| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
calis

|
Tarih: Cmt 25.03.2006 17:26 Mesaj konusu: Ne Kadar Zamanda?? |
|
|
| Arkadaşlar yeni bir electro gitar aldım.Vede notalı ders alarak adam akıllı electro gitar çalmayı ne kadar zamanda öğrenebilirim.Yannız daha önce gitara klasik gitardan giriş yapmadım direk electro dan giriş yaptım.Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
calis

|
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 26.03.2006 15:35 Mesaj konusu: |
|
|
Sonsuz zamanda Öğrenmenin sonu yokki. |
|
| Başa dön |
|
 |
hardal

|
Tarih: Pzr 26.03.2006 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
| ne kadar zamanda ogrenirim demek aslında oldukca eksik bir soru. neye gore kime gore? ayrıca senin gosterecegin calısma ve ilerle hızını da hesaba katarsak cok bilinmeyenli denklerm gibi bir sey. Butun bunları hesaplamaya calısmak yerine sadece oturup dogru kisilerle calısma ve uygulamalar yapmak lazım. |
|
| Başa dön |
|
 |
reb

|
Tarih: Pts 27.03.2006 0:47 Mesaj konusu: |
|
|
bence de sonunu düşünme.bu işin sonu yok.en usta çalanlar bile gitarı bitirmiş değiller.klasik gitarla başlamak diye bi kuralda yok.sadece geçişi kolaylaştırırdı.ders almadan önce çok araştır.parası neyse ver ve sağlam birisinden ders almaya bak.benim görüşümdür.saygılar.. _________________ metabolik-golden ratio |
|
| Başa dön |
|
 |
MagiC_Of_HazeL

|
Tarih: Prş 30.03.2006 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
ben kadar sürede öğrenebilirm diye düşünürsen asla öğrenemzsin..
sadece otur çalış başkasını deil hep kendini geçmeye çalış  |
|
| Başa dön |
|
 |
Tansiyon-DavuL Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 30.03.2006 17:51 Mesaj konusu: |
|
|
Abi benim bildigim ilk clasic gitar calinir 3-4 ay daha sonrasinda electroya gecilir simdi herkez direk electro gitarla baslamaya calisiyor .. zannediyorumki kökü saglam olmaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
-GUITARIST-

Kayıt: Jul 19, 2003 Mesajlar: 717 Nerden: Kdz.Ereğli_Balıkesir Altınoluk_Pentagram Sokağı
|
Tarih: Prş 30.03.2006 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Tansiyon-DavuL demiş ki: | Abi benim bildigim ilk clasic gitar calinir 3-4 ay daha sonrasinda electroya gecilir simdi herkez direk electro gitarla baslamaya calisiyor .. zannediyorumki kökü saglam olmaz  |
klasik akustik bass ve elektro sırasını uygulaması bence en iyisi
belkide ben yanılıyorumdur.ama klasikle başlamak her zaman için en iyisi sonrası sana kalmış _________________ Satılık Digitech GNX2 Processör
http://www.turkrock.com/ftopic86716.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Tansiyon-DavuL Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 30.03.2006 20:19 Mesaj konusu: |
|
|
Yani benim bildigimde öyle olur ama bilmem kim nasil isterse öyle çalsın  |
|
| Başa dön |
|
 |
mre87

|
Tarih: Cum 31.03.2006 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
valla bence neyle başladığının pek bi önemi yok sonucta çalışarak bu eksiği çok rahat kapatabilirsin bence akustik ve kalsik çalanlar günde 1 saat çalıyosa sen 2 saat çal  |
|
| Başa dön |
|
 |
hardal

|
Tarih: Cum 31.03.2006 12:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu "klasikle başlamak yada başlamak"polemigi cok tartışıldı. Ben klasikle başladım şu an elektrik gitar çalıyorum.Bana gore klasikle geçirdigim dönem biraz zaman kaybı. Neden "biraz" diyorum çünkü boşa çalışmakda insana birşeyler katar. Elektrik gitar çalmak istiyorsan elektrik gitarla başla. Insanların klasik gitarla başlamasındaki temel neden,klasigin elektroya göre daha az maliyetli ve gözüne daha basit gelmesidir.Ayrıca bunun yanında acemilik,bilinçsizlik gibi durumlarıda ekleyebiliriz. Klasik gitarın teknigi ile elektro gitarın "penalı" teknigi farklı şeyler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|