| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
monaLisa_

|
Tarih: Cmt 24.12.2005 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
trendshow'dalar 25 aralık pazar günü ::::: _________________ Carpe Diem mi Demiem mi ? haaa ??? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MoonlapseVertigo

Kayıt: Aug 03, 2004 Mesajlar: 146 Nerden: montgomery's west coast...
|
Tarih: Cmt 18.02.2006 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
Kemik en iyisi bence gereksiz bölümler de fazlaca ama yinede en iyisi derim.. _________________ blank face in the windowpane... |
|
| Başa dön |
|
 |
gokce_tn

|
Tarih: Pzr 19.02.2006 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
kemik komik ya.mesela polyanna sedat falan baya güldürüyo:D Ama gereksiz bölümleri de yok degil hani. _________________ Sen bir mıknatıssın şeffaf ve ben, çekilirken sana içimdeki alelade metal parçalarıyla, kan şekerim düşüyor, ağzım düşüyor, ellerim.. en çok da ellerim düşüyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Pzr 19.02.2006 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
Ben en çok Cihann Ceylan la Ender Yıldızhan'ı beğeniom.
Kaan'ın g.tü kalktı gibi gözüküyyor ya. |
|
| Başa dön |
|
 |
baaggeett

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 3:19 Mesaj konusu: |
|
|
kemik in mart sayısı bence şahane
hemen git al..
Yönetici Uyarısı: Mesajınız düzeltilmiştir. Yazım kurallarına dikkat ediniz. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilirsiniz.
forum Kurallarını seviyorum.. o yes beyb |
|
| Başa dön |
|
 |
rocker_cool

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
kemik kendi katogorisinde çok iyi bence 1 numara.umarım bozmazlar kendilerini böle devam eder hep
benim en begendiğim bölümler garp şuçlar masası bide pollyana sedat
aslında hepsini seviyorum ya  _________________ .....dün doğmuş bir bebege bile girebilen mikrop misali içimizde hem kötü var hem iyi...... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pzr 05.03.2006 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
pollyanna sedat bir numara ya süper çizio  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
weaponx

|
Tarih: Pzr 09.04.2006 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
cihan ceylan bi ara deli dışkısında şiir yazıyodu nası komikti ama artık yazmıyo osuruktan skeçler vardı bu mart sayısındaki çocuğunu durbunle izleyen altılaması baya iyi olmuş  |
|
| Başa dön |
|
 |
cell_in

|
Tarih: Pts 10.04.2006 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
aslında bayağ eski bi msja cwp vercem ama ender hakkındaki yorumu okuyunca dayanamadım
öncelikle ender 14 (yazıldığı tarihe göre şimdi 15 olması gerek) yaşında değil 17 yaşında olmakla birlikte gerçekten çok yeteneklidir. kendisi hem sınıf arkadaşım hemde grup arkadaşımdr ve karikatürleri kadar kendiside çok komiktir:))
tanımanız lazım yani...
beni kemikle tanıştıranda o dur aslında ama sonra elimden bırakamadım gereçekten ii yetenekler var bu dergide... _________________ <div>yanlış yerleştirilmiş yapboz parçası...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
kucucrub

|
Tarih: Pts 24.04.2006 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
iyi bi mizah dergisi seviyorum _________________ enjoy the silence |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Pts 24.07.2006 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah benide görürsünüz yakında kemikte  _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
evibeybi

Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 3 Nerden: istanbul-Kadıköy Anadolu Lisesi
|
Tarih: Sal 08.08.2006 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
| PeNtAgRaM_BoY demiş ki: | | önceden kemikte metallica vardı cengiz üstün çiziyodu artık yok nedense keşke olsa |
cengiz üstün mü?? |
|
| Başa dön |
|
 |
evibeybi

Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 3 Nerden: istanbul-Kadıköy Anadolu Lisesi
|
Tarih: Sal 08.08.2006 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
| SiPASTiK demiş ki: | İnşallah benide görürsünüz yakında kemikte  |
gittin mi hiç dergiye? |
|
| Başa dön |
|
 |
swin

|
Tarih: Prş 10.08.2006 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
bence çok iyi bir dergi...
cihan ceylan iyilerden  _________________ insan BüYüDüKçE hayalleri KüÇüLüR mÜ? |
|
| Başa dön |
|
 |
ekino

|
Tarih: Sal 15.08.2006 20:33 Mesaj konusu: |
|
|
''The Sinirler''cok iyi bence.Tiksinc Biraderler de oyle.Polyanna Sedat'a nedense gıcccık oluyorum. _________________ kimbilir kim kiminle nerdedir kimlerle kimdedir
?? |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 180 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Pzr 01.10.2006 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
metallıca bolumu cok guzeldı
ama favorım bahtsız vampır vahap _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mellon_collie

|
Tarih: Pzr 01.10.2006 8:45 Mesaj konusu: |
|
|
sol kroşe sağ sıvaz
hayal tomografisi pek güzel
metallica da iyi
şu "çocuğunu dürbünle izleyen adam" a pek anlam veremiyorum ama neyse... _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you... |
|
| Başa dön |
|
 |
freak_ad

|
Tarih: Prş 05.10.2006 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
ben her ay alıyorum sıkı dergidir. caner furkan ve kaan favorilerimden. ama gali,ba lombak'a terfi etmiş. son sayıda göremedim. _________________ http://freakkk.deviantart.com
beklerim... |
|
| Başa dön |
|
 |
why

|
Tarih: Cum 03.11.2006 2:49 Mesaj konusu: |
|
|
Kesintisiz olarak aldığım tek dergi Kemik. Ender'in çizgileri, özellikle o küçük adamları (hani şu kocaman gözlü olanlar) çok komik geliyor bana. Ama o dergide en iyi çizen kişinin Kamuran Süner olduğunu söylemeliyim. Onun özellikle "güzel kız" çizme işini çok iyi yaptığını da eklemek isterim. Aynen benzetiyor adam ya. Aksesuarları, saçları falan tam yapıyor. Bunun dışında adam normal yazıları bile öyle bir yazıyor ki onlara bile çok güldüğüm olmuştur. Özellikle dergide o ay olanları anlattığı köşedeki hem çizimler hem de yazılar mükemmel. Buradan tebrik ediyorum kendisini . |
|
| Başa dön |
|
 |
-motorhead-

|
Tarih: Çrş 02.05.2007 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
mayıs sayısını aldım..metallica var bu sefer ve acayip komik sol kroşe çok güzel...bu aydan itibaren derginin boyu uzadı ev artık ilik dergisi yer alıyo...
kaçırmayın derim bu ayki sayısını..  _________________ METAL MORTAL >>> www.metalmortal.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|