize teşekkürler Wink
Başa dön
murat_72

MesajTarih: Pzr 23.04.2006 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

larien dostum ben batmandayım burdaki arkadaşlara sizi dinletiyorum..dönbak dünyaya adlı calışmanızı beyendim gercekten hoş olmuş başarılar Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
larien

MesajTarih: Pzr 23.04.2006 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

murat_72 demiş ki:
larien dostum ben batmandayım burdaki arkadaşlara sizi dinletiyorum..dönbak dünyaya adlı calışmanızı beyendim gercekten hoş olmuş başarılar Laughing

biz batmana yollamıştık albümü, siz radyo yüksel den misiniz?
batman 2154666 telefon numarası.
pelinsevda

MesajTarih: Pzr 23.04.2006 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 Gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım albümü ve hayet hoş şarkılar var şimdiden favorim istanbulda. Crying or Very sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RunRabbitRun

MesajTarih: Pts 24.04.2006 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kutluyorum grubu.
Tesadüf eseri buldum grubu. Şarkılarını dinledim. İlk dinlediğim şarkı "İstanbulda" ydı. Hani çok güzel birşey bulursunuz veya birşey olur sevinirsiniz ya öyle bir sevinç yarattınız bende. ü
Benim genel olarak dinlediğim tarzla alakası yok grubun tarzının ama yaptıkları işi o kadar kaliteli yapmışlar ki bence her müzik dinleyicisine hitap edebilirler.
Sözleri yazan ve vokal yapan arkadaşı ayrıca kutluyorum çok başarılı.

Promosyon çok önemli umarım kısa zamanda iyi yerlere gelebilirsiniz ve kaybolup gitmezsiniz yoksa yazık olur...
chris_cornell

MesajTarih: Sal 25.04.2006 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sinan ı ilk gordugumde sarılıp,tebrik edecegim... duygularımı bu kadar iyi anlatabilir mi bir insan ya??? gercekten cok begendim albumu... istanbul'da ozellikle su aralar yasadıklarımı cok iyi anlatıyor... hayatlarımız paralellik gosteriyor sanki Smile cok uzaklara dalıyorum bu sarkıyı dinledigimde...ben en cok hele bi gel,istanbul'da,unutuldular,don bak dunyaya ,beni al ı begendim... ama bos sarkı yok albumde... elinize saglık...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat_72

MesajTarih: Çrş 26.04.2006 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

larien ben radyoda değilim ama o arkadaşları tanıyorum..ben gitaristim batmanda burda grupla calıyorum..tabi sizin şarkılarıda calıyoruz Laughing hele bi gel....dön bak dünyaya.. yeeea
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 36, 37, 38  Sonraki
3. sayfa (Toplam 38 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız