Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Vestel Manisaspor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Vestel Manisaspor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sonco

MesajTarih: Cum 14.04.2006 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manisaspor başkanımız iyidir diyorduk o da cıvıttı... f5-manisaspor maçının açık tribün bileti 50ytl olarak belirlendi... şimdi yani ne demek istiosun diyceksiniz... demem o ki; manisada 50ytl werip manisayı destekleyecek kadar zengin insan yoktur.. başkanda bunun bilincinde,başkanın amacı stadı fener taraftarıyla doldurmak... geçen hafta 3 oyuncumuzun kırmızı kart görmesi we bu olay birleştirildiğinde fenere yapılan kıyak ortada... yazıklar olsun başkan sana!!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
revolte

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla özür diliyorum manisa camiasından (Ersun Yalan dahil), bu maç verilecek diyordum Smile Anladığım kadarıyla bizim aslan parçalarımızda (Arda, Zafer) müthiş bir maç çıkarmışlar..
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şeytan bakanın gözündedir Smile . manisa gayet haklı ve güzel bir galibiyet aldı.

manisa kadar çok sevdiğim bir şehirde bir tek manisalının çıkardığı (ki yakında deşifre edilir kim olduğu) olay yüzünden polis bölücülere uygulamadığı şiddeti uyguladı. alacaklardı adamı aha bu sakin olun diyeceklerdi. kadın,çoluk,çocuk,yaşlı bir çok taraftarımız yaralandı.

bu işte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Traa

MesajTarih: Pzr 16.04.2006 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Manisa'ya helel olsun ne maç otnadılar ama...
Traa

MesajTarih: Pzr 17.09.2006 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada FB'nin beraberliğiyle bu haftanın sonunda ligin lideri V.Manisaspor oldu...tebrikler gerçekten
ceterisparibus

MesajTarih: Pts 18.09.2006 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Caner çocuğunun golünü beğendim...
DamnationGame

MesajTarih: Pts 18.09.2006 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Umarım bu ivmeyi kaybetmezler. Ersun 2003'te bizle kaybettiği şampiyonluğu Vestel'le kazanır. Vestel'in arkası bizden dahada sağlam. Bizi hakemler ve kartlarla durudurdkları ve 100yıl geyiğini yaşayan bjk'ye verdikleri şampiyonluk gibi olmaz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Firewall

MesajTarih: Pts 18.09.2006 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tebrikler Manisa ! Umarım bu güzel futbol devam eder ve hatta şampiyon olursunuz da bu istanbul hegamonyası biter bu ligde artık.
Başa dön
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pts 18.09.2006 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu anda ligin en iyi futbol oynayan takımı Manisa ve bunun karşılığını da liderlik ile alıyorlar zaten. Umarım sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olurlar da ligimizde değişik heyecanlar görürüz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bloodline666

MesajTarih: Pts 18.09.2006 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

u senenin flaş ekibi gayet güzel oyunla galibyetleri alıyorlar yolları açık olsun
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
karmancho

MesajTarih: Sal 19.09.2006 3:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manisa'nın düşüşü acaba hangi hafta başlıycak?çok merak ediyorum.bu zamana kadar hep böle oldu bu işler.her sene bi anadolu takımı ligin başında patlama yapıyo.ama sonra nedense birden işler tersine dönüyo.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Traa

MesajTarih: Sal 19.09.2006 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaten Ersun Yanal'ın şikeyle ilgili yazı dizisini biraz okusaydınız daha iyi anlardınız...
Gençlerbirliği zamannda son haftalara kadar gelmişti...Birden kaybetmeye başlamıştı ve son 5 maçı galiba kazansaydı şampiyondu
oGSum_uA

MesajTarih: Sal 19.09.2006 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Manisa'ya helal olsun tebrik ediyorum ve sampiyon olmaların istiorum(Galatasaray olamayacak nasılolsa).Ama bir şeye dikkat etmenizi istiyorum bu hafta 5 tane attı ama dakika 73 e kadar durum 1 - 0 dı.Gençlerbirliği 10 kişi sonra da 9 kişi kalınca fark oldu.Bakın sakın yanlış anlamayın gönülden tebrik ediyorum, sadece bu hafta 5 attı düye liderliği ele geçirdi diye sükse yapılması yanlış.İnşallah sezon sonuna kadar devam ettirirler bu çıkışı.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 19.09.2006 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk 3'e girmesi bile hayal bence.
ersun yanal'a yapmadıkları söylemedikleri kalmayanlar yine gülünç durumdalar Smile
ChiCcO

MesajTarih: Çrş 20.09.2006 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hakikaten yürekten tebrikler bu kadroyla çok iyi şeyler yapıyo Ersun Yenal ...

RockConn: The Connection Of Our Souls !
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Traa

MesajTarih: Sal 26.09.2006 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

7. hafta sonundada yenilgisiz lider durumdalar...
Büyük ihtimal sezon sonunda vay be manisa lidermiş 7. haftaya kadar diycez, bana kalsa şampiyon olsunlar a...ma
tanu

MesajTarih: Çrş 27.09.2006 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MEDUNA BIRAKMA KARARI ALDI !..

Galatasaray ile oynanan maçta geçirdiği kalp spazmı nedeniyle ölümden dönen Vestel Manisaspor'un Çek golcüsü Michal Meduna, ülkesinde doktorlarla yaptığı görüşmelerin ardından futbolu bırakmaya karar verdi..

26 Eylül 2006, 15:16

Olaydan sonra, "Hastalığımı kendi dilimi konuşan doktorlardan öğrenmek istiyorum" diyerek Çek Cumhuriyeti'ne giden Meduna, futboldan uzaklaşarak günlerini balık tutarak geçirmeye başladı.

Hafta sonunda Çek Cumhuriyeti'ne giderek Meduna ve ailesiyle görüşüp Çek doktorlarla durum değerlendirmesi yapan Vestel Manisaspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Gürcan, şunları söyledi:
"Meduna'ya ülkesinde de aynı teşhis konmuş. Ancak Çek doktorlar, ameliyat halinde bile futbol oynamasının riskli olacağını söylemişler. Meduna'da bu şartlarda ameliyat olmayı düşünmediğini ve futbola devam etmeyeceğini söyledi. Kararına saygı duyuyoruz."

Meduna'nın ameliyat olmama kararının kesinleşmesi durumunda, ritm bozukluğuna önlem olarak bir süre önce kalbine takılan pilin vücudunda kalacağını da sözlerine ekleyen Dr.Mustafa Gürcan, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Vestel Manisaspor olarak sonuna kadar Meduna'nın yanındayız. İstediği ülkede, istediği şartlarda kendisini ameliyat ettirebileceğimizi söyledim. Maddi ve manevi açıdan hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı ilettim. Ancak şu anda futbolu düşünmediğini dile getirdi. Zaten gittiğinden bu yana yaklaşık 5 kilo almış. Önümüzdeki ay Manisa'ya gelerek arkadaşlarını ziyaret edeceğini söyledi."
Başa dön
reals

MesajTarih: Çrş 27.09.2006 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ersun yanal ın çalıştırdığı takımlar genelde başlarda böyle oluyor.benim de şüpheyle baktığım bu olay.inşallah devamı gelir de türk futbolunda devrim olur.
olcy_duman

MesajTarih: Çrş 27.09.2006 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ama soyle dusunmek lazım gecen senede kayserı aynı seyı yaptı ama bence yınede oldukca ıyı gıttıler we lıgı ıyı bı sekılde bıtırdıler anadolu takımları ıcın boyle yukselısler buyuk basarı kımse onlardan şampıyonluk bekleyemezkı yanı bence kucumsenıcek bısı deıl cok ıyı oynuyolar bence dewamı gelır bunun ... basarılar MANISA tebrıkler bu arada
varek13

MesajTarih: Cum 06.10.2006 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manisada yaşıyan biri olarak gururluyuz manisa sporun bu basarısından umarım saman alevi gibi parlayıp sönmeyiz ve turk futbolunda kalıcı olur sehrimiz çünkü hakkediyoruz bunu ben ersun yanal a cok güveniyorum onun tezlerini kullanmıştım ödev olarak gercekten bu işi biliyor en büyük kazancımız..vede manisa şehrini ii biliyor (c.b.ü besyo)mezunu umarım bu basari sürer...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız