| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SeNeM

|
Tarih: Pts 17.04.2006 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada ersinin eski çizimlerini okuyamadım diyenler varsa "sandık içi"kitabını mutlaka alın derim:)....
En son SeNeM tarafından Prş 17.08.2006 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kucucrub

|
Tarih: Pts 24.04.2006 14:45 Mesaj konusu: |
|
|
ersin karabulut için söyleyecek çok şeyim var ama bikaç kelimeyle sınırlamak gerekirse muhteşem çizer,muhteşem mizahçı,muhteşem kişilik.anlatmak istediklerimi anlatamıyorum.bi insan bu kadar mı mütevazı olur?
pengueni aldığımda ilk onun sayfasını açıyorum önce çizgilere bakıyorum bi kez daha hayran oluyorum ve tabi gülümsüyorum.anlattığı şeyler,surat ifadesi o kadar gerçek ki...süp'ersin (ne salak bi espri dediğinizi duyar gibiyim ama bunun başka bi anlamı var benim için) |
|
| Başa dön |
|
 |
kahkaha

|
Tarih: Cum 28.04.2006 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
herkes kendinden bişeyler bulduğuna göre bu adamın çizdiklerinde demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyo hayatı boyunca  |
|
| Başa dön |
|
 |
uzaylidir

|
Tarih: Pts 01.05.2006 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
süper bir adam süper çiziyor anlatım gcü de harika
birde sürekli engellemese beni  |
|
| Başa dön |
|
 |
phoenixb

|
Tarih: Cmt 20.05.2006 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
"okuyo musun"
YANGINDA İLK KURTARACAĞIM ŞEY ..
UÇAN BALONUM ..
FARKLI RENK ÇORAPLARIM ..
TER DAMLACIKLARIM ..
KILIM YÜNÜM ..
anlatamam ki..aşırı sewiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
metalt

|
Tarih: Cum 21.07.2006 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
| penguende takip ettiğim işlerinin arşiv olsun ve toplu halde bulunsun diye sandıkiçi cildini aldım ve arkadaşlarımdan kim okuduysa abi direk benim hayatımın aynısı yav bu dediler okurlarına çok yakın birisi bence ve çok samimi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 25.07.2006 10:44 Mesaj konusu: |
|
|
bu hafta yazamamış penguen de.. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
thyrenia

Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 186 Nerden: ankara-konya arası mekik dokurken molalardan...
|
Tarih: Cmt 12.08.2006 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yazamamış yahu?27.06.06 sayısında var her zamanki köşesinde işte.hatta dvd sevdasından bahsetmiş ve geleceğe dönüş serisini çok sevdiğini de böylece öğrenmiş bulunuyoruz.hatta geleceğe dönüş filmindeki bi sahneyle ilgili de kafasına takılan bişeyi sormuştu o sayıda.ama maalesef ben bilmediğim için mail taıp merakını gideremedim.
ersin hakikaten çok yetenekli olduğu kadar çok da içten,çok samimi..bizim okula (ankara üni. hukuk fakültesi)yılın çizeri ödülünü almaya geldiğinde de yaptığımız sohbette adamın bunu köşede kasarak çıkarmadığını doğal halinin bu olduğunu gördük.kendisiyle ilgili tüm övgüleri de doğal bi mütevazilikle geçiştirdi.hatta şaşırdı.ama normal olan bu değil mi yahuu diyerekten..hehe..çok seviyoruz çok... _________________ Back in Black! |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Çrş 16.08.2006 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
okurlarla benzer bir hayatı yaşadıgı için(tahminimce yani sonuçta tanımıyorum) yazıp anlattıkları yakın geliyor insanlara samimi bir insan ama _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
4eksi1esittir3

|
Tarih: Çrş 16.08.2006 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
kesınlıkle bazı yaşadıgı seyler.. anlattıgı kadarıyla benım yaşamımla benziyor... cok güzel ve sürükleyici.. yeraltı öyküleri cok iyidi... herşeyiyle halkın içinde.. _________________ üçnokta |
|
| Başa dön |
|
 |
buzlukola

|
Tarih: Pzr 24.09.2006 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
kuşak dediğimiz eş zamanların çocukları... aynı dönemlerin genci olduğumuz için ve benzeyen kaygılarımız, birbirine yakın sonuçlar... bu yüzden anlattıkları bu kadar yakın geliyor gibi sanki. nerden baksanız çoğumuzla arasında ufak tefek bir yaş farkı var. yetenekli bir çizer, hikayeleştirmesi de başarılı. bu tanış olmuşluk hissi de çöreklenince insan sandık içi'ni okurken sıkça kendi çocukluk zamanlarına gidip gelmeleri yaşıyor. _________________ [07][09.07][02.08]
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ...
onlara bu ülkeyi sevmeyi anlat.
En son buzlukola tarafından Çrş 30.07.2008 16:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Buzdan_kanaT

|
Tarih: Pts 25.09.2006 3:21 Mesaj konusu: |
|
|
Her hafta ahanda beni anlatıyo buda benim başımdan geçti dedirten adam. _________________ Kendi gölgesiyle savaşan biri ışığı nerede bulmuşsa yolculuğunu geceyle ve o ışıkla kutsamalı.Bunu yapıyorum işte;...bir delinin rüya duvarını örüyorum.Adil davran bana ellerim,,uyut seni ellerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
mellon_collie

|
Tarih: Sal 26.09.2006 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
şimdi çok magazinel olacak ama dayanamayıp sorucam
bi arkadaşım bana ersinin şu fırtına da oynayan kızla çıktığını söyledi
doğru mudur yaw bu?
 _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you... |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 28.09.2006 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
bi ara ünlü bi kızla çıktığını söylemişti ama _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 19.10.2006 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
az önce bu haftaki hikayeyi okudum oldukça gerçekçi olmuş belki de gerçektir
yani her erkeğin hayatında mutlaka en az bir kez karşı karşıya kaldığı bir durum _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Prş 19.10.2006 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
bence oda fermuara geçmeliydi _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
crevassie_fille

|
Tarih: Cum 22.12.2006 19:02 Mesaj konusu: |
|
|
pengueni alır almaz ilk kendisinin köşesini açtğım çizer...lombak'ı da alıyorum her ay düzenli.oradaki hkayeleri de süpper oluyor.bir insan mimikleri bu kadar mı iyi yakalar ve çizer yaa,hayret birşey..adam muhteşem..ama hepsinden önce samimiyeti onu sevdiren en büyük etken.bir kere bile onun köşesini okuyup da"ben hiç böle hissetmemiştim"dediğim bir an olmadı,ilginçtir.
günün birinde tanışmayı umut ediyorum:=)
(merak etme ersiiin,direk kanka olmayı beklemicem senden=D) |
|
| Başa dön |
|
 |
Zerdust

|
Tarih: Pts 25.12.2006 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
| tanışma fırsatı olmadı..anılarını hayalleriyle birleştirip ütopik hikayeler yaratan insandır. |
|
| Başa dön |
|
 |
mellon_collie

|
Tarih: Sal 26.12.2006 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
ikidir boşluyordu (okuldan mı tembellikten mi bilinmez), ama güzel çizmiş bu hafta.. _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you... |
|
| Başa dön |
|
 |
eserseri

|
Tarih: Çrş 27.12.2006 1:15 Mesaj konusu: |
|
|
herkes aynı hayatı mı yaşıyo yoksa sesimiz az çıktığı ve utangaç olduğumuz için kimse bizi farketmiyo biz de birbirimizi mi farketmiyoruz???...o kadar ayrıntı olabilecek şeyleri yaşamışız ki hepimiz...hakikaten herkesin yaşamış olabileceği şeyler mi bunlar...
benden bi sürü varmış o zaman ve benim haberim yokmuş... _________________ Please wait loading.........  |
|
| Başa dön |
|
 |
|