| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2170 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Prş 11.03.2004 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim kanuni olarak mp3 dağıtımına birşey dediğimiz yok. Esas karşı olduğumuz sanatçının rızası alınmadan dağıtılan müziklerdir.
Verdiğin link doğrudan plak şirketinin sitesine bağlanıyor, dolayısı ile sorun yok. _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Çrş 02.06.2004 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
Albüm mükemmel ya ama hiç bir yerde bulunmuyor ben sadece özel olarak getiren bir yerden aldım.Aşmış diyorum başka bişey demiyorum. _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
davulcuolmakisteyenadam

Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 213 Nerden: karşıyaka civarı
|
Tarih: Çrş 02.06.2004 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
ya max cavaleranın grubu mukemmel ya ritmler harika ilk album cok iiydi
yazımı tribe parcasından bir bukle ile bitirmek isityorum:
zumbi e senor das guerras
zumbi e senor das demundas
quando zumbi chega
e zumbi quem manda
uoooauuoauooaeyooo _________________ honey teaaaa psilocybe larvaeeeee honeey mooooon silver spooooon psilocybe teaaaaaa |
|
| Başa dön |
|
 |
shavo

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
max aşmış screamiyle ortalığı inletmiş galiba çünkü yeni albümü dinlemedim.ama soulfly sıkı takip ettiğim 3-4 gruptan biridir.keşke gelseler dünya gözüyle max in kükrediğini görmessem kahrımdan gidicem. back to the primitive fuck all your politics... _________________ FIGHT THE WAR,FUCK THE NORM! |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
soulfly türkiyeye geldi zaten ayrıca bence sadece max değildir o grup yani gayet sağlam bateri ve bassiste sahip bir grup.ayrıca ben şahsen max in iyi bir gitarist olmadığını düşünüyorum yani benim şahsi görüşüm kimseyi bağlamaz.inşallah tekrar gelirler ama türkiyede pek bilinmedikleri doğru ama trnelerinde türkiye var sanırım çünkü brezilyalı bir grup oldukları için türkiyeyi seviyorlarmış.bence gelebilirler seneye.yeni şarkılarınıda pek beğenmedim max çok iyi bir death vokali olabilir ama...bring it ve pain en sevdiğim şarkıları ama bir klasikleri yok benim için.saygılar _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
shavo

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
o gelen sepultura olmasın!gelse haberim olurdu..max iyi bi gitarist emin ol.ancak soulfly da fazla kasmıyo,vokale konsantre oluyo bence.gelirlerse şık olur. _________________ FIGHT THE WAR,FUCK THE NORM! |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
sepultura olmasın.soulfly dı niye bana laf yetiştiriyosunn olm senle alakası yok yazdılarımın senden sonra geldi o kadar tesadüf yani uzatmasan rica etsem _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
shavo

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
ne uzatıcam hem yanlışsın hem de yok iyi gitarist değil.sen otur sepulturadaki performanslarını seyret.bana da bi itirazın varsa ö.m diye bişiy var.ok mi? bu arada soulfly türkiye ye gelmedi! _________________ FIGHT THE WAR,FUCK THE NORM! |
|
| Başa dön |
|
 |
JesterR

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
soulfly ın türkiyeye konsere gelmediği doğru... ayrıca max in de iyi bi gitarist olmadığı doğru zaten gitar değilde asıl yaptığı vokallerle öne çıkmıştır... çok alakasız şeyler basıyo herkes çalar onun çaldıklarını soulflyda...
sepultura geçen sene 1 haziranda gelmişti unutanlar için... _________________ you´ll forever be, stuck here in eternity |
|
| Başa dön |
|
 |
dvdrmn

|
Tarih: Cmt 05.06.2004 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
bence en güzel şarkıları eye for an eye türkiyeye sizce kesin gelirlermi ihşallah gelirler ve hep beraber izleriz _________________ yarın yine dün gibi iğrenç geçecek değil mi |
|
| Başa dön |
|
 |
John5

|
Tarih: Pts 07.06.2004 9:10 Mesaj konusu: |
|
|
Max in iyi gitarist olmak gibi bi iddiası da yok , mükemmel vokalleri yeter zaten  _________________ http://www.MANSONFAN.net |
|
| Başa dön |
|
 |
Slipknot_seven_insan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 10.06.2004 20:54 Mesaj konusu: |
|
|
| max cavaleranın olduğu her yerde başarıda vardır bu göz ardı edilmez.Sepulturadan ayrıldıktan sonra biter denilen max soulflayla en iyi cevabı verdi.görüşlerinizi bana yollarsanız sevinirim... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Prş 10.06.2004 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
| yukardaki link teki gitar girişi çok tatlı çok hoşuma gitti bu arada mthiş bir bateristleri var grup ça çok karizma lar zaten ama max gibisi bir daha dünyaya gelmez sepulturadada çok severdim kardeş kavgası ahh ben jump the fuck up da ve seek n strike de çok gaza gelirim here we go.... (bu adam bazı şarkılarında jump the fuck up diyor ya ne demek bu) |
|
| Başa dön |
|
 |
KIRMIZI

|
Tarih: Cum 11.06.2004 3:02 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar!!! düşünün bir!!! snot, megadeath ve sepultura birleşiyor; bunun kötü olma ihtimali olabilir mi???
bu arada benden duymuş olmayın Max'cik ve arkadaşları bu sene bir Türkiye ziyareti yapabilir... demedi demeyin  _________________ 09/08/2004 |
|
| Başa dön |
|
 |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
Tarih: Cum 11.06.2004 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
jump the fuck up. sikikler zıplasın olmasın? çok gaz parça. _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cum 11.06.2004 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
| müthiş |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Çrş 01.09.2004 19:42 Mesaj konusu: |
|
|
tek kelimeyle JUMDAFUCKUP müthiş bir şarkı dinlemeye doyamıyorum.
Bir de PROPHET girişiyle bitiriyor insanı  _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 02.09.2004 10:45 Mesaj konusu: |
|
|
max türkiye'ye gelmedi ama gelmeyi çok istiyor...
lütfen yazdığı sözlerin türkçelerini okuyunuz ve gitarına laf etmeyiniz.harika bi ritm duygusu var ve davuluda çok iyi çalar kendisi..
brutal wokalde üzerine tanımıyorum..içindeki tüm herşeyi tek bi tonuyla yansıtabilir..anlayana tabi..
bu adam ne yapsa arkasında olucam..
iyi olan herşeyi hakediyor.. _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
cemetal

|
Tarih: Cmt 04.09.2004 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
soulfly gerçekten çok iyi. son albümleri de öyle. bencede max çok iyi adam.. _________________ Steal my mask and make me pay
I need a new skin
I'm going insane |
|
| Başa dön |
|
 |
|