Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Rapor Etme Sistemi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Rapor Etme Sistemi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EL_Turco_

MesajTarih: Cmt 08.04.2006 19:56    Mesaj konusu: Rapor Etme Sistemi Alıntıyla Cevap Ver

Bu sistem bence oldukça yararlı bir sistem.Forum Kurallarına aykırı mesajlar olduğunda, kişinin isminin altında bir "rapor et" butonu yer alabilir.Buna basarak rapor edebiliriz.Böylece Forum Kurallarına aykırı davrananlar daha rahat tespit edilip gerekli işlemler yapılabilir.Ne dersiniz?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 10.04.2006 3:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sistem faaliyette olsaydı, senin gece gece yaptığın terbiyesizliği rapor ederdim.
ne demek "lan" "ırksız şapsığ efendi".
Soyumla mı dalga geçiyorsun, halkımla mı?

* "lan" bknz : R.T.Erdoğan
EL_Turco_

MesajTarih: Pts 10.04.2006 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Etseydin valla iyi olurdu.Soyunla dalga geçmiyorum, benim yengem de Çerkes kökenli.Demek istediğim hümanistim diyip de Şapsığ olmanla övünmen ilginç.Hümanistler ırka önem vermez, o bakımdan...Yoksa hakaret etmek istemedim.

Si vis pacem para bellum
Başa dön
darthseth

MesajTarih: Pts 10.04.2006 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bak ne diyor TDK hümanizm için

hümanizm
isim, Felsefe Fransızca humanisme

İnsancılık, insanları sevme ülküsü.

Ben şapsığ olduğumu belirtip, ya da fransız ya da türk veya trinad tobagolu, savunduğıum ve istediğim evrensel bir hümanizmdir diyemez myim?

Bak hümanistim dediğim zaman, dünyadaki en yüce ulus çerkeslerdir, yok efendim türklerdir, bir türk dünyaya bedeldir, bir çerkes evrene dersem,
hah o zaman gel bana kardeş sen hem hümanistim diyorsun ama tutup ırkını yüceltip ırkçılık yapıyorsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur dersin.

Ama şimdi sus. Ki adam saymaya devam edeyim
Borknagar

MesajTarih: Pts 10.04.2006 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle mükemmel bir fikir bu. böylelikle ispiyon başlığında manuel yapmaya çalıştığımız şeyi de sistematikleştirmiş oluruz. böylelikle "ben bilinçli forum kullanıcısıyım, temiz ve düzgün forum için çalışıyorum"cu arkadaşların da yorumlmasına gerek kalmamış olur Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Pts 10.04.2006 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Harika bir fikir. Daha önce önerilmediyse, neden önerilmediğini merak ediyorum Surprised Borknagar'ın bahsettiği gibi büyük bir kolaylık olur Smile En azından kurallara aykırı mesajları bildirdiğimiz için düşman edinmeyiz...

Saygılar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EL_Turco_

MesajTarih: Pts 10.04.2006 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darthseth, hümanizm tanımla açıklanmaz.Bir hümanizm felsefesi oku da ne olduğunu anla.Hümanizmde tanrıya bile yer yoktur, zira en yüce varlık insandır.Her neyse konuyu dağıtma lütfen.

Bir de şöyle bir önerim de var.Mesela hakaret vs. içeren ama siteden ihracın çok ağır olacağı durumlarda 1-2 hafta veya 1 ay gibi sürelerde susturulma cezası verilebilir.Yani o süre boyunca mesaj atamayacaksınız.

Si vis pacem para bellum
Başa dön
Borknagar

MesajTarih: Sal 11.04.2006 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EL_Turco_ demiş ki:
Bir de şöyle bir önerim de var.Mesela hakaret vs. içeren ama siteden ihracın çok ağır olacağı durumlarda 1-2 hafta veya 1 ay gibi sürelerde susturulma cezası verilebilir.Yani o süre boyunca mesaj atamayacaksınız.

bu süreli susturma yöntemi yeterince adil olmaz bana kalacak olursa. birincisi bütün kullanıcıların yüzde kaçı hergün online oluyor, ikincisi "...önüme gelene geçene küfrederim, sonra bir iki hafta online olmam cezam biter, ben de kaldığım yerden devam ederim..." zihniyetini körüklemez mi Question
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
ka

MesajTarih: Sal 11.04.2006 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rapor konulduğu zaman olay üniversitedeki sivil polis olayına döner...ayrıca moderatörler de ,bence, kafayı yerler..bu sefer herkes birbirine bok atmaya başlar.."bunun avatarı şöyleymiş..bu böyle yazmış.." hoşuna gitmeyen her yazıyı ispiyonlama başlar millet; çünkü bu sitenin çoğunluğu, gerek bilgi olarak gerekse bilgiyi paylaşma ve tartışma bilinci olarak çok geri...
izmirli

MesajTarih: Prş 20.04.2006 3:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
bu sistem faaliyette olsaydı, senin gece gece yaptığın terbiyesizliği rapor ederdim.

Dartseth aynı değişmemiş hala Smile

İyisin umarım kardeş Wink
Başa dön
Setheist

MesajTarih: Prş 20.04.2006 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

izmirli demiş ki:
darthseth demiş ki:

Dartseth aynı değişmemiş hala Smile

İyisin umarım kardeş Wink

La izmirli
Nasılsın la Razz Değişmez olur muyum bak darthseth idim, setheist oldum Very Happy
funkyduck

MesajTarih: Cum 21.04.2006 1:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hah bi gammazımız eksikti... Bizim sitede olmaz bu olay çünkü burada tartışmalar bir süre sonra kişisel nefret boyutuna varıyor, bunun sonucu "ispit mesajları yüzünden kafayı sıyıran mod ve admin saysında patlama" olup, akabinde Hürriyet 2. sayfaya haber olurdu sitemiz. Mod ve adminlerimizi korumak için bu uygulamaya karşı çıkarım derim ben...
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 21.04.2006 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gammazlamak değil de zaman zaman zaten hatalı ya da yanlış açılmış başlıklarda, gözümüzden kaçan durumlarda haber vermek amacıyla özel mesaj gönderiyor bazı arkadaşlar. Bu da o an moderatörlerin gözünden kaçan bir şeyse çok da yardımcı oluyor bence.

Ancak rapor etme sistemi, meseleyi biraz daha yarışır gibi bir havaya sokabilir. Yani herkes bu şöyle yazdı bu bunu dedi burada böyle oldu diye rapor etmeye kalkarsa hem kafayı yeriz hem de keyfi şikayetler çokca olur.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmirli

MesajTarih: Cum 05.05.2006 7:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rapor etme sistemi vbulletin forumlarda var bildigim kadariyla birde phpbb plus da var aslinda phpbb surumlerinede ekleme modu wardir elbette mutlaka ama bu php nuke e gomulmus bir phpbb oldugu icin o konu biraz zor olucagindandir ki Mr. Serhat yapmıyor bu işi kolay bişe olsa çekinmez yapar bence Smile

SEtheist ehehe aynen ya iyiyim iyiiii
biz devam izmirliyis halimis başka Smile
Başa dön
Setheist

MesajTarih: Cum 05.05.2006 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

izmirli demiş ki:
Rapor etme sistemi vbulletin forumlarda var bildigim kadariyla birde phpbb plus da var aslinda phpbb surumlerinede ekleme modu wardir elbette mutlaka ama bu php nuke e gomulmus bir phpbb oldugu icin o konu biraz zor olucagindandir ki Mr. Serhat yapmıyor bu işi kolay bişe olsa çekinmez yapar bence Smile

SEtheist ehehe aynen ya iyiyim iyiiii
biz devam izmirliyis halimis başka Smile

vbulletini de ben pek sevmiyorum Very Happy
zaten ogame de vvar.. opa iletiverde görsün dünyanın kaç bucak olduğunu seçeneği Razz
burda ne yazarlar bilmem.
İzmir nasıl la? bi gelemedik Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız